Att inhalera en söndag

Mycket fin dag hittills. Ikväll åker vi hem till Johan för filmkväll. Han har nytt hemmabio system som han vill flasha för oss Kamrater!

Lyssna på en glad Cassie-producerad låt vettja!



WIEEEEEEEEEEE!
/U

Ps. Sandra har nu flyttat och trivs bra. De kommer dock inte innehava internet på 2-4 veckor!=/

Att smottha sig

... There is nothing like a smoothie in the morning glory.



/U

Att äta chirre!

Jag kom hem för en liten stund sedan. SJUKT HUNGRIG. Men det här med nattamat är inte min grej. Är jag trött så är jag trött - hem till bädden med mig. Så jag fann lite chips i mitt skåp. Grillchips. Det var gott.

Nu ska jag visa er lite bilder från kvällen. De lyder som följer:


                       




Natti!
Kärlek!
Puss!
/Kreaturet

Att umgås med söstra mi...

... är alltid en angenäm sak. Det ska Ni veta.

Detta är intressant. För ett år sedan skrev jag precis såhär i min gamla blogg:



"Älskar min syster Mia för att hon är klok för sin ringa ålder, vacker som få, har en stor insikt om saker och ting, är ambivalent som jag och dessutom sjuk i huvudet.
KärlekMia!"

Det är precis så jag känner idag. Jag har spenderat eftermiddagen & kvällen i hennes sällskap. Och jag kan konstatera - efter ett år har hon varken blivit mindre klok, mindre vacker, mindre insiktsfull eller mindre ambivalent! Hon är så... jag vet inte vad jag ska säga, förutom att jag älskar henne så innerligt, och trivs i hennes rara sällskap. Puss, syster!


För att nämnda dagens händelse, så kan jag meddela att kollegan Ralphie på jobbet kidnappade mig under lunchen, körde iväg låååångt bort för att jag skulle äta Den Mest fantastiska Räkmacka Någon Någonsin Ätit på Denna Jord! Wow!
Alingsås Golfklubb, där har Ni det!

Imorgon är det fredag. Gillar det. Gillar tanken på helg, även om arbetsdagarna bårde är roliga, givande och... eh, bra! Spontana luncher, angenäma sociala företeelser, rolig träning och schyssta eftermiddagar/kvällar!

Syster Mia agerade smakråd en timma, och kolla vilken läcker dress jag fann!
Natti!
/U



Att Älska musik(..och till musik)

Even if it's going wrong!



/Creature

Att förglömma

... Glömde förtälja! Min gamla klasskamrat och fina vän Gustaf slog en signal idag när jag satt på jobbet. Jag har inte hört ifrån honom på lääänge, men har tänkt på honom en del, då han stod mig nära under gymnasietiden - var en god vän. Han är precis samma Gustaf som då, vilket är tufft. Jag, å andra sidan, är inte som jag var då. Men åter till Gustaf. Han, som är mycket intresserad av historia i allmänhet och svensk sådan i synnerhet, är med i nya Arn-filmen som går på bio, vilket är väääldigt roligt. Det ska bli kul att se honom "in action" på slagfältet.
Gustaf sade i vanlig ordning en mycket gullig sak, när jag hade frågat honom om hans liv och flickvän. Han frågade: Är det någon stolt kille ännu som har haft turen att komma in i ditt liv och kan kalla dig för sin?, då jag gav ett lite kryptiskt svar sade han: Jaja, det måste vara en trevlig & snäll typ, annars kommer jag och Simon och läxar upp Göteborg.
Haha. That made my day. Gustaf är söt, säger fina saker och är riktigt chevaleresk! Tack, Gustaf, för att du tycker om mig!

Nu, film!
/U

Att inhandla

Det här är inte klokt. Saker & ting kostar så mycket. Har Ni tänkt på det? För det första är min affär på Vasagatan skamligt dyr på allehanda varor, vilket varje gång jag traskar mellan hyllorna gör mig förbenad. Högskoleprovet som jag precis betalade kostar numer 350 kr! SKAMLIGT!:P Kåravgiftdjävul på x antal svenska riksdaler, skämmes tamefan! Vi ska inte ens prata om den lärobok jag precis internetshoppade inför min distanskurs kostade... Så denna dag har jag nog sammanlagt lagt ut en tusing. Bara sådär. Vidrigt! Skamligt!
Hihi. Men vafan. Pengar skall spenderas. Dessutom är det bra syften (Fast jag hade tyckt att kläder hade varit bättre...).

Så. Jag var sliten på gymet. Kände mig ful & så. Ni vet hur det känns ibland. Typiskt nog stod Norre i gymet och pumpade, trevligt, men att stå & prata med en gammal dejt när man inte är på topp är inte att föredra. Och-vad-händer-sedan-då-när-jag-sprungit-runt-och-lirat-basket-med-mig-själv? Jo, då träffar jag på Herr Hult, en annan gammel dejt, då är jag ÄNNU mer sliten och ruggig. Nåväl, vad är väl en bal på slottet, kul att träffa på grabbarna dock!
(Lina(& Johanna), visst är det typiskt?)

Jag har vi få tillfällen skrivit om karlar i den här bloggen. Det är bara Mansdjuret som fått synas i rampljuset, och det är ju galet orättvist. Men jag tänkte ändra mig lite... kanske. Det behöver ju inte vara fel att droppa söta, trevliga karlar då och då. Kanske.

Jaja. Ha en fin afton gott folk! Nu ska jag skrapa en triss och vinna en MILJAAAAARD!
/U


Att resa bakåt i tiden

Jag tänkte vara finurlig. Jag tänkte vara finurlig och posta ett inlägg från min gamla blogg, från exakt ett år sedan. Närmare bestämt den 27 augusti 2007. Men när jag kikade i min gamla blogg, upptäckte jag att jag inte skrev något inlägg för exakt ett år sedan. Den 26:e skrev jag, liksom den 28:e. Den 27:e är det tomrum. Vad gjorde jag egentligen förra året den här tiden? Det är glömt, begravt i historien och kommer aldrig åter. Lite underligt ändå, att tänka på... Att en dag, lika viktig som vilken dag som helst, kan falla i glömska på det viset. Men, jag kom precis fram till att jag måste tänkt, gjort eller upplevt något som jag inte ville att ni (och mina dåvarande läsare) skulle få reda på. Eller så orkade jag helt enkelt inte. Så jag accepterar det, och blir än mer taggad att skriva varje dag nu. För mitt eget stora intresse.

