Efter många om & men (män!)...

Jag glömde förtälja för Er att jag fick mitt resultat på senaste (och hittills enda) psykologi-tentan igår. Jag klarade den. Yepp, 'cause I'm thaat good! Första provet/tentan på alldeles för många år..och visst kirrar hon den, ajjjjt! Jag giller't!

Igår var det som nämnts här under, Cluben. Jag dansade ingenting. Då undrar Ni förstås om jag är sjuk eller dylikt? Nej, det var bara dålig musik (förutom när Charlotte Perrellis "Hero" spelades. Papiraol, du skulle varit med!!) och alldeles för angenämt fina människor det fanns att samtala med. Så det gjorde inte så mycket. Maten var i vanlig ordning smaskig som fan, jag blev mätt som en plätt. Med anledning av rubriken, för er som väljer att tolka som ni behagar, så syftar jag på alla rara män-i-skor(och en del brud-i-skor också för den delen... dock inte i samma utsträckning) man lärt känna in the Wunderbar(?!) Myndighet. Name-dropping är ju lite min grej, så, härnäst erbjuds namn-och smeknamnskavalkad på de igår medverkande fina männen: Johan, Johan, Anders, Michel, Will, Jonas, Emil, Janne, Carla, Frankii-boy, David och den alltid lika trevligt gemytliga vakten som tar emot i dörren. Jag vet inte hans namn, fast han alltid kallar mig "Ulle". Bara det. Hah!!

I eftermiddag/kväll är det egentligen meningen att jag & Lina ska joina grabbarna i bastun här på Stampen, för att sedan möta upp Johanna och gå till Excet och härja. Meeeeeeeen, det återstår att se hur det blir med den saken, kan bli soffan också. Jag vet ju med mig att jag kommer tycka att det är oerhört ogivande att åka hem till mig och slänga mig i soffan, även om kanske sömn hade varit att föredra i denna stund.

Förresten, för att slänga ut en himla rolig grej såhär för er kännedom, så har Lina & Johanna 70-tals fest på fredag(främst för att Johanna precis inhandlat ett par utsvängda jeans, haha..) om en vecka. Visst vore det kul att medverka till glädjeyran?

 
Döljer alla trötthetstecken med att stå, verka och vara på riktigt dunkla platser. Synd att det är så ljust i köket, för nu är det fika. Softa John Mayer i högtalaren, nu kör vi.

Pöss på Er, Göllefjun♥.
/U

Clubben!

Jodå, torsdag igen. Det innebär att ni hittar mig dansgolvstudsandes på gamla Harrys, numera Gotebar, på Club Akut! Vi ska först äta en bit mat, och sedan dansa av oss det. Lina, Johanna, Carl-Johan, Jenny och en tjej jag inte minns namnet på som jag blott träffat en gång får lov att agera utbölingar denna gång. Jag, Johan och Anders styr myndighetspersonifieringen. Nåväl. Kul blir det alldeles säkert.

Såhär ser jag ut ikväll:
   
Jag finner en tendens i min kropp att känna mig lite 80-tal när jag går ut... kan det bero på att jag är född på 80-talet, eller att jag stylar mina kläder i en sådan mix att helhetsintrycket blir såpass retro? Sandra, moderåd tack!

(Jag ska dansa lite för Sara ikväll. Hon gillade att hoppa & studsa. Igår kväll kirrade jag soundtracket till "Amelie från Montmartre"...Sara var fullkomligt förtjust i både filmen och musiken till.)

Dansaaaaaaa!
/Er Dansiga Donna i Discosvängen

Morgonstund har Guld i Mund

Jag kommer ihåg när jag och min familj bodde i Hindås. Då ägde vi två tomter (och två hus..nödvändigt?!) som låg bredvid varandra. I det ena huset, som var mer som ett ruckel där vi barn lirade bordtennis, letade häftiga vintage-grejjor(haha...) och lekte på vinden fanns det en tavla där det stod "Morgonstund har guld i mund". Gölligt. Idag när jag skulle stiga upp ville jag verkligen INTE. Vi snackar morgonstund har spik, glas och järn i mund. Jag var riktigt nära på att strejka, men tog mitt ringa förnuft till fånga och drog mig upp ur den varma bädden.

Nu ska vi ha möte från kl. 9 fram till lunch. Så jag måste få undan lite pryls såhär under tidiga morgonkvisten.

Ha en excellent dag mina vackra små Följeslagare.
/Ulrika

 

Inaktivitet

image183

Heeeey!

Ni trodde väl inte att jag hade gått o grävt ner mig nånstans va? Har bara inte hunnit blogga på ett tag..tur att man har en sådan fabulös bloggpartner som håller ställningarna och smäller upp ett par fina inlägg :D

Har en gräslig tentamen i Strategisk Marknadsföring på fredag...och har väl inte riktigt kommit igång än kan man säga.. I vanlig ordning iofs.

Idag har jag bara fixat med saker som egentligen inte behövde fixas med (allt för att slippa öppna böckerna). Har inhandlat lite förnödigheter, bakat smarriga kanelbullar och varit allmänt inaktiv. Precis som det ska vara inför en tenta.

Imorgon blir det dock lite press eftersom jag är tvungen att rycka in på jobbet några timmar. Det gäller därför att utnyttja morgondagen till fullo. Ska se till att komma upp i tid och starta korvstoppningen.

Yep..nu ska jag nog skära till lite smarrig melon och ananas och mysa framför Tv:n. Mumma.

Ha en fortsatt trevlig afton kära vänner!

/Sandra

Born to be ALIVE!...

...Med Patrick Hernandez är en härlig dänga vill jag lova! Visst svänger det magistern?
Jag har inte kunnat blogga under den tidiga kvällen. JÄTTEBRA har det varit för mitt kreativa sinne. Tjoho, ibland vill de obefintliga Gudarna hjälpa en flicka på traven.

Jag måste självklart visa dagens deliciösa tvättstajl! Denna kväll i två skilda bilduppsättningar. Varsågoda:
   
Då jag inte kan ha mina baggy-dancing-softing-LOVING-pants på mig vareviga gång jag tvättar, tänkte jag visa prov på lite variation(+ det faktum att jag var hemma några minuter efter att min tvättid börjat, så jag hann bara slänga av mig koftan, inte byta om på något avancerat sätt). Jaja. Ni får nöja Er med denna bildkavalkad. Nu ska jag diska, och sedan bnka mig framför TV:n och Sverige-Brasilien matchen. Får vi se lite samba-fotboll månne?

Vi blir ett BRUTALT gäng som kommer käka middag på Club Akut imorgon kl. 19. Kul som fan! Jag är fixar'n numero uno:) Nöjd. Stolt. Glad. Lycklig. DANSIG!

Ps. Imorgon hade det varit Saras♥ födelsedag. Om hon hade valt att inte ta sitt liv. Imorgon tänker jag på min kära vän! Sänd några tankar till hennes familj är Ni rara. De kan behöva allt stöd de erbjuds. Kärlek!

God afton mina Följeslagare!
/U

Glimrande vårmorgon

Jag tackar & bugar för att jag fick vakna och må bra även denna dag. Trots sömnsjuka i ögonen ( det säger sig själv att jag lär använda glasögonen idag) förväntar jag mig en oerhört delikat dag.

Majorna, tidig marsmorgon.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Det råkar vara så att min mor fyller år. Mamma, ♥GRATTIS♥ all världens vägnar för dig. Du är underbar. Du är fantastisk. Du är ett otroligt moderskap. I love you big time. Ledsen att jag inte kan vara hemma och försöka göra allt i min makt för att förgylla din dag. Dåligt!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Jag & Anneli ska bort på möte på AndersPersons-gatan under förmiddagen. Fint. En promenad på morgonkvisten.
Har tvättid ikväll. Ska dessutom göra mitt yttersta för att tillverka ett smaskigt bakverk, då jag lovat mina två snygga bandidos Lina & Johanna lite förfest med kaka och tillhörande dryck imorgon kväll.


Nu ska jag ha en slurk kaffe goddammit!!!

Ps. Att vakna klockan 4 en onsdagmorgon och tro att det är uppgång, när man i själva verket har två härliga timmar kvar i den varma bädden - då mår man hyffsat bra ändå;)

Gillar Er!
/ Ms Wooool a.k.a. Princess Leia(In my sweet, sweet dreams, that is..!)

Mitt moderskap, ooh, mitt moderskap!

Såhär alltså. Den videon jag postade för några inlägg sedan, musikvideon med "Speak", det är ett skämt. Det är det sämsta jag hört. Men hur reagerar min moder? JO, hon tycker den är bra, och SITTER OCH SJUNGER MED! Den här kommentaren lämnade hon på inlägget: Ullis, vilken fin låt! den sa mer än tusen ord,jag satt för mej själv å sjöng med. Sedan ringde jag upp henne och frågade om hon var seriös, då det hade varit så fabulösött om hon hade agerat tyken, cynisk och ironisk. Men icke. Hon var stoneface, hon tycker att ovan nämnda rappare och låt är bra. Suck. Är jag verkligen hennes avkomma?
Men, ett uppskattande omnämnande ska hon ha, då hon lärde mig konsten att välja ut färska, fina avokados.
__________________________________________________________________________

Idag var det vinterlandskap för hela slanten:  
Det kan hända att det var någon annans fantastiska fotokonst som tog bild nr två. Vackert landskap va?

En kväll då jag agerade sedvanlig statist på Club Akut under den tomma tiden då ni inte blev uppdaterade om mina förehavanden vareviga dag (jag skulle vilja kalla epoken för - Den Hemliga Tiden), såg jag ut såhär:
Det jag främst förknippar just den kvällen med, var när mannen med nicket "Papiraol♥" utbrast "Kyl dig, flicka!" till mig då jag kom för att hälsa på honom med en kram. Det tyckte jag var himla kul, och det dras en aning i mina smilband när jag tänker på det givna tillfället.

Måste dessutom, helt utan att fråga om lov (här hänger man ut varandra - halvnakna), lägga ut en bild på McTönt i hans fåniga studentparty-toga-outfit.
Isn't this what friends are for?=P


Jo, btw, om ni vill spendera kvällen lyssnandes på något översoft, lyssna på "Monolake - indigo". Yeah! Aha!

Må så gott nu allesammans.
-tuff-tuff-tuff-
Ulrika

Två styck original!

God kväll.