Idag åt jag lunch med Mansdjuret. Stadens bästa enchiladas inmundigades - färskt levererade på Restaurang Lilla Rancho på Kaggeledstorget (haha!). Det är alltid en renodlad förnöjsamhet att sitta mitt emot ett par pigga, gröna Mansdjursögon & må gott. För det gör jag, alltid, i detta Djurs sällskap.

Nu ska jag strax ta mitt pick & pack och träna!
När regnet öser ner och himlen är grå, visst passar det bra med en film på kvällen OCH KANSKE EN BEN & JERRYS GLASS!?!!? FIIII FASEN VAD GOTTTTTTTT. Måste springa x antal kilomeer på löpbandet först dock, hö-hö-hö.
/U

Ps. Sandris är mitt uppe i en flytt! Vi önskar henne all lycka med nya lyan tillsammans med mannen Phille!

Att vara full för kärlekens skull

- Eldkvarn.

Jag har kommit att tycka mycket bra om Eldkvarn. Det känns som att jag och Plura är kamrater. Varför, undrar du? Jo, för att min fina arbetskamrat Bosse känner Plura, och har lirat musik med honom i tidiga år. Bosse citerar ibland texter från Plura och hans Eldkvarn, kloka texter. Detta gjorde han senast på vår bowling-afterw häromveckan, när vi pratade kärlek. Detta har gjort att jag nu har blivit ett fan av Eldkvarn. Han är inte så dum ändå, den där Plura.



"Det här är för dom som aldrig kom fram till andra sidan drömmen, folk skjuter sig för pannan eller dödar någon annan
Och vi dricker för kärlekens skull, vi är fulla för kärlekens skull"

Lyssna också på konststycket "Den som älskar måste lämna allt".
"Varför kom du hit, där jag levt så länge , Där stormen lagt sig, ett ensligt ställe
Ingen skylt på dörren, ingen väg som går förbi."

/U

Att vara klippt & skuren

"Nu är det klippt!", sade frisörskan och såg nöjd ut!
Ingen större skillnad, men jag tänkte ändå visa er en före- och en efterbild. Mest för att jag är sjukt kamerakåt!

FÖRE.



EFTER.


Var tvungen att sätta upp det för det var så platt. Frisörskorna nuförtiden gillar att platta håret to the extreme innan de klipper, serrni!
Jag har nu betalat alla räkningar och blivit x antal kronor fattigare, innan ens jag hunnit shoppa något. Men lugn, bara lugn, det skall shoppas djävul de närmsta veckorna. Typ.

Förresten. Jag har lust att se "The Happening" snart, någon som har något emot det? Någon? Ingen? Ok!
:)

/Ulrika, som är full i sjutton denna afton!

Att klippa sig.

Jag är ypperligt förtjust i att vi, på min arbetsplats, kan sitta och prata om tvätt en hel lunchrast! Gillar mina medarbetare, de är fina som få!

Idag skall jag klippa bort mitt hår. ALLT ska bort. Heh, eller inte. Frisörskan skall klippa bort allt mitt hår! Men först ska jag träna & arbeta färdigt.

Häromdagen satt jag ner på min stjärt, och kom plötsligt att tänka på att jag aldrig skriver intelligenta eller ens roliga saker längre. Varför är det så? Jag är en mindervärdig bloggist just nu. Jag ber om ursäkt för detta, och kompenserar istället med en liten söt anekdot ur mitt liv:
När jag var liten, små futtiga sex år för att vara exakt, så började jag 1:an på Daltorpskolan i Borås. Denna första skoldag skulle vi [båånda] lite lättsamt i den söta 1-3.an jag gick i. Vi skulle allihop nämna vårat favoritdjur och varför just det var vårat favoritdjur. Jag tror att jag var en av de första att bli tillfrågad, och av rena chocken sade jag Zebra. Zebra liksom?! Haha, jag tycker fortfarande att det är både urbota fånigt och väldigt gulligt. Dock är jag glad för det såhär i efterhand, då det gjorde mig ganska speciell & konstig (redan då!), då de flesta av mina kamrater sade tråkiga saker som häst, kanin katt, hund o.s.v...

Ha en fortsatt fin måndag, nu skall jag pumpa muskler och svettas på löpbandet. Guuud, så käck jag låter...

/U


Visst är jag en fin kontorsflicka idag? Visst är jag, visst är jag!!??!!ett!1111

Dag 1

Ajemän! Då var den första dagen på det andra året avverkat. Bara typ 250 kvar. Satt och lyssnade sömningt på hur olika beredningsprocesser och textila maskiner fungerar...

Skönt med halvdag i alla fall. Sånt har jag saknat i sommar då jobbet har tvingat mig till mer. Sitter i min karls lya nu och tänker snart packa ner dittan o dattan i såna här fina lådor:


Måste vara försiktig så jag inte krossar några glas eftersom jag råkade splittra ett  redan igår.
Ska hem en sväng med och hämta biblioteksböcker som ska återlämnas nu när plugget dragit igång igen. Och kanske packa med mig lite skrot från mitt ekande tomma gamla rum.

Längtar tokmycket tills vi får flytta in. Tills vi känner oss som hemma!

Hepp Nepp, nu ska här effektiviseras!
Ha de fint!
/S


Att ha fina bröder & syster!

Syskon Selander, jag värderar Er högt!


Lustigt att vi står i åldersordning för övrigt, med Johan först & Jakob sist.. har Ni tänkt på det?
(Fastän Erik saknas på bild, och borde stått på Johans vänstra sida, bildligt sett.)


/Ulrika

Att knarka?!

Jag ligger & kollar på film. En oerhört stimulerande aktivitet en slapp söndag.
Förresten, jag var ute & handlade förut och avnjöt solen på min hud, och blev än en gång chockad över att människor lever på söndagar: är ute, uppklädda, fikar, vandrar, pysslar, skrattar - KRYLLAR!

Jag kikade på ett par foton jag tog inatt med min mobilkamera. Bland annat den här:

Jag ser heeelt knarkad ut. Världens pundar-look, jävligt kul faktiskt!

Nä. Nu lämnar jag bloggen för denna dag. Jag ska gå återgå till den mycket berfiande konsten att klia på mina pheta myggbett.
/Kramar från Edert Kreatur(i Etern)

Att vara bakis

Välkommen till min söndag! Jag är bakis. Det anade jag inatt när jag lade mig i sängen. Det var nästan som att jag ville vara det. Jag är det så sällan!

Det kliar över hela min lekamen. Uppebarligen kalasade ALLA myggor på planeten Tellus på mig igår. Jag har bett överallt, stora som bölder! Men det var en trevlig kväll. Det var det!
Jag har precis kommit ur duschen, och känner mig hyfsat fräsch. Jag ska ta på lite kläder & kila ner till affären och inhandla lite mat. Me needs it, med needs it real bad. Sedan ska jag köpa en GIGANTISK stor kaffe och slurpla i mig.

Det är min dag, hur ser din ut?

/U


Att vara på kräftskiva.

Men fan! Jag upptäckte precis nu.. i skrivande sekund, att min högra tumnagel har gått av. Fan. Hur gick det till?

Jag har varit på en supertrevlig kräftskiva denna afton! Linas kusin Sara och hennes sambo hade styrt upp en ordentligt fin sådan! Trevliga människor, fina aktiviteter, bra mat och mycket mer.
På tal om Lina, som nu har gått & skaffat sig internet (så dags nu, på 2008-talet;)), jag vill hälsa till dig, fina, fina. fina Du!

Puss & Guten Abend,
/U

                             

Att säga hej!

Denna morgon vaknade jag på fel sida. Lite ur balans, så att säga. MEN, på förmiddagsfikat blev det grejer, för jag tog en kopp god kaffe (på jobbet, skräll!) och upptäckte att det fanns kakor på vårat bord. Oj, vad jag sken upp. När sedan Jörgen P vann sin kvart i ping-pong rann glädjen över så det blev höga tjoanden från min trut (det har jag ärvt från min mor. När jag lirade fotboll stod mamma ofta vid sidlinjen och skrek och hurra & gud vet vad...underbart!=))!

Imorgon skall jag på kräftskiva med Fina Lina. Jag hade egentligen velat shoppa något nytt vackert plagg till denna händelse, men då lönen anländer först på måndag, får jag rart ta något gammalt i gareroben (dessutom får jag inte inhandla något nytt plagg, Sandra och jag har ju en pakt, som Ni kanske kommer ihåg.).

Nåväl. Träning i eftermiddag, sedan blir jag nog lugnet personifierad.
Välkommen hem Mansdjuret!

/U
 

Nu kokar...

soppan på spisen! Snart blir det mammas recept på mumsig potatis-och purjolökssoppa. Perfekt att doppa ostmackor i.
Japp, ville bara säga det.
Heja!
/S

Att kärleksbomba

"We don't need another lovesong, we need a love bomb"

"To just blow us away..."



Bra skit, nya N.E.R.D.-plattan!
/U

JagKommerIntePåNånVettigRubrik

Att den där kavajen fortfarande ska vara så förbannat snygg...



Herr ansiktsjägare gillar tydligen samma trend.


Idag är jag ett riktigt slapparsle! Allt går så lååångsamt och jag lyckas liksom aldrig bli klar. Inte för att jag har nåt speciellt att bli klar till, men ändå.

Igårkväll blev det lite film med några vänner. Myskväll med gotta då regnet piskade på rutorna.
Vi såg The Bucket List som var helt ok. Man kanske skulle ta och göra en sån där lista över saker man vill göra innan man tackar för sig. Kommer bli en sjukt lång lista, tänk bara alla platser man vill besöka...

Får nog ta mig samman nu och åka och hämta lite flyttkartonger. Har hamstrat en hög på jobbet.

Ha det fint goingar!
/S




Bortglömda dagar

Ojoj vad längesedan det var sen jag plitade ner några rader här. Tiden går så fort och jag liksom bara glömmer, eller orkar inte. Är en riktigt slapp bloggare...

I början av nästa vecka blir det FLYTT!!! Äntligen ska vi packa våra grejer och ta oss ner två gator till vår nya gemensamma lya. Ska bli så härligt!

Var iväg en sväng idag igen för att kika lite möbler. Men soffproblemet kvarstår. Får väl ta och specialdesigna den jäkla sittmöbeln i slutändan.

För övrigt händer inte så värst mycket. Är ledig denna veckan om inget oförutsett sker. På lördag blir det Liseberg och femkamp med jobbet. Har storslagna planer på att äga en viss Janne hehe..

Slänger upp tre bortglömda bilder..från tre bortglömda dagar...



Yep, that´s it for now.

/S

Att vara en Nörd!

Hahaha. Bernie skickade en länk till mig på mailen. Kolla in den här: WOWDENÄRSÅFRÄCKSHITVACOOOL!

En sådan vill jag ha!!! Jag ska börja spara right this second!
(Undrar vad hi-fi nörden till storebror skulle säga om bildkvalité o.s.v?)

Hehe,
U

Att mena väl.

Denna tisdag är kantad av grå himmel och små fula regndroppar. När jag vaknade till imorse ville jag så gärna, så gärna, ligga kvar. Inte stiga upp. Alls! En sådan dag Ni vet, som både är en alltid lika ruggig tisdag OCH regnig & grådaskig. Jag har inte heller alls lust med övernattning på Sahlgrenska. Det är aldrig en hit!
När Johan låg på Östra var personalen fantastisk. Både på Intensivvårdsavdelningen och barn/ungdom. Fantastisk personal, de allra flesta. I Borås likaså.
MEN. The Big But. Första intrycket av Sahlgrenska var desto mindre tillfredsställande ska Ni veta. Johan blev tvungen att flytta dit under ett par dagar, då det skvalpade runt blod i hans svullna mage som då och då valde att rinna ut ur diverse kroppsöppningar. Detta skulle åtgärdas på Sahlgrenska. När Johan fick sin lilla hörna i väntan på op, fick en sköterska syn på honom och utbrast till sin kollega (i tron om att ingen av hans anhöriga lyssnade) i en ignorant ton "Är det där Johan? Han ser ju så gott som död ut". Ungefärligt citerat, från en då mycket chockad och givetvis ledsen & förbannad Ulrika. Så, visst finner jag ett litet ogillande gentemot sjukhuset i fråga.
Memories. Oh, the memories!

Men. Jag är mycket nöjd med tillvaron trots väderleken, vardagens namn och dagens efter-jobb-syssla. För vet du vad? Nu ska jag äta lunch. Det ska bli smaskens!:)
/Kramar från Kreaturet!

Att leva en måndag.