Idag har jag, efter mycket angenäm lunch med Herr Vägg (som helt sonika ringde  precis vid min lunchtid och befann sig på Stampen, hungrig och sällskapsjuk), tränat och vandrat i slasket. Jag besökte Västtrafiks Tidpunkten för att fylla på mitt regionen-kort, och där inne stod dagens första original:
Han stod före mig i kön. En herre i medelålderna. Beigefärgade kläder, en liten mössa på toppen av huvudet, en liten portfölj i handen och en darrande stämma. Denna man  ville inhandla ett 30-dagars-kort, som kassörskan gladeligen hjälpte denna herre med. När hon slagit in priset sa han att han ville ha ett 100-kort också, varav kassörskan suckade och sa något i stil med "ja, då får jag slå om priset..", varpå mannen blir knallröd i ansiktet (han har under hela väntetiden haft en rödlätt ton) och ursäktar sig stammande. De ord han upprepar några gånger är "Ehh, ursäkta.". Dessutom står denna man på ett ben, lyfter upp den ena foten lite lättsamt, som en annan bimbo. Hela hans skapelse utstrålade nervositet, och jag kan inte för allt i världen förstå hur man kan ha genomlevt ett helt liv utan att ha konfronterat en sådan enorm osäkerhet som just denna herre gick och bar på. Det känns för mig, inte bara patetiskt, utan också en aning läskigt.

Dagens andra original, denna gång ett fabulsöt (Nya remixen. En glimrande blandning av fabulös och söt. Det är där det händer!) sådant, var spårvagnschaffisen! Denna man, började vid köerna in till Brunnsparken att prata högt och tydligt i mikrofonen i spårvagnen (jag tycker i allmänhet att detta tekniska under nyttjas alldeles för lite i fordonen. Om jag hade varit chaufför av ngt slag hade jag pratat i en sådan konstant.), om det nuvarande läget, varför det var stopp, o.s.v. Chaufförens vokabulär var av den sort att jag blev riktigt full i skratt, och kunde inte låta bli att undslippa ett par fnitter(!). Jag kollade runt omkring mig i vagnen, och kunde inte upptäcka att någon av mina medresenärer ens drog på munnen. Suck. Tråkiga människor! Nå, han fortsätter med samma procedur, och när vi passerar Stigbergstorget är det en stolle som går ut mitt framför vagnen, varpå chauffören utbrister, sittandes i sin kupé, en hel rös med svordomar och banner gentemot den klantiga varelsen som ville gå över vägen. Detta hör givetvis blott de resenärer som sitter i vagnen längst fram. Svordomarna fick mig att tappa respekten för honom i några sekunder, tills han slår på mikrofonen igen och ger oss förklaringen: "Jaa, som ni kanske märkte, så var det någon som ville springa framför vagnen när jag ville köra min vagn. Förr i tiden när detta hände, jag har kört spårvagn i 25 år den 1:a april, fick man sig ett utsträckt finger, eller en näve framför rutan, någon slags indikation på upprördhet. Idag skådar man vandrande zombies!". Detta fick mig att ännu en gång brista ut i skratt, denna gång högt och ljudligt, och nu var det ett par stackars satar som kände sig lite "wild and crazy" och prövade sig på ett leende. Var inte detta en lustig episod ur mitt liv så säg?

Nu ska jag skriva. Ännu mer. Och kanske slå en signal till min gamla mamma och fråga hur jag vet när en avokado är redo att inmundigas!

Kärlek!
Ulrika

Seminarie

Hej alla glada!


image173
 Liselotte Watkins


Sitter här på Högskolan i Borås och trixar lite med ett föredrag om SAS som vi ska hålla om några timmar. Hoppas det går fint, muntliga redogörelser är inte min grej precis. Håller tummarna för att vi inte blir grillade med en massa hemska frågor efteråt...

Annars hur har NI det idag? Insnöade eller?
/ Sandra

Ledighet!

Idag hade jag verkligen velat vara ledig. Ligga i en varm, skön säng en hel dag, bara njuta av tillvaron och inte få dåligt samvete för att man tycks vara oproduktiv. Helst skulle jag velat dela den sköna dagen med någon. Det hade varit värt hörrni!

MEN, nu när jag ändå har parkerat min magnifika stjärt på min lilla kontorsstol, kan jag lika gärna köra järnet!

Anekdot från min morgon: Imorse när jag nästan var framme vid vagnhållplatsen, halkade jag i snön (Här är det halt!!) och drattade på mage. I snön. Framför människor. Det var roligt. Jag reste mig sakta och värdigt, skakade av mig snön, och tackade min lyckliga stjärna för att jag inte bröt höftbenet;) Haha..

 
Fotnot: Jag hade inte på mig de skorna i snöovädret, för Er knasbollar (mamma!) som hade kunnat tro det.

Auf Widersehn sweet babies!
/Eder Arbetsmyra U

Svartvita skönheter i hatt

 image167
                    
image169

image170

/Sandra

Celebrity skin

Oj, schysst låt av Hole får agera rubrik tonight. Dagen har varit bra, men inte alls gått så mycket i studiernas tecken som jag hade önskat. Men man kan inte vara fullkomlig, eller hur?;) Efter att jag filat på nästa "Stripez"-publikation sms:ade min vän Johan och ville ta en fika och shoppa lite. Eftersom jag inte befann mig i närheten av mitt esse just då, hakade jag givetvis (dessutom älskar jag ju spontanitet) på. NK blev fikadestinationen, och innan dess hann vi handla några ribbade linnen åt herrn i fråga, och dessutom stöta på hans söta ex utanför SOLO. Jag åkte sedan hem för att handla lite matvaror och ingredienser, då en kaka skulle bakas under eftermiddagen. Detta är ungefär vad som hänt under dagen. Ja, en snabb, alltid lika trevlig, visit under kvällningen av det notoriska Mansdjuret också, icke att förglömma. Nu upptäckte jag att det är "So you think you can dance", det är alltid underhållning. Det blir!

Imorgon börjar arbetsveckan, en dag försent skulle man kunna säga. Känns bra som fan! Vad som väntas i veckan är väl inte så mycket mer än en liten visit på Club Akut på torsdag, träffa gänget, käka en bit mat och ha det gott...

Vi hörs i veckan mina små kycklingar;)
Hahahaha.../ Ulrika



"Yeeeh, that's right". "Business, yeeh, that's right, c'mon". "I don't want a war, yeeh, that's right".
Haha, the Hungarian rapper, haha. Han är seriöst brutal.
=D

Beautiful Faces

Dessa vackra kvinnor hamnade på omslaget av senaste Nylon. Tillsammans utgör de Cloes nya ansikten.
Anja Rubik, Chloé Sevigny och Clémence Poesy.

image149

Nån som är rar nog att ge mig Cloés kläder och Clémence hår?

  

//Sandra  


Studera Mera...

Morsning!
Härligt med ytterligare en ledig dag. Även om denna kommer spenderas i det lugna med en hel del tentaplugg...
Toppen att ha min medbloggerska hemma igen! Ensam är inte alltid stark...

Idag får ni inte se mig..sitter här i baggybralls o linne..allmänt schleten och rufsig..
Slänger därför in lite pics på helgens utstyrsel istället.



He det fint / Sandra

Sittandes vid Datorn.

Ja, precis postat Värmlandsinlägget nedan och sitter och lyssnar på härlig soul!
Nu skulle jag först och främst vilja säga: Gött att min bloggkompis Sandra är en Alicante-subba (sagt med hög dos kärlek, givetvis). Blä!
Vem vill följa med MIG utomlands inom den närmsta tiden?

Annars tycker jag att det är riktigt vidrigt med sådana här uppenbart sjuka människor. I vissa avseenden är Sverige inte klent och tolererar brottslingar. Bra där.

Sedan pratade jag en del med Hövöö i Karlstad om utomlandstjänstgöring och sådär. Han har själv velat söka sig utåt (dessutom sökt till polisen och sådär..) men ångrat sig och låtit bli. En av hans kompisar befinner sig dock just nu i Tchad i Afrika, för att skydda flyktingar från de vidriga folkmorden i Darfur. Här kan man läsa om soldtaternas företagsamhet och se på lite bilder. Intressant. Mycket intressant. Man kanske skall göra lumpen såhär i efterhand och sedan dra ut och hjälpa till lite i världen?


Härligt rese-och-snöigtofräscht precis-innanför-dörren-hemkommen med hörlurar på öronen. Ajjjjt!!

Ni som följde min gamla blogg slaviskt (kom igen nu, det vet jag att Ni gjorde;)), kommer nog känna igen er när jag nämner mina feta, vita, grymt fulsnygga solglasögon som jag blev bestulen på när jag och Sandra var på Gran Canaria för ett år sedan. Jag blev så oerhört besviken, då de var mina favoriter. TJUVHELVETEN!!!!!
Di gamle solglasöggera:  

MEN, i Karlstad hittade jag mitt nya par favoriter. Tackaaaaaar, lyckan är gjord, sommaren räddad;)
image142


Härååå!!! Imorgon ska jag studera och skriva. Det är iaf planen. Får se vad som sker. Tihi.

Pöss!!!
/Miss Wool.

Tillbaka!

Tillbaka i Göteborg. Mina ögon gled över ett snötäckt landskap när tåget släppte mig fri att vandra perrongen fram till spårvagnen. Ganska mysigt faktiskt. I Karlstad sken solen och kylan var hård, men vacker. Det är alltid ett stort, stort nöje att hälsa på mina Bästa Kamrater i sambo-lägenheten Jocke-Michel-och-Hövöö emellan på Herrhagen. Att dessutom tajma det såpass väl att Arne var hemma från Lund på påsklov och McTönt likaså (fast från Uppsala), var en strålande affär.
Jag fick läsa den fina artikeln tidningen KH-Aktuellt gjorde med Jocke-Michel-Hövöö angående deras kombo-boende, KUL! Här SKA ni läsa första-sidan(att mitt smeknamn står på kylskåpsbilden gör att jag känner mig sedd, hörd och bekräftad - GÖTT;D), och här andra-sidan (påpekas bör att de hade städat som djur innan journalist-teamet anlände till deras simpla boning. Och att de bjuder på fika? Har aldrig hänt annars, HAHA.). Jag antar att de blev avundsjuka på min och Arnes tidningspremiär på nyår, som ni kan läsa här, haha...