Idag var en måndag, likt så många andra måndagar i mitt liv. En av skillnaderna var att min Kära medarbetare Ingrid kom tillbaka från sin låånga semester, och såg mer strålande ut än vanligt. En annan skillnad var att jag tog efter de gigantiska amerikanska basketspelarna i OS i mitt sätt att kasta in bollen i korgen. Enorm succé! Yttermera under mitt samtal med min kära mor, fick jag reda på att hon innehaver lunginflammation, det händer inte varje måndag! Jag har därtill tillagat fyra styck matlådor för mina smaklökar att avnjuta under de återstående av arbetsdagar denna vecka.
Annars var det en måndag, likt så många andra måndagar i mitt liv.

Imorgon kommer jag spendera eftermiddagen, kvällen och därutom också natten på Sahlgrenska! Eftersom mamma är sjuk och pappa har arbetsrelaterade åtaganden i Värmland, har jag sagt att jag kan ta flexledigt på onsdag, för att vara med min Kära lillebror på sjukhuset efter hans sedvanliga operation. Om jag ska vara riktigt uppriktig mot Er, så kan jag med innerlig ärlighet säga att jag egentligen inte är det minsta sugen på att spendera natten på ett sjukhus. Det är en sådan sak jag inte gjort sedan Johan var riktigt illa däran, under hans svåra sjukdomstid. Men eftersom det är min fina bror, gör jag det givetvis, med ett leende på läpparna. Dessutom kanske jag kan läsa lite intressanta saker och lära mig något vettigt! Det håller vi tummarna för!

Nu Önskar jag Mor min Krya på Sig, Svenskarna i OS-finalerna lycka till imorgon, mina Kära vänner hälsar jag en angenäm tisdag, mina syskon en givande dag och Mansdjuret en trygg, säker men kanske ändock spännande dag i Apstan.

Godnatt!
/U

Att "Veckosluta"!

Helg är den veckodag jag tycker allra mest om! Jag anser att veckofördelningen borde sett ut såhär: Måndag, tisdag, helg! Visst hade det varit förnämligt (iaf för oss dagtidsjobbare som är beroende av helgen för att livnära oss på..livet!)?



Godnatt, vi ses i nästa vecka!
/U

Att äga en förfest

Denna Afton har spenderats i Kamraters goda lag, i min enkla boning. Här förstår Du:


                   
Ica-Erik, Johan, Johan, Johanna, Lina, Jenny, Bror Jonathan, & Jag

 



♥♥ ♥

Godnatt
/Ulrika

Misslyckad soffjakt


Flower power soffa..inte riktigt vår smak..


Ska det vara så nedrans omöjligt att hitta en soffa som faller i smaken? Finns det inga snygga soffor kvar eller är det vi som har för höga krav?

Jag och P var båda lediga idag och drog därför iväg till Göteborg för att leta möbler. Men istället för att hitta drömsoffan virrade vi runt och hittade inte ens butikerna.. Jag hade tänkt mig en mysig dag av lugnt strosande och betraktande av möbler men istället satt vi där sura, trötta och svettiga (det finns ingen air-con i Bertil) i bilen. Jätteskoj.

Så nej, det blev inga fynd. Inte idag i alla fall.

Nu ska jag sura på den gamla soffan, men bara en liten stund. Man kan ju inte vara sur hur länge som helst.

Chingaling/S

Att ha en trevlig afton!

Vänner, vänner. Jag är förtjust i tillvaron denna dag. Jag avnjöt en arbetsdag i sällskap av härliga Anneli, en afton i sällskap av samtliga fina bowlingspelare, och öl+tilltugg på den flygande skotten. Mycket fint mina vänner, mycket fint!
Bowlingen gick bra. Bernie var bäst tror jag, han imponerade stort, men jag var fasiken inte dålig heller! Jag pratade viktiga bagateller (hehe!) med Bosse, skrattade åt Ralphies fula skämt och log mot LGs visdomar.
Jag gillar mitt arbete, eftersom det för med sig fina kollegor.

Nu kommer snart bror Jonathan förbi på den allra sista biten kaka. Den är han värd. Han ska på fest hos grannen next door, och jag bjöd in honom på litet sött tilltugg. Sedan skall jag sova!

/U



     
Snygga Anneli, Fina Bernie framför min Star Wars-vägg, Härliga LG, Bernie & Raffsiga Ralphie.

Att bowla.

Jag ser verkligen framemot eftermiddagens bowling-bravader. Jag kanske inte kickar allas ass i sporten i fråga, men så länge jag kickar Bosses, så är jag gladare än gladast.
När jag började i myndigheten för lite drygt 2 år och 4 månader sedan, åkte vi på konferens direkt med utbildningsenheten och diverse andra inblandade i myndigheten. Nåväl, på kvällen skulle vi göra upp i bowling, vilket i sig var en väldigt trevlig aktivitet. När sedan vinnaren skulle tillkännages så hade Bosse uppfattat det som att han hade vunnit, och ställde sig upp för att emottaga publikens jubel. När de sedan istället sade mitt namn, blev han mindre nöjd. Jag blev givetvis mycket lycklig. Bo S C blev mest förbenad för han tyckte att jag skulle lagt mig, då jag för det första var helt färsk på jobbet, för det andra ung och dessutom tjej! Haha... en lustig historia, och idag går vi runt och kastar onda blickar på varandra, i hopp om att psyka vår motpart. Fungerar sådär..

Jag har med mig kameran, så jag tänkte försöka fota lite på bowlingbanan. Hö hö.

Ha en skön dag så länge, små Pussgurkor=P
/U

Att gilla Eldkvarn.

Kärlekens tunga!



Ytligheter: Avskyr mitt hår i detta nu.
Funderingar: Det här med pengar...vilket gissel!
Överhängande känsla: Oh, denna uppgivenhet. Det djur jag hade velat diskutera saker med är i Apstan. Suck!

Imorgon ska vi ha en liten after work. Jag och fem rara herrar från min arbetsplats ska göra upp i bowling. Vem som kommer bemästra de övriga? Jag, givetvis, i sedvanlig ordning;)

God afton fröknar och gentlemän.
/U

Att vakna på rätt sida

Det gjorde jag idag, tjöhööööö! Har dock ont i nacken..skall be min kära, kära kolelga och vän Bernie att massera mig lite. Hoppas jag hinner be honom innan han läser det här..:P
Jag hade en underbar kväll i tjejernas sällskap igår + Pär och Ica-Erik. En himla förnöjsam samling, där det dracks kaffe och åts kaka. Jag gillar det, precis så en måndagkväll bör spenderas.

Tillbaka till mina arbetsuppgifter, och sedan tjöta med Anneli som är tillbaka från semestern.

Pöss
/U

Att stryka saker från listan

Ok, så jag har nu gjort ett par av de saker jag inte nämnde i förra inlägget, och kan därför stryka de från min lista. Ni ska veta att det för mig är som ren & skär självterapi att bara nämna saker i bloggen ibland. Jag och min skrivförmåga, det hjälper mig alltid. Nästan. Inte om det jag skriver kräver något slags yttrande från en motpart, då blir det givetvis stiltje, men om det jag skriver är för mig själv, då hjälper det nästan alltid. Att bara få ur sig tankarna och sätta de på pränt är skönt. Annars skaver de i hjärnkontoret tills sinnesjukan är ett faktum=P

I eftermiddag tar jag en promenad bort till slottskogsgatan och mina fina kamrater, där jag bland annat ska låna deras ugn för att baka en kaka! Jag ser verkligen framemot en behaglig stund med mina Göttlaborg-vänner (då tillgången till Borås-Sandra är dålig=/).

Häpp, Arbeit macht frei.
/Ulrika

Att vara...

... eller att inte vara. DET är frågan.
Tyvärr känner jag den mest olustiga av känslor just nu. Att jag ogillar mig själv. Jag Älskar alltid mig själv, det känns därför mycket underligt. Den här nyfunna känslan av ogillande kommer sig av saker jag är medveten om, jag vet också hur jag kan bli av med känslan. Men det är DÄR själva ogillandet kommer in. Jag gör inget åt det, trots den konkreta kärnan i sakerna. Kalla det "själslig" lättja eller vad ni vill, men jag måste finna styrkan att ta tag i det. Och jag måste göra det nu. Det som gör mig allra mest förbannad på mig själv, är att jag idag på väg till jobbet, började fundera på att det vore så skönt att ha någon som peppade mig, lyssnade på mig och som jag skulle kunna få tag på i realtid och släppa lös mina funderingar och tankar. Speciellt den "peppande" biten. Det, som sagt, gjorde mig grymt förbannad. Jag skall kunna klara mig själv, vara såpass stark i mig själv att jag löser saker på egen hand. Det ska ingen utifrån behöva lägga sin energi på.
Så känns det just nu. Blir säkert bättre snart. Hoppas jag!

Nu ringde Fina Anneli precis, och hon lyckades minsann muntra upp mig genom att jag fick höra hennes blott röst. Hon avbryter sin semester och kommer till jobbet imorgon, wiiiiieee!

Ok, nu skall det tillverkas ett kursID!
/U

Fashiontoast

Morsning godingar!


Börjar dagen med en ball brud. Jag avundas verkligen fashiotoasts stilkänsla och fantasi! Grymt helt enkelt.

Uppe med tuppen idag igen. Var rar och skjutsade P till jobbet lite innan sju så nu sitter jag här och vaknar till i lugn och ro. Himla härligt att kunna ladda upp lite. Har varit så sjuk trött i helgen. Ville bara sova sova sova och kolla på OS såklart.

Idag sker inte så mycket av intresse. Ska iväg snart för ett litet möte, sen hade jag tänkt agera städkärring och röja upp här, handla och hälsa på päronen. Inte det roligaste men skönt att vara ledig och kunna göra som man vill iaf.

Imorgon är det jobb som gäller. Eftersom Wedins blivit uppköpt är det lagerutförsäljning på allt. ALLT! Nya varor som kommer in dagligen är sänkta till sjuka priser...(smygreklam hehe). Känner att det kommer bli en hel del smygprovande och undanläggande imorgon. För jag kan ju inte bryta mitt och Ullis köpstop. Det det kliar i fingrarna och bränner i plånboken, men jag ska stå emot. Mest för att bevisa för mig själv att jag klarar det.

Kom på igår att det bara är två veckor kvar tills skolan början. Kan inte fatta vart sommaren tog vägen. Det gick så fort och nu är allt nästan över. Men jag känner att studiesuget finns där så det känns riktigt skoj att dra igång igen.
Plus att det snart är flytt på gång. Går och väntar på att fastighetsägaren ska ringa vilken dag som helst nu och säga att det är fritt fram. Åhh..ska bli så himla skoj! Kan ni förstå glädjen över att slippa ha sina kläder nedproppade i plastpåsar och den nya tillgången till mer än en galje? De nya garderoberna kommer bli mina bästa vänner!

Nu får jag sätta fart och göra iordning mig lite.
Ha det bäst idag!
/S

Att säga fan.

- Fan.



/U

Ps. Såg "Hook" förut. Dagen har gått i barnets tecken.
Mackan, tänkte på dig när jag såg Kapten Krok, inte undra på att du blev rädd för dig själv när du var utklädd.

Att bli med insikt...

... kan både vara svårt och befriande. Jag gav mig själv en insikt för några veckor sedan, och snart kommer dagen då jag måste spela ut denna insikt. Det känns både skönt, läskigt och svårt, men främst kommer det vara en lättnad. Då kanske jag äntligen kommer vidare, på något sätt. Vilket sätt som helst är egentligen bra. Att stå och stampa på ett ställe är inte riktigt min melodi.
Jag ser framemot det, samtidigt som jag är rädd. Jag tror mig veta vad jag har att vänta, vilket känns som en stor trygghet, samtidigt som det gör mig mycket ledsen. Jag måste vidare, på något vis.


Alladin var grym för övrigt! Mycket roligare i denna uppnådda ålder än när man var...typ, 5!
Nu ska jag se "När lammen tystnar" och förundras över Lecters galenhet.

/U♥

Att finna lugnet

Precis som min bloggkollega och bästa väninna menar i hennes senaste inlägg, så kan det vara skönt att ha en dag bara för sig själv, oavsett lynne. Där man inte gör något speciellt, utan mest bara Är. Jag har haft ganska lätt för att "bara vara" genom åren, och är verkligen inne på det spåret idag. Jag sitter och tar det oerhört lugnt, jag känner till och med att hjärnan är på lågvarv. Denna dag skall dedikeras till lugnet, vilket passar fint då regnet öser ner utanför mina sluttande fönster.

Det jag nu ska göra, är något alldeles fantastiskt. Jag ska gå "down memory lane" och kika på Disneyfilmen "Alladin". Prins Ali, vilken magi, Ali a baba. Vad passar bättre en lugn, hjärndöd dag än nostalgi?!

/Edert Sängliggandes Bloggmonster.