Som sagt, vi har haft himla trevligt! JAG har haft himla trevligt! Fick följa med Hövöö på påskmiddag hos hans föräldrar och syster, då resterande Älg-gäng var på andra håll och åt och myste med familjer och flickvänner. De bor i en fantastisk lägenhet, jag blev otroligt fascinerad över härligheten. Hans föräldrar är arkitekter och väldigt duktiga och antagligen intresserade av inredning. Väldigt trevligt. Denna köna tackar ödmjukast. Tydligen saknade de mig hemmavid i Bollebygd dock, konstigt värre. INTE. Höhö!
Det blev en del singstar, en del onyttigheter, flams o trams, mycket skratt, två hockeymatcher, en del sömn ändå, lite lättsam mängd alkohol, Bergvik, firande av Jocke, Guitar Hero, Subway-mat, tågresor, bilresor, Ronny och Ragge-musik(=/) och kramar. Tiden gick vääääldigt fort. Skönt att vara ledig imorgon!
(Ps. Läs hyllningsinlägget om Team Älg-12 i min gamla blogg.)



Här "flyger" Jocke m.h.a. flickvännen, Den Bedårande Carro. Väldigt lustigt!

   
Michel & hans Jennie på första bilden. Jag är inte det minsta känd för min artistiska. estetiska förmåga, så när jag skulle måla ett troll(Frithiof) på McTönts hand strejkade han en gnutta, till en början. Därav såret på tredje bilden. Mina naglar är ett fint verktyg som jag skattar högt. Haha.

Kärlek till Värmlandsfolket som jag skattar så högt.
(Och ni andra som känner att ni vill ta åt er av min kärlek. Jag har lite att utdela, som tidigare deklarerats, och alla förtjänar en dos kärlek. Jag är så sympatisk!!;P)
Må väl.
/Ulrika

Blått är flott

image136



Bilder från the sartorialist och stylesightings

/Sandra

Alicante

Jaa..jag blev ju en gnutta sugen på solsemster igårkväll.. Kunde inte motstå att boka en resa till Alicante. En vecka i solen är ju inte helt fel. Att dessutom tajma det väl med P:s födelsedag är ju inte fy skam heller. Blir ju en prima födelsedagspresent!

Jag längtar nu! Bara tre veckor kvar..
Mm..sol..värme...shopping :D

image127

/Sandra

Glad Påsk!

image125

Yeees...så var denna jobbdagen överstökad. Dagen har minst sagt varit lugn..moppade golvet på jobbet i mina kassa försök att sysselsätta mig..kikade efter fina kläder på rasten och blev frusterad över att jag inte är miljonär...pratade med en rar Ulrika som nu är i Karlstad (miss u bejb)..

Kommer de närmsta timmarna att agera taxi åt mor-och faderskap...kika tv och ta ikapp på några serier..kanske blogga lite till och fördriva övrig tid med meningslöst surfande. Visst låter det som en toppenkväll! :D

Jaa, annars mina vänner! Vad har ni för er i påsk? Mycket ägg? Känns som att många flyr sina hem...flera jag pratat lämnar stan..dock flyr de inte långt. Om jag skulle fly hade en resa till nåt riktigt varmt ställe suttit fint. Hmm..blev helt plötsligt väldigt sugen på en resa..ska kika närmare på detta.

Puss o kram på er alla!


Schööna Värmland!

Värmland är ett fint land. Trivseln är hög. Igår kollade vi på hockeyn. Konflikt uppstod i mitt sinne då Frölunda mötte Färjestad. Inte för att jag egentligen är ett dugg intresserad av sporten i fråga(då jag tycker att det är så himla tjötigt), utan för att jag ville hejja på Frölunda, samtidigt som jaga ville att det skulle gå bra för Färjestad, Redigt nöjd blev jag iaf, då matchen visade sig bli en ordentlig höjdarmatch, skitkul! Dessutom skymtade Janne-mannen förbi i TV, i rollen som den hårda polisen, haha.
Blev givetvis en sen natt(morgon), vilket det ibland kan bli i goda vänners lag (speciellt med Älg-gänget, I tell ya!). Idag fyller Jocke år, grattis till honom. Vi kanske ska slå in hans present nu när han inte är hemma? hmm, ska fråga gänget.
Jag är tillbaka hemma igen på söndagkväll, kommer förmodligen åka tillsammans med Arne, då han ska hälsa på flickvännen Sarah i Göteborg innan han tar sig ner till Lund och studierna igen. Trevligt med lite sällskap på tåget.
Häpp, grabbarna lirar Guitar Hero i vanlig ordning, jag får joina!

 
De bästa vännerna i Älggänget (minus födelsedagsbarnet Jocke), och en jag.


Bäjking klääd-cäjk!
Den intelligenta filmkonversationen:
 
Arne: 9, you said?
Carro: No I meant like, 7 and a half. 7.5
Arne: 7.5
Carro: No, wait I mean, OKEY, yes!
Ulrika: Is it true, IS IT true, that the more cocks the better soup, or, the worst soup. I mean.
Arne: The more cocks, the less soup
Ulrika: The more soup?! I presume?
Arne: No, less soup
Ulrika: Less soup?
Carro: Less...soup over for you
Ulrika: Oh...well..
Arne: You see, when, one cock comes close to another cock, they won´t work.
Ulrika: HAHAHA[crazy laughter]! Aha! They are repulsive, or something, yes? Yeeees.

Fin Fejksöndag på Er!
Miss Wool
=)=)=)

Ljuvliga dag!

Hej alla fina underbara människor!

Vilken prima dag! Tentan är gjord, ärenden utförda, mumsig lunch har intagits och en dag med min finfina P väntar!
Firade detta med en bit snickerskaka, den satt där den skulle minsann ;)



Hamnade lite på sniskan idag hehe..

image122

Ha det fint godingar!
/Sandra

Glada Påsken!

Glimrande! Jag är verkligen ovettigt på G idag. Tog en timmas skön sovmorgon, solen sken på min lekamen under promenaden till arbetet, väskan är packad, håret fräscht tvättat, mina blommor vattnade (ehrm, snart iaf. Gullet, var ÄR du?) och jag känner mig glad, utvilad, nöjd, allmänt fräsch, satisfierad med livet i stort och ja, läget befinner sig på en stabil nivå över havsytan (som det gör nästan jämt). Varför inte ropa WIEEEE extra högt idag?



Karlstad-compadres, gillar Er, vi ses snart!
(Idag skall tummar hållas. För Sandra under förmiddagen. För andra under eftermiddagen. Pressa!!)

Jag vet inte vart jag ska slänga ur mig all glädje och kärlek. Ska nog springa in till Annisen och kramas lite, hon är så oerhört bedårande VAR EVIGA DAG!
Tillbaka till kallelserna.
(Min kära kollega Ralphieee var jävligt rolig tidigare vid fikat. Han sa "godmorgon hjärtat" till mig när jag kom in, och jag hälsade glatt tillbaka. Men då sa han att han sa godmorgon till mitt halsband - hjärtat - hahahaha....Ja, man får inte roligare än vad man gör det till=))


Må gott, och frodas i härligheterna gott folk!
/MIss Wool

Lyckan strålar mot Oss!

Allihopa. Everybody. Allibody. Visst är saker fina?

Jag har haft det grymt idag. Bra dag på jobbet. Bra efter jobbet - hälsade på Jakob & Nina på Ågrens och tittade på medan de målade i ett rum. Mycket givande vill jag lova. Himla kul att bevittna deras fina kunskaper dock. Sedan tittade Jonas förbi, han hade inte med sig min Harry Potter-bok, eftersom jag inte hade påmint honom och han inte visste att jag skulle befinna mig på Ågrens just denna dag. Nåväl, efter äventyret på Ågrens träffade jag Mr. Vägg och käkade lite, jaaa, KÄK, med honom. VÄLDANS BRA, men vad annat hade jag förväntat mig? Nä, just det!:)

Nå, nu ska jag packa som en gnu, då jag åker till di värmländska skogera imöra. Direkt efter arbetet. Så, nästa station, väska!

ps. Kommer ta lite sovmorgon imorgon, eftersom vi har förkortad arbetsdag och jag blir kvar till 15. Wiee.

Lööv till eder alla, från oss (ja, mig och mina personligheter givetvis) alla!
/Ulrika

Ps. Sandra, LYCKA TILL PÅ TENTAN. *kick on azz*.

Blev tvungen att slänga med den här gamla bilden - Vet inte hur gammal jag kan ha varit. Kolla magtröjan m spice girls-motiv, kolla tungan, kolla blinkandet. Jag var BRUTAL som liten flicka!;P

Tentaångest

USCH!
Imorrn är det dags att testa kunskaperna.
Håll tummarna om ni har en stund över på förmiddagen ;)

Ska ta en kopp té och kämpa lite till med korvstoppningen..min hjärna spricker snart haha

Nattinatti / Sandra

Fuldag!

Givetvis måste jag posta ett litet inlägg såhär på förmiddagssidan. Jag har verkligen gjort allt i min makt för att ta en hyfsad morgonbild på mig, så att Ni ser att jag lever och frodas. Meeeen, det blev inte ens hyffsat. Har en officiell "fuldag" idag. Varsågoda (jag tror att det beror på att mina ögon är o-glada(haha!). Detta beror inte på något allvarligare än lite "lack of sleep". Varit svårt att somna den här veckan!).

 

Döda mig långsamt, höhö. Nä, nu sätter jag på mina glasögon och jobbar järnet.

Live long and prosper babes! Hear ya l8er!
U


Fabulösa vänner!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiih. Sådana glada utrop borde det vara förbjudet att göra när man nått en viss mognad. MEN, ikväll gör jag undantaget. Vilken underbart, fin dag jag har fått äran att erfara! Allt var frid & fröjd på jobbet, mycket att göra i vanlig ordning (nuförtiden), ett roligt möte med Anneli och vår medarbetare från Anders-Perssonsgatan och dessutom var Dave uppe och hade CBRNE-utbildning så vi tjötade en stund. Han skall tydligen åka till Egypten imorgon, den sköna snubben! Var och tränade på gymet på eftermiddagen, träffade Kalle och Jimmy där, tjötade lite. Tränade främst dock. Eter träningen mötte jag upp Johan på Condeco, åt en bit morotskaka och drack en kopp kaffe, och tjötade med rara Johan. Trevligt - som alltid. När han begav sig hemåt för att kika på hockey drog jag mig mot Viktoriagatan och kontrakt-skrivning. Då flyttar man in 1:a juni då! Iiiiiiiih, igen. Sedan fick jag ett sms av min kamrat fina Will, som undrade om en kaffe vore gott. Givetvis svarade jag ja, då spontangrejer helt och hållet faller mig i smaken. Så jag drog mig mot Majorna och Wayne's för en mugg té (drack ju kaffe med Johan juu.) och där träffade jag givetvis på en annan kändis när jag stod och väntade - Jessica, Johannas storasyster! Nåväl, trevlig liten fikastund med Will som jag inte hade sett på ett tag, och nu hem igen till min enkla boning @ wingstreet. Och vad väntar på mig innanför dörren om inte DET FÖRSTA NUMRET AV STRIPEZ!! Galet att läsa sina egna ord tryckt på pränt, men OJ så roligt! Så ut med er i staden Borås och hämta er ett ex vettja! Dock måste jag givetvis flika in att jag är missnöjd med bilden på mig, eller det kanske är meriterande för en skribent att se ut som en fågelskrämma?! Haha, nåväl. Allt som allt, jag har upplevt en fabulös dag everyhopa! Hoppas ni fått uppleva lika många härligheter som jag!

KÄRLEK, PUSS OCH KRAM PÅ ER SÖTNOSAR ('cause I'm not full of löööv, nädå, inte alls. Jag är en kylig typ. Jadå. Hehe!!)
/Eder Skribent Ulrika

Hey Mr Ansiktsjägare!

image106  image112



           

//Sandra

Dagsens underverk (hittills)

Sådärja. Klockan har inte ens slagit åtta och jag har hunnit med en hel del grejer på jobbet. Verkligen knasigt att INTE vara här innan 07.30, det hinns ju med grymt mycket saker på morgonen.

Jag såg Rambo igår, den var ganska tuff!

Att solen skiner när man promenerar till jobbet, så att man måste dölja ögonen med skyddande glas - det är en bra start på dagen!!!!!=)=)=)=)
Ikväll blir'e nog fika med min kamrat Johan. En kaffe té! Fiiint.
Tokigt!



Härååååååå.
/Miss Wool

Kärleksförklaring

Det finns vissa människor, vissa människor som får en att må bra när man tänker på dem. Det finns vissa människor, som ser när man är nere och försöker vända scenariot. Det finns vissa människor, som delar samma sjuka humor som en annan, som man garvar med öppen mun med i flera minuter utan att kunna hindra sig ens för att ta ett andetag. Det finns vissa människor, som delar samma blod som en annan, som betyder så jävla mycket. Mia, min vackra lillasyster, är en sådan person för mig.
Mia är en underbar tjej. Hon är, på många vis, en sådan person som jag önskade att jag var i hennes ålder. Väldigt social, många coola kompisar, med där "det händer" i plugget och allt detta trots att hon är sig själv hela tiden. Och hon är ingen lättläst person I tell ya. Som ingen av barnen Selander är. Hon är rak, brutal, ärlig, lustig, böjbar (vig som fan!), bitsk, härlig, streetsmart, snygg, naturell, komplex, tuff och ja, min kära lillasyster!
Jag Älskar Mia väldigt mycket. Det fina med Mia är att vi kan prata om väldigt mycket. Hon dissar mig när jag behöver det, hon uppmuntrar mig när det är nödvändigt och sätter mig på plats när helst hon har lust. Hon är en Fin människa, den där Mia. Utan henne vore jag...trist!

Mia kommer antagligen till staden med stort G på onsdag för att inhandla lite tråd (beroende givetvis på hur mycket tråd ett plagg består av) till kroppen. Då ska vi ses. Jag gillar det. Jag gillar henne. Jag Älskar henne. Puss!
Eller som Robert Broberg uttryckte det: "Jag älskar dig ditt helvete"

Bildkavalkad (de allra flesta bilderna har jag stulit från hennes facebook. Utan hennes vetskap.Tack!)!

       

image101
Vackra, underbara lillasyster. All Min Kärlek till Dig!

Till Er andra: SOV RIKTIGT GOTT!=D
/Ulrika

  

Bärbart

Har tänkt investera i en laptop men fy vad svårt det är att veta vad man ska köpa!
En teknisk djungel helt enkelt.
Blir att ta en sväng till alla elektronikbutiker i morgon för att pejla läget.
Och samtidigt lämna in min älskade mobil på net on net eftersom den ständigt krånglar.

Vad ska man slå till på tro?

   Sony Vaio                              Macbook                                       

          

                            Dell XPS 

    

//Sandra

Turnaround

Vilken helomvändning!
Igår var jag, mamma och P ute och gick en sväng i skogen. Fåglarna kvittrade, vattnet porlade i bäcken och träden hade feta knoppar. Över en natt är allt vitt och isigt. Skumt. Men hoppas på att våren kommer igång ordentligt efter denna vädermiss. Brukar ju ändå krävas ett ordentligt snöfall och lite kyla innan det är dags för varmare grader. 

Igår vårig skogspromenix...

image87

  

Idag snötäckta gator.. 



//Sandra


Schlagerpartaj

Tjohejsan!

I lördags fick jag lite angenämt besök hemma i stugan :D
Det vankades schlagerfest och redacap a la gymnasieklassen. Himla skoj att träffa alla igen! Blir allt för sällan.
Sjävklart vann Charlott Pirelli som vi alla hade röstat fram som vinnare hemma i soffan. Tack och lov för jag tål inte Sanna Nielsen..tyvärr Mattis. Spelar ingen roll hur fin röst hon än har, hehe.

Har ingen dagens idag men visar gladeligen upp en helgens jobboutfit...med tandborsten i mungipan haha
Alltid så jäkla stressad och sen när jag ska iväg nånstans. Fattar inte varför då jag går upp i god tid.

image92 


Snö! Kaos?

Tjännare-tjännare allihoopa. Löpsedlarna brukar alltid skrika ut "snökaos i Västsverige!", "Snöchocken som chockerade svenska populationen!" eller "Den vita skräcken har återvänt" o.s.v. Hehe, lite snö dör vi väl inte av(dock ska jag säga det att jag är den första i ledet som hellre skulle fly utomlands.)?

Häpp, måste skriva ut fler kallelser till svenska-proven vi har här uppe nu under våren, så att inte de som sökt till polisen tror att vi glömt bort dem, så, vi höres kanske senare.
Ciao;)
/Ulrika

Heute.


SATC

"Women with candles have replaced women with cats as the new sad thing" - Haha, I agree!
(Heh, har alltid tyckt att ljus är fjolligt. Men kommit att inse att det kan vara ganska mysigt. Surt, hade velat vara övermacho i just den frågan. Ibland är det synd att personlighetsutvecklingen är livslång, hehe.)

"Maybe we were better off when we thought less and kissed more" - Couldn't agree more Carrie.
(Saker behöver inte vara så jäkla komplicerade. Jag bara säger det, and mah woman C also!!)

Jaja, jag har sett avsevärt många fler Sex & the City-avsnitt idag än igår (Noll stycken igår, for your information.), alltid mycket angenämnt. Så, goda vänner och mindre goda vänner, sov så gott, nu ser vi framemot en ny vecka!
(ANNISEN ÄR TILLBAKA FRÅN FJÄLLEN, tjohoo=D)
image85
Snygga Annisen. Medarbetaren att räkna med.
Ps. Visst är det fint när man känner sig sådär härligt nöjd med tillvaron? Fin känsla.

Natti/U

Singing in the sun..just siiiiinging in the sun!

Chaaar alles! Hur mår Ni idag? Vi (jag & mina personligheter) mår strålande. Eller rent av glimrande! Jag är så nöjd med tillvaron, så hälften vore nog! Har spenderat dagen först på gymet, och sen en halvtimma i stan. I solskenet. i VÄRMEN. Jag kan inte nog hylla solen. Tänk vad den gör för oss människor på Tellus. Jag säger då det. Jag skulle säga att jag är tacksam gentemot det stora, varma klotet, men det vore att förringa min egen existens, då det är tack vare solen som jag lever. Solen fanns ju först, liksom.

Yttermera är jag galet glad för att jag åker till Karlstad på torsdag eller fredag. Jag ser verkligen framemot att träffa söta gänget. Det är ganska perfekt intervall som vi kör med nuförtiden. Sist jag var uppe & härjade var ju under nyår, och nu, cirkus 3 månader senare är det dags igen. Ja, 3-månaders intervall är något som fungerar för oss, eller hur Älgar?

Nä, nu ska jag skärpa mig och fortsätta vara galet produktiv! Ska läsa ett kapitel i min psyk-bok och sedan skriva på min nästa artikel. Efter det ska jag nog kika på Sex & the city, YEYEEEE.


Dagens fula ihophaffsande av plagg när gymet fick besök. Orka tänka ut fin utfitt till & från Stampen?!:S
Nåväl.


KRAM!
UlRIKa
(ps. Sandris, hur hade Ni det igår? Redogörelse önskas, tack på förhand.)

Fyllon!

Hahahaha..läste precis en artikel på Aftonbladet.se...
Angående det tekniska felet på Systembolagets butiker under dagen. Själv vände jag i dörren och brydde mig inte om att köpa något. Jag täntke det att, tjaa, vatten är ju gott, och fick dessutom en skön promenix.
Men, i Bollebygd tänkte man annorlunda:

"I Bollebygd var det så många som tog ut pengar på Ica att deras kassor dränerades på växel, uppger Sveriges Radio Sjuhärad. "

Hahahaha!!!!
___________________________________________________________________

Gött
Perrelli. Gött Björn!!
____________________________________________________________________

Det var roligt på Åbys badhus! Mycket härliga människor. Fast jag var lite tråkig. Men jag är ju det med en bunt främmande människor(och brukar därför uppfattas som dryg. Hehe, idag sa ingen det dock!) . Men-men, kul hade jag:D Och vilken flashig lägenhet Chris har på Avenyyyyn. Scheisse.

Tack för ikväll!
/Ull-IS
____________________________________________________________________
Excet besöktes ju som bekant igår. KUL(kan väl inte vara annat med Lina, hennes rara kusse Mackan, Johanna och dansiga Chris!) var det! Jag var verkligen på G trots de ynka sömntimmarna natten innan. Det underliga (ja, underligt!) var att det var många vackra killar på stället. Några av dem kom också fram. Jag ignorerade alla fullständigt. Ingen aning om varför. Förutom en sak: Om du inte känner mig, stör mig för helskotta inte på dansgolvet!=P

"Can you get to your future, if your past is present?" - Carrie.

Tack för igår kväll!
/Ull-IS

Schletenhet

Följer min partner in crime och avslöjar softa-hemma outfitten...tre nyanser av svartvitt.




För övrigt händer inte så mycket. Har lagat mat. Druckit té. Funderat på att plugga. Vad har NI för er?
Är nog dags för sängen snart...ska ju jobba imorgon efter ett uppehåll på några veckor. Ska bli skoj att se om det kommit in nåt nytt i butiken.

Nattinatti!