Under ytan

kan det ibland koka upp rätt rejält. Då är det skönt att ha en vän. En vän att dela allt med och förstår precis vad man menar och känner fastän det enda man får ur sig är nåt osammanhängande mummel. Att lyssna och stötta utan att dömma eller styra. Det är fint det, att ha en sådan vän! Det tackar jag innerligt för!


De senaste dagarna har jag inte haft så  mycket för mig då ett oplanerat lagerinhopp fullkomligt tagit kål på mig. Har somnat av trötthet när jag kommit hem. Inte för att jobbet har varit slitsamt i sig. Har väl varit trött i allmänhet helt enkelt.
Den puttekulsstora vagel som bosatt sig på mitt övre ögonlock har ju inte heller höjt stämningen. Men det är på bättringsvägen som tur är. Kul att gå runt med en fläskläpp på ögat liksom.

Känner att det är väldigt mycket negativitet just nu. Får väga upp med ett par fina inspirerande bilder.





Svart is the thing, både på kroppen och runt ögonen.

Ha en fin lördag folket!
/S

Att ta det lugnt

Då var det lördag. Jag anser att två dagars ledighet på en vecka är för lite i ett samhälle som dagens. Tre borde vara standard.
Igår tog jag det allmänt lugnt. Tittade lite på televisionen, lyssnade på härlig musik och slappade. Kändes inte alls dumt. Enligt hörsägen var det mycket folk ute i rörelse på stan (STADLING, svikare!!!;P), ganska skönt att inte vara en del av massan aftonen i fråga.
Nu har jag städat hela lägenheten, vilket känns strålande. Jag har inte hunnit med någonting det senaste känns det som, men idag fick jag lite gjort, samtidigt som de Olympiska Spelen rullade oavbrutet på Tv:n.
Jag ska strax ut på stan och möta upp Nina & Bror Jakob, de åker som bekant till Grekland på måndag. Ikväll springer jag iväg en sväng till tjejerna i Majorna. Går dit utan partyskorna dock, blir tidig hemgång för mig.

Må så gott Kära Läsare. Önskar Dig det Bästa.
/U


Att gilla läget

Jag mår inte särskilt piggt. Inatt har jag sovit bra, och länge, men mitt fysiska tillstånd skulle kunna vara bättre!  Så, jag har bestämt mig för att bara ta det lugnt ikväll, och inte medverka till den absolut fantastiska gemytligen som alltid är ett faktum på slottskogsgatan om fredagkvällarna. Det blir film framför TV:n eller datorn.

Nu är jag sugen på lunch, blir thaimatsresterna. Mmm. Smaskigt.

Men hörrni, imorgon är vi fit for fight igen va?!;)
Ps. N.E.R.D har efterfest på PUSH imorgon, efter deras spelning på Way Out West. Jag vill befinna mig där. Älskar deras musik, och Pharrell..mm...!

/Ulrika

Att säga: Jävlar!

Ehh..?



Godnatt mina små Trollungar.
/U

Att missa Boney M!

Fan. Ikväll lirar Boney M på stora torget i Borås. Och eftersom jag jobbar imorgon är det inte ett alternativ. Men OJ så häftigt! Jag har bett mina syskon filma och skicka till mig, så SJUKT TUFFT! Boney M, hur stort är inte det!?
Älskar, och har gjort i många-många år, deras album "Gold"..
Nåväl.. vad är väl en bal på slottet?

Jag har känt mig krasslig hela veckan, så jag avbokade faktiskt mitt möte med Glocky i sista stund. Så jag ska nu lägga(läs: slänga) mig på sängen och dega tills jag somnar.
.. jag ska dessutom erkänna en sak. Jag är en sucker för de två youtube-klipp jag lagt upp nedan. Jag är fjant. Jag vet!
(Dessutom har jag Mamma Mia! soundtracket och lyssnar för fullt=/ Vad har den gamla "inget-berör-mig-"Ulrika tagit vägen?)

/U=)


-It was like shooting a sitting duck
A little small talk, a smile and baby I was stuck
I still don't know what you've done with me-



-I skip my pride
I beg you dear-


Att lyssna på Hasselhof

Jag funderar på om jag ska dissa Glockydaves sällskap ikväll då jag är helt slutkörd efter den här veckans sena kvällar och sociala aktiviteter! Jag kommer givetvis inte göra det, om jag känner mig själv rätt, jag tycker ju om Glocky och det är alltid trevligt med en pratstund! Men det hade varit zåååhåå fasligt trevligt att bara slappa i sängen framför en bra film (typ, The Happening, hö-hö-hö!). Men jag ska ta mig i kragen och lyfta upp mig från marken.

Jag måste också börja skriva lite på nästa tema-artikel till Stripez. Vi kör igång igen!
En annan sak jag inte har varit god och berättat för er är att jag läser ännu en distanskurs i höst! Denna gång blir det kriminologi för att massera & stimulera mina små grå. Det ser jag framemot!
Nu räcker det med info, lite hemligheter får väl en flicka ha?;P

Önskar Er en vacker torsdag!
Ps. Syster. Mia. F A N T A B U L Ö S ! (Fantastisk+fabulös!)
/U

Att älska sin mor...

.. är inte det minsta svårt, då just min råkar vara så fantastiskt bedårande!

Min mamma älskade Mamma Mia! Jag också! Den var grym även denna gång, jag grät av lycka på ett ställe, och av olycka vid ett annat tillfälle. Den är ytterst gemytlig, och skäms inte över att säga att trots enorma tönt-stämplen (musikal, feel-good o.s.v.) så älskar jag den!

Efter bion gick vi hem till mig coh satte oss i soffan och drack kaffe och glodde på Tv. Jag var galet sömnig, så då mamma frågade om jag var sugen på att gå ur och äta tänkte jag NEJ... men efter några sekunders övervägande förstod jag ju att det dröjer till nästa gång hon hälsar på och att jag naturligtvis vill spendera så mycket tid som möjligt i hennes fasligt underbara sällskap (dessutom finns det de som inte kan träffa sina mödrar, helt ofrivilligt, och min vill jag alltid ta hand om, träffa & visa min kärlek!). Så vi gick ut och åt! Det blev verkligen en heldag av det, och jag älskar min mor så innerligt!

     



Wiiieee! Natti!
/U

KÖPSTOP var ordet

Jag och Ullis lovade varandra ärligt och heligt att inte köpa något i kläd-sko-väskväg under en månad tills nästa lön trillar in på våra ekande konton. Delvis för att vi är fattiga som kyrkråttor och delvis för att vi egentligen inte behöver köpa något.
Detta löfte erlades igår, IGÅR!
Så mycket lättare sagt än gjort. Gick på stan med min älskade mor idag och tror ni inte att allt jag såg var väldigt snyggt, passande, billigt och lockande helt plötsligt? Tydligen har nya fräscha plagg strömmat in enbart för att jävlas med min arma shoppingdjävul. Men jag stod emot lockelsen!