Superstylin

Mm, rubriken till detta inlägg råkar ju vara en brutalt schysst låt. Searcha hörrni!

Nä, nu ska jag springa iväg till Johanna & Lina 5 min bort. Önska mig lycka till!
(den där powernapen blev det inte mycket av. Mycket skojigare att springa runt i lägenheten och lyssna på musik;) Allt enligt föreskrifterna. Ja, mina föreskrifter alltså!).

Ses i vimlet perhaps!


image79

/ Ullllllrik-a.

FREDAG

Freeeeeedag hela dagen :D
Idag har jag haft fullt upp på min lediga dag. På nåt konstigt vis blir det ofta så när man är ledig.
Först ett läkarbesök, sedan en städ-visit hos min rara mormor, sedan en stor matinhandling på det, en trevlig fika med Sofia och efter det hem för att laga mat inför morgondagen (mycket smarrig mat, läser du det Ullis!?)
Ska ha lite traditionell schlager-kväll hos mig imorgon då vi kikar på finalen och mycket seriöst sätter poäng på varje bidrag ;) Men ska jobba imorgon så det gäller att fixa allt ikväll.



Igår var en himla fin dag då jag och P begav oss mot storstan - Göteborg!
Vi strosade runt och försökte shoppa men utan större framgång. Kom hem med en lite påse från älskade H&M.
P fick äntligen tag i sina efterlängtade skor som vi letat oss galna efter. Såldes bara i en enda liten butik i hela stora Göteborg..

Näe...så ska man börja plugga lite också..fy fan för tenta.

Dagens och gårdagens:

       

Ha en himla fin kväll godingar!
/Sandris

Förkasta sömn!

Tjaaah. Baaah.

Teater med kära Caro vankades igår. "Storstadsljus" med bl.a. Sara Sommerfeld som har premiär idag. Vi var på genrepet. Caros mor hade vunnit biljetterna och kunde själv inte deltaga i spektaklet, så då gick turen till oss. Himla angenämt med teater, det är alltid en fin upplevelse. Trots bra skådespel anser jag inte att själva skapelsen var särskilt underhållande. Stycket var som en dålig ungdomsfilm mestadels, med ljusglimtar (heh) i form av bra musik!
Nåväl, som vanligt pladdrade jag & Caro på, glada att träffas och skvallra lite. När pjäsen var slut, tog vi vårat pick & pack och bedrog (hoho!) oss till Club Akut (som anordnas av det som idag kallas för Gotebar men för några veckor sedan var Harrys. Jag hänger inte med i svängarna.). Där rådde stillsamhet. Blev en del människor runt midnatt dock, men då hade Caro begett sig hemåt och snygga Lina kommit för att göra mig sällskap. Himla trevligt vill jag lova! Trots bristen på kalassugna medarbetare så var det ett par stycken "kändisar" som lyste upp tillvaron. Och givetvis gick jag knappt av dansgolvet - i vanlig ordning!

I eftermiddag åker jag hem från jobbet för att sova/vila i några minuter, sedan ska jag över till Lina & Johanna för singstar och härligheter och sedan kanske lite dansigheter på Excet.
Imorgon är dagen inte riktigt spikad. Hade egentliga planer på melodifestival-final i Borås med gänget, men lutar istället åt att jag kommer placera min trötta lekamen på Mölndals badhus. Där vankas det nämligen kalasigheter i Linas kusin Mackans regi! Vatten, bad, diverse smarriga drycker, Lina, lek och stoj - lutar åt en grym eftermiddag!

 
Morgonens och därmed också dagens utfitt.


Kram!
/Ulrika

Krukväxter!

Jag har fanimej INGA gröna fingrar what-so-ever. Jag dödar växter, och jag dödar dem snabbt. Idag fick jag en liten uppläxning av Gullbritt som var här uppe & grejade. Hon ställde sig, efter lite bannor gentemot mig, och pratade med mina växter för att göra de lyckliga med tillvaron. Får se om det hjälper! Jag uppskattar iaf min Star-wars vägg mer än mina krukväxter, hmpfh!

 
Två styck Ulrika.  Fan vad mörka bilderna blir när man inte har möjlighet att greja med dem.
Tyvärr blir det inga schletna-bilder idag, de några av er uppskattar så mycket. Tydligen liknar jag ibland Agneta Sjödin, vilket jag finner både roande och trevligt. Nåväl, inga schletna bilder idag eftersom jag direkt när jag kommer hem ska slänga mig i duschen och fräscha till mig för att sedan gå direkt på icke-mysiga-kläder för teater och därefter drink(ar) med min söta vän Caro!


Ha det så trevligt everyhopa, så hörs vi av. Kram! / Miss Wool
(Ps. Jag vägrar fortfarande att svara på fjårtis-sms, de undanbedes bestämt (inte ens vänligt)!)

TheOhlsenTwins

Satt och rotade bland gamla bildmappar och hittade en mängd fina bilder på Ohlsen brudarna som definitivt kan konsten att se sjukt snygga ut...

           

Kolla bara in deras klädkollektion The Row 

Nu säger jag godnatt och tackar för mig!
/Sandra

Ghost!

 Kan tycka att den här bilden blev himla fräck. Från en lördagkväll några helger sedan..:

image65
Jag ser sådär härligt diabolisk ut över munnen och i ögonen. Jag giller't!

Nä, nu får min nyvunna bloggeufori finna ett slut. Återkommer imorgon.
Häj!
/Ms. Wool

Oh, la la!

Du undrar varför jag Älskar Star Wars?

Här presenterar jag det givna svaret:

image64
Han Solo! Spelad av fabulösa Harrison Ford. Om inte Han är manlig - så kan ingen beskyllas för det!;) Det hemska är att den här mannen inpräntades i mitt sinne redan som liten flicka(sci-fi intresset anlände tidigt i mitt sinne), och var arbetar jag idag? Jo, på en arbetsplats där det hela tiden ränner män i koppel som bär pistol. Suck, I am so transparent! Haha!
Fast å andra sidan, visst finns det verkliga män som är i Hans klass...
(Dock måste jag givetvis förklara läget och den skämtsamma ton jag använder ovan för de av Er läsare som inte känner mig så väl. Star Wars är något av det bästa som gjorts på film. George Lucas är en hjälte, en intelligent hjälte! Karaktärerna i den tidiga trilogin(IV, V & VI) är glimrande, och fantasin har inga gränser. Jag beundrar, och är mycket förtjust i detta oerhörda stycke filmhistoria! Eller som andra skulle uttryckt det - jag är ett Star Wars-FREAK!)
/Ulrika

Fyllda Ägg!


Det nalkas påsktider go´vänner! Jag finner påsken härlig. Främst för att jag helt plötsligt blir ledig två hela(långfredagen & annandag påsk) dagar, och gör kortare arbetsdag på skärtorsdagen. Det är ju helt magnifikt! Vet Ni vad jag uppskattar mer med påsken? Jo, min superbarnsliga ådra intalar mig att jag verkligen gillar att fixa & trixa med påskägg och fylla dessa med ätbara smarrigheter eller diverse andra trevligheter! Små presenter t.ex! Jag tycker att det är en sådan galant färgglad upplevelse, dessutom är de söta pappersäggen just väldigt - söta! För att inte säga vackra. Yttermera är ju sanningen att jag är en jäkla godisgris också. Åh, påsken är fin! Gult & lila som är just påskens färger, är det inte snyggt så säg? Måste passa på att slänga iväg ett litet tack till kristendomen som religion och Sverige som anammat denna religion. Tack för alla röda helgdagar som gör mig ledig! Annars kan du stoppa upp kristendomen (och alla andra religioner också... Jag är mycket konsekvent!) någonstans där inte solen skiner, höhö! OOJ, kontroversiellt! Hah!
Men som sagt, Åh, påsk!

image62
Bild från: http://www.grevgott.se/images/easteregg_25_w800.jpg

/Ulrika, med kärlek

Magsjuk?


image61

Sitter här och tycker lite synd om mig själv...känner efter om jag verkligen inte blivit sjuk?
Mamma har gått runt här hemma och smittat med sin magsjuka..
Visst är det konstigt att man kan tänka sig sjuk...frisk med för del delen.
Vill inte bli sjuk, kan inte bli sjuk nu! Men känner mig lite konstig...så jag känner efter  
och intalar mig att jag inte är sjuk, men oroar mig ändå..kan det framkalla det sjuka tro?
Jag kanske bara är sjuk i hövet..kan man tänka bort det också? ;)

Så här såg jag i alla fall ut idag i min sjukhet..



Puss på er!


The Jacket.

Väntar på att mitt tradera fynd ska komma på posten och våren knacka på dörren....


           

      
Monki                  Topshop              H&M

//Sandra

Faderskapets födelsedag!

Ha den äran kära Faderskap Selander på bemärkelsedagen! Älskar Dig! Älskar hur Du fått mig att bli. Älskar att Du är så Klok. Älskar att du är en konstig Figur(liksom jag, och resten av din fina avkomma). Älskar att Du är så Dansig. Älskar att höra dig skratta. Jag Älskar Dig hela Tiden!
_____________________________________________________________________________________


Jag avskyr att få sms där det ser ut som att personen som skrivit det är en ointelligent 14-åring. Jag avböjer sådana sms. TACK PÅ FÖRHAND!
(Jag är dock ytterst svag för människor (läs: killar) som kan uttrycka sig väl i skrift.)

Här uppe på Utbildningsenheten är det öde. Mina kamrater är på möte några våningar ner, jag skulle egentligen också medverkat, men jag kände det att eftersom Annisen åker skidor och Susie är sjuk, så är det bra om någon sitter med telefonen och kan vara behjälplig. I eftermiddag ska jag vara med i mötessvängen dock!
Träning ikväll, annars ganska dött. Den här veckan har varit väldigt lugn hittills. Hmm...lite för osocialt för min smak. Men visst gillar vi läget!:D


Imorse, kl.06.30. Jag är galet tidigt på jobbet nuförtiden. Lika bra det, uppvärmning inför de ljusa tiderna, så man kan gå hem tidigare från jobbet, tjohoo!
(Joo, just det... Micke, Var Stark!)



 

Nej, nu måste jag göra skäl för lönen, mitt skrivbord är överbelamrat! Morsning!
/Ulrika


Mätt som en plätt!