Bytte däremot ut ett par skor till ett par andra (vilket var tillåtet enligt vår deal eftersom dessa inhandlats förra månaden. Väldigt smart förhandlat från min sida).
Ett par snajsiga höga pumps som jag just nu pressat ner fötterna i för att gå in hehe..


Att jag sedan råkade lägga undan ytterligare två par tills nästa lön hör självklart inte till saken.
Som sagt, har en sjukt stark kärlek till fotprydnader.

Eftersom det var lite mulet och tråkigt ute idag valdes detta ut från garderoben, eller ja, från min klädhög.



Nu tänker jag sörpla lite fisksoppa och glo tv.
Ciao/S

Gårdagens tygstycke

Yeees..så här såg jag ut igår. Blått är jävligt flott!



Lika bra att dela med sig av de bilder som man tagit, eller hur?
/S

Att slita på arbetsplatsen

Oj, vad det går undan i barnbacken. Jobbat eländigt mycket nu under förmiddagen, herregud, lite lugn start efter semestern kan man väl få unna sig?:P

Jag & Micke skall strax gå och inhandla den bästa lunchen en kvenna (och en mään) kan få inmundiga.
THAIMATEN PÅ FÄRGAREGATAN! REKLAM! REKLAM! REKLAM! ÄT DÄR, MEN INTE SÅ DET TAR SLUUUUUUT!1!!1ett!!1!

Ok. Bio med Kära, kära moderskapet senare.
Pössen
/U
 
Jag fick ett armband, egenhändigt producerat av Sandra, igår. Hur fint är det inte?

Göteborg - staden där min bästa bor

Som ni redan läst här nedan har min och min bästas eftermiddag och kväll spenderats tillsammans i den ljuva staden Göteborg. Nedrans härligt att få krama om min bästa, prata med min bästa, fika med min bästa och promenera med min bästa. Något som tyvärr inte sker så ofta som jag skulle vilja. Hoppas verkligen den blir ändring på det framöver.

Min bästa är för övrigt en väldigt stylish, klok och grymt rolig kvenna! Och inte alls så schleten som hon själv påpekar.
Ulrika är dessutom en brud med kontakter och fixade snabbt så jag fick skjuts hem med hennes bror och hans vän. Riktigt rart av dem och riktigt skoj att få en trettio minuters snackis med dessa rara karlar.

Nu ska jag bädda ner mig själv. Imorgon blir det ytterligare en familjevisit. Man kan undra vad som plötsligt skett egentligen? Två hembesök på en vecka! Rekord för mig haha..

Nej ni, nu är det natten!
Puss och hej!
/S

Att umgås med Bästa!

Jag har haft en underbar eftermiddag/kväll! Sandra förgyllde staden Göteborg idag med sin närvaro, och min lägenhet (vilken hon för övrigt blev förtjust i:)) lyste upp likt en fyr på ett mörkt hav om natten. Jag älskar den tjejen, hon är galet underbar! GALET!
Vi har pratat om allt mellan himmel & jord, fikat och kramats.
Hon är galet underbar! GALET!
=)

Nu ska jag ta en dusch och sova jättemycket. Imorgon kommer min underbara mor till staden. Vi ska gå på bio och ha det mysigt. På torsdag ska jag käka och ta en öl med Herr Fagerberg, eller GlockyDave som han kallas i folkmun;) Ska bli trevligt, i sedvanlig ordning!

Ok, dusch, sov gott!
/U

Sandra - Snygg, stilsäker och fabulös!
Jag - Trött & eländig, men pratglad!;P

 

Vem har gett oss en hästdos sömnmedicin?

...frågade min karl både sig själv och mig imorse. För fy tusan vad trötta vi är. Helt hjärndöda - klubbade. Mycket besvärligt att ta sig ur sängen idag minsann. Men nu är vi uppe, dricker té och försöker agera levande.

Ska hälsa på min älskade bästa vän idag. Längtar som tusan! Låt timmarna gå fort nu...

Hej så länge!
/S

Att frysa i regnet

... Något står i vägen. Något breder ut sin gigantiska gestalt och står mitt i vägen. Än så länge är jag handlingsförlamad. Jag funderar på att putta på gestalten. Vore det klokt? Tappar den då balansen och faller baklänges? Skrattar den då glatt åt mig och ställer sig bredvid? Bannar den mig för att jag rör vid den? Eller det värsta scenariot jag kan tänka mig - ignorerar den mig och står kvar, bredbent och stabilt samt skymmandes min sikt även in i framtiden?

Efter jobbet fick jag skjuts av min Kära Kollega till Jakobs jobb på teatergatan. Jag fick äran att mumsa på en god bit kaka med tillhörande, av Jakobs chef, handvispad grädde. Sedan pratade vi och lyssnade på musik i dunderanläggning. Jag tycker om min bror. Han åker till Grekland med sin flickvän på måndag, och jag kunde inte dölja hur glad jag blev av att höra det. De är verkligen värda det!

Jag vill frambringa ett ENORMT grattis till min underbara, underbara vän Papiraol som gått och blivit tvåbarnsfar i dagarna. Det blev en fantastisk liten flicka. Grattis!
/U



Att vara ledig

Kom innanför dörren för en stund sen, dyblöt. Härligt med regn inte sant?

Har varit hemma i Kråkered en kort visit. Det är väl typiskt att när man väl bestämmer sig
för att ta sig hemåt ska alla iväg. Bror jobbade, har inte träffat honom på evigheter. Det har tydligen gått så långt att han till och med frågat efter mig. Säkert inte på grund av saknad utan snarare för något han behövde hjälp med...men ändå liksom hehe.
Mamma skulle iväg till mormor och pappa skulle skjutsa mamma. Så jag hängde med i bilen, hann med lite ärenden på stan när vi ändå var inne. Därav dyblötheten.

Innan jag steg utanför dörren och möttes av ösregnet såg jag ut så här...



Sorry för den kassa bildkvalitén, min kamera är inte den bästa så mobilen får duga för tillfället.

Snart ska jag iväg för en bit hallonpaj hos en vän så det är väl bäst att fixa till sig lite.