Hej hej hemskt mycket hej! 
Är så mätt så jag storknar.. Lagade dagens megamål för några timmar sen och är så sjukt mätt..uscha hehe..gott var det i alla fall ;)

Dagen har varit prima om man borser från att jag...
-vaknade och kände att jag inte kunde svälja
-spenderat heeela dagen i en datorsal tills jag helt enkelt inte orkade mer
-skurit mig rejält i fingret...klantig som man är 
-måste sätta mig och plugga..ångest på ingång.. 
Men inte ska man klaga! Livet är allt bra toppen ändå :D 

Träffade sötrara Gurkan på högskolan idag..så skoj att se honom! Han firade nio månader med sin flickvän idag. Grattis grattis! Har aldrig träffat henne men hon måsta allt vara himla go om hon ska matcha Gurrra ;)
Vi snackade om att det vore himla najs att dra ihop det gamla gänget för att tjata av oss en kväll. Får väl se när detta blir av, tiden går alldeles för fort.



Pratade lite med Allra Bästa Ullis också! Kom på att jag verkligen saknade henne! Skulle ju inte vara fel att ses till helgen eller vad säger du UllErika? 

Bjuder på en käck lite bildserie a la Cran Canaria och Sangria...var en fin vecka det där

                



         


Tänk så skoj man kan ha med en kamera och lite fantasi ;)
Och nej! Jag slår inte katten...den var bara inte kramvänlig.

Tack för mig gó vänner! 



 

Häääääärligt var det häär!

Johohooooorå serni! Vilken fiiin dag jag fått uppleva. Dock började jag den med att försova mig EN TIMMA. Men-men, eftersom jag är snabbare än blixten när det gäller, så flexade jag in på jobbet 07.52, yessir! Minnesanteckning till ikväll: Ställ klockan innan du somnar!!

Nu håller jag på att tvätta. Men då jag tvättar mina favorit-tvätt-slapp-kläder så har jag ännu inte bytt om. Konstigt känns det, att inte slänga av sig jobbet när man kommer innanför dörren. Har precis ätit en bit mat, det var gott. Ska dricka en klunk vatten nu. Mm, smakade också gott!

Jag & Caro tänkte vara civiliserade och gå på teater på torsdag kväll. Och sen ta en drink, för att överrösta kulturtramset, hah! Det Ni! Det händer inte varje dag(varken det ena eller det andra).

En annan sak.. visste Ni att det var påsk nästa vecka? Varför har Ni inte berättat det då? Jag fick en smärre chock när jag tittade i almanackan idag. Herregud, tiden går så fort att det är inte klokt. Tror nog att det är Värmland och Karlstad som gäller då, måste bara konversera mer med mina bästa kamrater, Älgarna. Pix-Pax leta efter påskägg!!

Åhå, glömde nämna, dagen avslutades fint då Ralphiiiie kom tillbaka från Liiidköpppping med smarriga, i min familj kallade, mums-mums! Det satt fint i kistan (som jag för övrigt fortfarande har träningsvärk i...).

Tjaaalalalaaaa, trivs. För det mesta. Jag trivs. Fint det!
Pratade dessutom med min kära bloggväninna Sandra tidigare idag. Hon satt i en datorsal och skrev på projektarbete.
Nu ska jag studera!
Puss
/U

image41

Jag ber om Ursäkt

Du läser antagligen inte denna blogg. Varför skulle Du? Jag vill ändå ta tillfället i akt att be om ursäkt om jag sårade dina känslor. Jag levde i villfarelsen att vi skiljdes åt på lika villkor. I vilket fall som helst, så var det osmidigt av mig. Förlåt.
/Ulrika

Kloka ord från bra bok.

Tyck inte synd om de döda. Tyck synd om de som lever, de som lever utan kärlek.
- Harry Potter & the Deathly Hallows

Tyck synd om de som lever utan kärlek för Sig själva.
För de kan aldrig tillgodogöra sig en relation med någon annan.
Inte förrän de har förvärvat en egen identitet kan de upprätta en delad identitet med tillitsfulla emotionella förbindelser. Älska det Egna Jaget, DIN identitet.
- Mina ord.


Godnatt / Ulrika

Spjut!

Måste ta tillfället i akt och hylla Sofia Spjut. Vilken underbar tjej hon är! Hon arbetade fackligt på enheten idag och dök bara upp sådär runt ett krön och var bedårande snygg, galet charmerande och bara spred solsken omkring sig - precis som hon brukar!
Tack för att Du är så himla Söt Sofia!

/Ulrika

Disney!

Kalas!
Jag gillar kalas!
Kalas är en fin sak!
Det borde vankas fler kalas!
Bjud mig på kalas nu är du jätterar!

Annars har det varit väldigt mycket att göra på jobbet idag. Visst är det underligt, hur ens egen arbetsmobil börjar ringa våldsamt mycket så fort man sitter med en annans(i det här fallet expeditionens) arbetsmobil?? Riktigt kul är det, att ha fullt upp, samtidigt som jag kanske inte skulle tycka det var lika kul på fredag om det fortsätter i samma takt hela veckan. Risken är nog inte störst dock. Men jag har saknat expeditionsarbetet, har inte suttit där på jättelänge, så det är kul. Dessutom var Susie sjuk idag och Ralphie hade flexledigt, så manfallet var stort procentuellt sett på vår lilla enhet.

Mmm, ibland är jag bevärdigad Er tillgivenhet:
    
Första bilden är givetvis tråkiga arbetsgrajjer. De andra dock, mm, den sprakande hemmaklädseln som ni kommit att uppskatta. Jag älskar min Långben-tshirt som jag inhandlade för länge sedan i en fin affär, som jag inte kommer ihåg vilken det var. Men visst är den fabulös?

Våren är kommen, för övrigt:
 
Är det inte tilltalande för ögat, så säg?

JAG GILLAR DET!!!

/Ulrika.
Lillebror Mackan skickade den här länken till mig tidigare. Kan det vara något för oss tro? Haha..


Hemma igen!

Jaha..så var denna helgen över och en lyckad Skånetripp kan läggas till minnena. Jag och P åkte som sagt till Skåne och Järrestad på Österlen närmare bestämt. Himla vackert landskap med öppna vyer så långt ögat når...känns verkligen som man kommer tillbaka utvilad och pigg. Kan ju behövas nu i tenta-tider.

Åkte i torsdags efter att ha inhandlat lite presenter till P:s mamma som fyller år imorgon. Blev en lugn bilfärd i solskenet och var framme vid åtta-tiden. Värre var det på vägen hem igår då vi "råkade" köra lite fel...sisådär några 10-15 mil fel.. Varför kan man inte sätta upp rejäla skyltar som visar vart man ska!!? Hur som helst hittade vi hem tillslut efter att ha tuggat i oss varsin pizza i Örkelljunga, som jag förövrigt inte har en aning om vart det ligger..

Hemma vid 22-tiden satte jag mig för att skriva klart min uppsats som skulle lämnas in idag. Himla bra planering där! Självdiciplin är en egenskap som jag inte besitter. Kunde som tur var ändå rätt förnöjd lämna in min rapport om nylon på förmiddagen innan det var dags för föreläsning i marknadsföring.

Jaa vänner, det var helgen i korthet. Näst på tur står matlagning och förtäring av denna, samt lite plugg (helst inte om jag slipper) en eventuell tur till COOP och lite mys framför TVn.

Förresten, vet att det finns en del datorkunniga läsare här på bloggen. Nån som har något vettigt tips på en bra laptop som inte kostar skjortan?

Herrå och chingaling-ding-dong-rosa-långkalsong-med-fjong!


Här kommer lite snajsiga bilder från helgen :D

Det ska börjas i tid! Söta lilla Agnes, P:s brorsdotter,
har tydligen fastnat i snusträsket, haha...
P:s rara mamma Anki brevid.



Fina österlen i solskenet!



Det blev en sväng till Kivik...massa fin cider där





Maaatglädje!

Salladskärlek! Jag har precis kirrat en smaskig sallad. Jag är så nöjd, ska ni veta. Den här salladen har jag inte gjort på cirkus ett år. Varför, frågar jag mig själv stillsamt?

Dock lever jag fortfarande i villfarelsen att jag gör mat till ett helt kompani. Bara för min familj råkar vara flest i världen. Detta håller jag envist fast vid, trots att jag är singular. Inte undra på att det blir dyrt när jag inhandlar föda..

image27
Innehållet i den gigantiska salladsskålen? Kyckling, nudlar, isbergssallad, gula cocktailtomarer, röda cocktailtomater, röd paprika, champinjoner, sockerärtor, gurka, saltgurka, oliver, salladsdressing gjord på olilvolja och lite delikata kryddor och icke att förglömma en av de viktigaste ingredienserna: en massa KÄRLEK!

image28
Den som tror att jag kommer vara trött på sallad vid veckans slut sträcker upp handen!

Livet är en smaskig upplevelse, gott folk!
Ha en angenäm v.11 kära medmänniskor!
Hej då!

Med Kärlek /Ulrika


Genomblöt!

Det är inte mer än rättvist att visa en genomblöt, ofixad, Ulrika för er när ni får se mig stylad varje dag..typ..
Ja:



Jag ÄR tamefan Superwoman. Kreddigt!
Nu blir'e soffan & Harry Potter.

(Alltså, blev upprörd igår på väg till vagnen till stan. Möter två små barn. En färgad liten kille, och en vit. Jag tycker det ser så gulligt ut, black & white liksom, så jag ler mot de små liven. Vilket resulterar i att det mörka barnet börjar ropa "Du suger kuuuk!" efter mig x antal gånger. Det gjorde mig upprörd. För det första för att det kom så oväntat, för det andra för att jag tänkte att det här barnet är vår framtid. Fint att bli kränkt av en 5-åring, ska det vara så?! Kalla kårar...)

/Superkvinnan.

Mia!

Det kan mycket väl vara såhär, go' vänner, att min lillasyster är historiens vassaste.
Kolla bara läckra posén:

image24

Varit i Bollebygd idag. Ätit god middag och läst Harry Potter i lillebror Johans säng. Fint!
Nu är jag hemma i Göteborg, genomblöt (det droppar från mitt svall), frusen och allmänt jävlig. Ska sova, upp & träna imorgon! Hoppas eder dag varit grandiost angenäm gott folk.
Givetvis den obligatoriska:
 

Som Mia-Pijah uttrycker ovan: Peace!
/Ulrika

Ps. Bollebygdsvattnet är beyond compare, det är allt man kan begära av en vätskeform!
Ps2. Idag var jag inblandad i en chockerande upptäckt. Mer om det, om du är behörig!

Piu Bella Cosa


Zeeeriöözzzzt azzzå, jag har lyssnat på Eros Ramazotti hela veckan, just den här låten har gått på högvarv på min arbetsplats. Jag måste erkänna, jag är en sucker för honom och just den här låten! Tycker att det är ett fantastiskt glimrande stycke musik! Så uppträder han i "Let's dance"(Jaa, jag kollar på Let's dance, så, stäm mig!) och jag får alla de här fantastiskt glimrande känslorna jag förknippar med denna fantastiskt glimrande melodi och låt.
Min fredag gjordes groteskt magnifik på 3 min. Tack.


Eros Ramazzotti - Più bella cosa
Uppladdat av championdumonde

Random shizzle my nizzle

Dags igen! Hörrni! Men va fint!

Framåtstupa-sidoläge i soffan, DÄR kommer Ni finna mig under denna afton. Varför har jag ont i nacken idag? Vad händer med mig? My body is falling apart, aaaahrg!

Imorgon ska jag till Bollebygd och hälsa på familjen, käka lite, och kanske få ut Faderskapet på en (välbehövlig?) promenad! Så ser mina planer ut. Kanske blir det så att jag tar mitt pick & pack under senkvällen, åker tillbaka till Göteborg, och möter upp de Två. Eller så gör jag inte det, dagsformen får nog avgöra detta gigantiska hjärnbryderi!

Givetvis bjuder jag på en trött Fröken Selander, lika gärna som jag bjuder på en pigg Fröken Selander:

(Bara för att svara på frågor som dyker upp titt som tätt: Nej, jag äger inga linser. Nej, jag ser inte dåligt. Jag ser mindre bra i vissa avseenden, höhö. Som idag, efter blott 120 min sömn var de rödsprängda(ja, om jag hade illustrerats som en tecknad figur) ögonen ett faktum, och för att inte trötta ut ögonen ytterligare så bar jag glasögon. Jag är en aning närsynt, och ser (HaHa!=/) hellre att jag inte försämrar synen ytterligare. Där! Hah! )

Så, vad har ni för Er ikväll? Jag ska fixa käk nu, är en hungrig kvinna.

...och som etik-Gardell brukar säga..
..Frid!

/Ulrika 

Trötthet!

Kamrater, heil!

Alltså, jag är appselut inte piggaste bruden i stan, men glimrande - det kan du räkna med!
Gårkvällen som spenderades på Club Akut var väldans(med betoning på dans) trevlig får jag säga. Då vi, trion i inlägget nedan, egentligen var påväg hemåt vid 01-tiden, vände vi i ytterdörren och kom på att det skulle dansas lite till. Minuter blev timmar, och jag låg i min säng på sweet, sweet wingstreet klockan 04!

Eftersom jag älskar att namedroppa personer, så följer här ett urval av de jag snick-snackade respektive danzzi-danzade med under kvällens gång: Lycke (som tydligen ämnar dyka upp på C.A när jag inte frågar om han skall med, och som tydligen inte ämnar fråga mig om jag ska med när han väl ska dit...DÅ VET JAG!!!=P), Zache, Herr Jan A L, Lars, Johan H, Mansdjuret, Dave, Lars igen, Valentin, Jonas, Nyllet, Nina, L-G, Martina, Åsa m.f. Jag får så mycket energi via mänsklig kontakt, vissa kontakter mer än andra givetvis, men för att förvalta den här nyvunna energin tror jag att det är klokt att sova. Hur ska jag få ihop den ekvationen?:)

Nåväl, tänkte ha en soft kväll med min kompis J, film och käk och så, men av anledningar som icke är relevanta i detta öppna forum, kommer vi nog skippa det. Så jag funderar på att gå & se RAMBO!!!!!!!! Risken är dock att jag somnar om jag går själv.. Men, vi måste chansa lite här i livet, live on the edge!;D

Ps. Saknar min medbloggerska, hon är i Skåne just nu med sin karl!

Edert aningens sömniga Kreatur i etern
/Ulrika

Vi är Dansigast!

Flickor & Pojkar!

Fler bilder. Vi snackar VINBLOGG ikväll:

image20

image21

image22

Peeeaz
/Wool

Lina&Johanna på Club Akut

Raringar! Tja!

Saken är den, att jag måste presentera mina nyfunna schnögga vänner för Er. Tillåt mig att presentera Lina & Johanna:

image19

/Ulrika

Lunch!

Tjabbah, precis ätit lunch. Samma som resten av veckan, min bra smaskiga pastagryta. Love it. Pasta är underskattat. Matslaget borde hyllas till den bredaste grad.

Nu ska vi ha möte om 30 min. Passar på att slänga in en rykande färsk Utfitt. Har Ni märkt hur jag blivit bildbloggig som tusan? Bra, vänj Er(eller..värj er?!)!

 
Lägg märke till soppåsarna i bakgrunden (de passar så bra i min unika inredning. Kallar det för "White Trash"!). Mamma, jag orkade inte bära ut dem i regnet igår kväll. Gör det idag, lovar!

Förhoppningsvis kommer det något rolig inlägg senare idag, då kanske jag får presentera Lina & Johanna för Er!

Häråå!
/Wool
(Sandra, har tänkt på hur himla bra det passar att du läser på textilhögskolan..och att mitt namn kan göras till wool, eller "ull" på svenska. Är inte det JÄTTEPASSANDE? Hehe.)

Carina!



Är han inte rolig, barnet, så säg?

/U

Rebell!

Lyssnar av någon anledning på "Billy Idol - Rebel yell". Varför? Tjaa, har städat och satte igång min rockigaste musikmapp. Dessutom är det en riktig klassiker. Yttermera, så är Billy ganska het;D Är det äckligt att tycka det? Vafan, karln har ju karisma!! Så kan det gå, som pojken konstaterade!

Jag har ägnat en halvtimma åt lägenhetsstädning. Imorgon kommer nämligen mina fräscha "grannar" Lina & Johanna på besök, vi ska äta tacos, dricka vin och sedan gå ut & dansa en sväng.  Och stinka vitlök, SMARRIGT!

Åh, idag flörtade en 70-årig gubbe med mig på spårvagnen. Tror jag! Det är inte varje dag. Vet inte om jag ska ta det som en komplimang eller inte. Han satt bakom mig, och rörde vid mitt ben med hans. Inget läskigt dock. När han sedan gick av, en hållplats innan mig, vände han sig om och log mot mig. Haha! Jag skrattade hela vägen till psykstugan!=S

Sandra är bra på bilder, det vackra födelsedagsbarnet. Så jag bjussar givetvis också. Vill inte vara sämre:
 
En från jobbet, och så en med min schnygga städoutfit! Har allt fått höra att det är de "schletna" bilderna som är mest spännande. Crazy, crazy peoples.

L8er!!!
/U

22

Ett år äldre...ett år klokare? I alla fall ett år längre in i livet! Dagen har varit prima! Tackvare fantastiska vänner och familj, samt en toppenfin P :D Tack alla underbaringar!

Snart ska jag iväg och käka lite gott, men innan dess måste det slipas på en rapport samt packas inför morgondagen. Ska iväg till Skåne och härliga Österlen med P för att hälsa på hans mamma och hennes man.
Ska blir riktigt skoj att träffa dem igen och göööttt att komma ifrån Borås i några dagar.

På tal om packning... Jag har alltid haft den fina förmågan att packa med mig halva mitt rum om jag ska iväg över en helg. Måste vara nån slags inbyggd trygghetskänsla? Vågar ju inte lämna kvar något hemma som jag mot all förmodan kan tänkas behöva? Är nog därför min väska alltid väger bly! Ska i alla fall göra ett rejält försök den här gången om minska ner vikten på packningen. Man behöver ju faktiskt inte ta med sig sju par skor....eller?

Dagens blommiga....

     

Gratulationer!

Idag fyller min "partner in crime" och medbloggerska 22 år!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN GUMMAN!
Du är den finaste tjejen jag vet.
rySligt vacker, P är en lycklig man 
galet Annorlunda, och i ditt fall är det meriterande 
Nästan dvärg;) 
inte Dålig på något, och skryter aldrig om det 
Riktigt fabulös på alla sätt & vis
alltid kAlaskul i ditt sällskap!

Jag uppmanar er alla att skriva en rar grattis-hälsning till henne i kommentarsfältet! Hon är värd allt det bästa!

Puss & Kram, och än en gång, ha den äran på Bemärkelsedagen!
/Wool-Rich-A

En glimrande dag!

Sol. Snöstorm. Sol. Snöstorm. En härligt väderväxlande dag!

Jag vill egentligen inte mycket med det här lilla inlägget, förutom länka till den här fantastisk snygga låten! ROCKIGT!

Så vill jag nämna något litet om tiden. Den går fort!
Mia blir 18 i sommar. Mackan närmar sig 20-sträcket. Mansdjuret blir 30 i och med att hans 4:e decennium nalkas. Annisen fyller 40 i maj. Ulfie, Roosen och L-G blir alla tre 50 under året och Ingrid blir 60! Vi har nästan hela åldersspektrat här, och tiden går fort. Bara så att Du vet, så går tiden fort!

Och eftersom jag inte vill förslösa min glimrande ungdom, ger jag er här ett smakprov på dagens fantastiskt, fabulösa, men ändock så oerhört fascinerande, fräscha look!

Peeeeeeeeeeeeeeeaz
/Wool-Rich-A!


Glömde ju...

                                                                                                                       Sandra

  


att slänga med dagens och gårdagens klädsel..


The List

                                                                                                                                                   Sandra
Hallihallå!

Tänkte vara rar och posta ett mycket mer lättläst inlägg än min kära vänninan och medbloggerska.
För er som inte känner mig kan det vara trevligt med att lära känna mig lite...så ni får lite mer förståelse för kommande babbel. Hittade en nätt liten lista att roa mig med innan det det blir dags för plugg o tvätt...


1. När gick du upp idag?
hmm...ställde klockan på 8,30..var nog vaken ett tag där men blev trött igen och kom inte ur sängen förrän 10,30. Skyller självklar på P ;) 

2. Diamanter eller pärlor?
eehh..varken eller. Gillar mitt egentillverkade krimskrams..


3. Senaste filmen du såg på bio
var så länge sen att jag inte ens minns vad..men är rätt säker på att jag såg nåt med Ullis iaf.

4. Favorit-TV- program?
ojdå..en hel del..men hinner inte se så mycket. Just nu gillas Gossip Girl, Cashmere Mafia, Project runway, Heroes, Prison break mm

5. Vad åt du till frukost?
Åhh..alltid grötfrulle och té! Bästa starten :D


6. Vad är ditt andranamn?
Måste jag..haha - Young Joo, mitt Sydkoreanska namn som hänger kvar.

7. Din favoritmat?
Just nu skulle jag kunna äta ihjäl mig på thailändskt käk..helst egenlagat.

8. Vilken mat gillar du inte?
Blodpudding (det är faktiskt blod!) och skaldjur.

9. Favoritchips?
Naturchips

10. Vilken är din favorit-CD för tillfället?
CD? Senast jag lyssnade på en cd-skiva tyckte jag att BSB gjorde livet värt att levas...vilket är ett tag sedan hehe.

11. Vilken bil kör du?
Min fina blåa Bertil..eller Skruttbertil som han också kallas.

12. Favoritmacka?
Gillar Waynes smarriga mozarellamackor..tillsammans med en latte såklart!

13. Vilka mänskliga karaktärsdrag, kan du bara inte med?
Är nog väldigt tolerant och godtar det mesta. Fixar däremot inte självupptagna, uppblåsta typer som njuter av att trycka ner andra..

14. Vilka är dina favoritkläder?
Helt klart tights och nån klänning/top, har levt i det det senaste halvåret..längesedan jag klämde ner mig i ett par stuprör.

15. Om du fick åka vart du ville på semester?
En Asientripp vore ju inte fel, eller ett besök i staterna, eller Indien, eller Afrika...eller...

16. Favoritklädmärke?
Oj vad svårt! Älskar nästan allt ju! Allt som är snyggt vill säga..haha

17. Var vill du dra dig tillbaka?
Om vi snackar pensionsålder hade det ju varit fint att ta sitt pick o pack o flytta till varmare breddgrader..köpa en liten lägenhet i thailand och komma hem till den svenska sommaren..

18. Favorittid på dagen?
Varierar

19. Var är du född?
Pusan, Sydkorea

20. Vilken är din favoritsport att se på?
Ohh..friidrott är skoj, fotboll, handboll, simning...nästan allt. Men avlider långsamt av en hockeymatch..

21. Coca Cola eller Pepsi?
Inget, vatten is the shit!

22. Fotboll eller ishockey?
Fotboll..som ni kanske förstod..

23. Är du en morronmänniska eller nattuggla?
Beror helt på humör och händelser..

24. Pedikyr eller manikyr?
Manikyr..är fruktansvärt kittlig om fötterna.

25. Några spännande nyheter att berätta för oss?
Njaa..jag fyller 22 år imorrn, inte för att det är så värst spännande haha

26. Vad ville du bli när du var liten?
Florist, haha. Vilket är riktigt skrattretande med tanke på att alla blommor jag försöker sköta dör. Fick faktiskt plastblommor av mamma förra födelsedagen, kanske var en lite vink där mams? ;)

27. Bästa barndomsminnet?
Ojdå, det där med minnet igen, har ett riktigt kasst sådant. Kanske då jag och brorsan hittade lite kol i skogen vid en grillplats och bestämde oss för lite kroppsmålning...liiite..

28. Varit i Afrika ?
Nix..men skulle gärna vilja!

29. Nånsin rullat in någon i toapapper?
jaa

30. Varit med om en bilolycka?
Njaa..kan man räkna en krock med ett staket och sick-sackande på 90 väg tillsammans med en döende taxi-chaffis?

31. Favoritdag i veckan?
Freeeeeeeeedag! Hela helgen framför sig ju!

32. Favoritrestaurant?
Åh..får nog säga att Babbel i Borås har himla smarriga tapas..tyvärr beställer jag alltid för mycket och får rulla hem  trots halvätna rätter..

33. Favoritblommor?
Svårt att välja, en salig mix är väl det finaste!

34. Favorit-snabbmatsrestaurant
Käkar sällan snabbmat, men om det tryter är det en kebabpizza på Campino som gäller.

35. Äger du en cykel?
Jag gjorde..och kanske fortfarande gör..men jag vet inte var den är??!! Om nån vet kan ni ju höra av er..vore ju skoj o veta vart den hållit hus de senaste fem åren..

36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort?
Jag..Kredit..Ingen Bra Ide..

37. Läggdags?
Runt 23-tiden en vardag..

38. Senaste personen du delade en middag med?
Käkade thai med P igårkväll.

39. Vad lyssnar du till just nu?
Just nu Sexual Eruption med Snoop och Robyn..

40. Favorit färg
Svart och rosa.

41. Hur många tatueringar har du?
Inga...än i alla fall


Ha en fin kväll nu gott folk!


Blogg på Arbetstid!

Istället för att ta en äcklig, livsförstörande, hälsonekande rökpaus, tar jag en bloggpaus! Just idag hade det kanske varit en bra idé att vistas ute i det enormt, enorma solsken jag skådar utanför mitt fönster. Men det gäller att prioritera (notera att om jag inte hade haft en blogg med min väninna så hade jag förmodligen gått ut en sväng i detta läge. Vad är DÅ mest hälsofrämjande egentligen?).

Vad har då hänt sedan sist vi talades vid? Tillåt mig att summera dagarna:
Blivitfriskfrånminjobbigaförkylningochintevaritsjuksedandess. Varitpåkonferensmedbastaktiken. Lillebrorharfyllthela16år.Jagharbörjatläsaenfindistanskursividnamnutvecklingspsykologi7,5p. JagharbörjatträffatLochslutatträffaL. Varitpåbio.
Jagharerhållittvånyabekantskaperiformavtvåschnöggabrudar-Lina&Johannasomocksåråkarboiområdet.Fiiintdet!. TräffatsötaCaroöverenmiddag. Blivitlitebitteröverallaupptagnamän. Undratnärjagslutadefikamedkompisar? JagharsettPatrikförnedrasigsjälvisvenskTVi"SingingBee",däravhansnyasmeknamn"DenSjungandePolisen".
Nyaaspiranterharkommittillmyndigheten. Jagharskrivitmittandraskriftligatestpå3år. MinSTFchefharannonseratsinpensionsavgång. Jagharfåttensplirransnychef.Jagharvaritute&dansatganskamycket.
Dansärbästivärlden. SjungitenmassaSingstar. SkrattatenmassaåtsnyggaPeter&Tobbe. HängtpåClubAkut3veckorpårakenochtyckerinteattdetärnågrakonstigheter.Socialtärordet! Fintattvaratjenismedvakterna. Haftenseriöslivs-diskussionmedRuneHarrys. Frågatomjagfårkännapåettparköptabröst. HälsatpåJohanpåSahlgrenska. Jagharblivitdåligpåattdiska.Ochshoppa. LästMcEwensbloggochdessutomSöt-Norskensblogg. Och Arnesblogg!Älgensompåstodatthanaldrigskulleskaffaen. HoppatruntpåSåggatanmittinattenmedKarinsjungandespåDr.Albans"It'smylife".
Nästanhamnatislagsmålmedäckligvidrigmongobrudpåkrogen. JagharliratBASKETifyshallenpåjobbet. Tränatendel. Börjatkollapå"Let'sDance"avallajävlaprogram,haha. Levtjävligtgott! Jagharsolatsolarium3gånger. Börjatbakasmaskigakakorigen. BlivitsugenpåattläsasenasteHarryPotter-bokenigen.
 Klipptmigochdärförbörjatmedennystilflashaansiktet.Läskigtförst,nutrivsjag. PratatmedstorebrorJonathanomframtiden. Sovitbra. Sovitlite. VaritpåinflyttningsfesthosgamlaklasskamratenSkatteochdärträffatMaxiBergetOskar&Gamling. PromeneratendelifinaSlottskogenochinsettattiGöteborgleverfolkpåsöndagar. Ätitenmassasaltgurka. KonstateratattsmörgåsgrillenjagfickavAnnisen&Mickeiinflyttningspresentärdenbästapresentennågonsin. TräffatSandra&hennescharmantakarlPhilip.SkrivitenartikelförtidningenStripez. Drömtsjuktroligaochsexuelltentusiasmerandedrömmar. Klackatomskor,tvättat,blivitförtjustiserien"Gossipgirl"ochhaftmammapåbesök.
..och mycket, mycket annat.

Peeez
/Ulrika

Tenta!


Är det meningen att man ska lära sig mer fakta under en 3-timmars internetbaserad tenta, än en 4-veckor lång studieperiod...?

...i så fall ÄGDE jag tentan!

/Eder Wool-Rich-A

Hej hej bloggvärlden!

Heja alla glada underbart ljuvliga människor som väljer att läsa min och bästa Ullis fina blogg!
Blev visst en lååång öppningsfras..kan det vara så att jag är liiite ivrig?

Efter att ha varit aningen beroende av min andra hälft Ulrikas fabulösa blogg, kunde jag inte låta bli att haka på när idén om en gemensam, lika delad blogg föddes.

Denna blogg kommer bli vårt kärleksbarn, andra skaffar husdjur men vi skaffar blogg. Känns som ett väldigt naturligt steg i vår fina relation. Denna plats ska hur som helst hedras med en massa flummigheter och fyndligheter. Blir så glad när jag tänker på allt knasigt som jag och Bästa Ullis ska koka ihop!

Vill med detta premiärinlägg hälsa alla nya och Ullis gamla läsare välkomna!!
Besök oss ofta, vi kommer inte göra er besvikna!

/Sandra



Hej & Hå!

Mina vänner. Mina kära, kära vänner.
Det var ca 54 dagar sedan jag slutade blogga på min gamla adress, den numer ökända adressen iwannahavethelongestname (som okända människor kommer fram och frågar mig om.(OK, det har hänt en gång, men det var tufft. "Känd från bloggen liksom!")) Jag har inte saknat bloggandet för en sekund! Visst finner Ni det svårt att tro? Ni är luriga! Men, go' vänner, vi skall icke låta våra tankar fastna i det förflutna.

Jag vill, på ett personligt sätt, hälsa er stjärtligt välkomna till premiären av min & min fabulösa vännina Sandras nya blogg, nämligen Two2Tango!



Jag kan lova er att den här bloggen kommer vara beroendeframkallande. Nu när det inte bara är en persons vardag, tankar, djupa filosofier, ytliga bilder, sjuka klipp och härlig musik som kan utvinnas ur bloggen, utan TVÅ sjuka hjärnors verk, ja, då kan det inte bli fel. Eller rätt. Hmm, jag älskar redan (med) konceptet...

...Jag vet att Ni har saknat mig, och det känns glädjande att vara kaxig. Nu jävlar ska Ni få, era Troll!


/Eder Wool-rich-a

För helvete!

Stick härifrån!
Ni har inte här att göra!
Schaaas!



Nämen, Vi skojar ju bara...

VÄLKOMMEN TILL VÅR BLOGGOSFÄR!

/U & S

RSS 2.0