Haré fint, hépåre!
/S

Att arbeta

Jag sitter här vid mitt skrivbord - som ser ut som det gjorde när jag lämnade det för 3 veckor sedan - och inser att jag skattar mig själv oerhört lycklig. Jag har ett väldigt roligt arbete och härliga arbetskamrater att få återkomma till varje veckodag. Visst hade jag inte tackat nej till en lat vecka semester till, men det är fint att ha ett arbete att komma tillbaka till. Tänk om jag hade varit arbetslös! Att rastlös gå runt hemma hade kanske varit roligt första veckan... men jag är så nöjd med min vardag!
(Men gärna kortare arbetsdagar..mmm..senare mornar, ja tack!)

Imorgon kommer min bästis och bloggkompis Sandra till stadens med stort G, för att roa mig, se på min lägenhet och prata lite skit!:)

Ha en forsatt snygg start på veckan, Kära Medmänniskor & Bloggintressenter.
/U

Ingen ångest!

Det ska blott bli härligt att börja jobba imorgon (kan det vara så att jag ljuger för mig själv månne..?). Nädå, ser framemot att jobba, läsa alla gw:n och träna! Dessutom ska jag traska till Broder Jakobs jobb efter min arbetsdag är slut, och äta en bit kladdig chokladkaka! Wiie! Det kommer jag vara värd!

Nu ska jag somna till en fantastisk film - Independence day (För att förtränga minnet av den värdelösa Arkiv X-filmen jag såg tidigare ikväll!).

Hoppas Eder måndag blir en ljuvlig upplevelse!
/U

Ps. Visst är det härligt att ha fina Sandra tillbaka?
 - Såhär ser jag ut när jag ligger hemma och kollar på film!
 - Såhär ser jag ut när jag är ute bland folk och kollar på film!

Det blidde ingen kaka

Näe, för jag orkade inte. Karlarna får baka egen kaka om de vill äta den här gången. Har istället spenderat dagen framför dator och tv. Dessa tekniska under kan verkligen förgylla en händelselös söndag.



Så här slapp och skön såg jag ut för nån dag sedan.. Jag vill ha det fina vädret tillbaks!!!!
Ullis, du som är tajt med vädergudarna...ta ett litet snack för min räkning är du rar.

Gillar förresten hattar, tydligen finns det några läckra att inhandla på H&M herr (älskar herravdelningen) för tillfället.



De skulle ju inte sitta helt fel på hjässan..får nog bli en liten sväng in till stan imorrn. Eftersom jag är LEDIG!

/S


I´m back!

Tjofaderittanlej!

Tänkte att det var dags att avsluta mitt blogguppehåll. Har ju kliat lite i fingrarna på sistone. Sen har jag ju gått och fått semester också, vilket betyder mer tid till skrivande och roligheter att skriva om!

Tycker allt lite synd om min rara kompanjon som börjar jobba imorgon. Kan tänka mig att ångesten har börjat sätta sina klor i henne idag... Kommer allt ta och röra mig in till den stora staden för att muntra upp henne, om det nu kan behövas.


Förra veckan spenderades på östkusten, med andra ord Öland, Kalmar och Oskarshamn. Den sistnämnda orten var väl inte så mkt att hurra för även om den erbjöd finfin övernattning och hopptorn. Öland och Kalmar var riktigt mysigt och vädret kunde vi ju inte direkt klaga på. Snacka om att ha lite flow!




Ja, jag hoppar faktiskt hopprep på vandrarhemmet...man måste ju röra på sig mellan varven hehe



Som ni säkerligen redan läst och sett var jag och roade mig på Liseberg med Ullis och hennes goa göteborgsvänner. En fabulös dag med allt man kan önska!

Nu tror jag allt jag ska baka en kaka eller nåt annat skojsigt. Det vankas film ikväll och då måste man förbereda sig.

Ha en fin afton! Hejsvejs!
/S





Sunday, bloody sunday!

Jadå. Det var en jätterolig afton jag fick uppleva igår! Jag som var seg och egentligen inte särskilt utgångsbenägen, levde upp och hade det suveränt! Johanna kom till mig först, vi hade det bra, sprang runt och grejade med vårat yttre, dansade och drack rosé. Sedan ramlade Lina in med champagne och skålarna avlöste varandra. Sedan sms:ade min kära bror. Han hade läst i det föregående blogginlägget att dansskorna kanske skulle på, så han tog sig till mig och Vasastan! JÄTTEKUL! Älskar att ha med broderskapet på galej! Strax innan Brdoer Jonathan dök upp, kom Ica-Erik med glatt lynne! Så, vi var några stycken, och hade jäkligt fint. Tog det lugnt, och sedan gick vi till Nivå där vi mötte upp Johan, Johan, Fredrik, Ludde och Nyllet! Hur kul som helst, och det dansades!

Nu sitter jag och äter lunch i brist på frukost. Ska springa ner till affären en sväng. Ikväll ska jag se Arkiv X-filmen och sedan sova och vakna upp till en arbetsdag. Suck. Den var tung att ens sätta i print!

                   


Puss!
/U

Ännu en dag

Jag är ond. Och dessutom tar jag mig själv på för stort allvar. Det var i alla fall vad jag jag höra av två olika karlar igår. Peter & fredrik, ni är de skyldiga! Jag tycker det är väldigt roligt att höra mina medmänniskors tankar om mig, så det tog jag tacksamt emot. Att jag skulle vara ond tar jag som en skön komplimang, jag kan inte annat! Däremot, det Fredrik sade, om att jag tar mig själv på för stort allvar, det kan jag inte riktigt relatera till. Borde jag kunna det? Jag vet inte... men det var en rolig afton, och en skön dag med bad och grill i Mölnlycke! Vilken minut som helst plingar Johanna på dörren, och vi kommer nog dricka några glas rosévin i min soffa, kanske smaska på en chokladkaka och sedan kanske ta på oss våra dansskor och springa ut i natten. Om vi känner för det!

Hoppas Eder lördag såhär långt  behandlat Er väl!

Puss!
/Kreaturet


This 'n that!

Jag lyssnar på schysst reagge och insuper sötman från min sista semesterdag. Det känns lite vemodigt, men samtidigt har jag hela helgen på mig att fokusera på ledighet. Det är dessutom inte alls tråkigt att arbeta! Jag gillar dock att vakna vid 08.20 av mig själv och känna mig utvilad och fräsch, precis som jag gjorde denna morgon.

Min semester har varit otroligt bra. En fin blandning av avslappning, utflykter, bad vid havet, bad vid insjö, sociala aktiviteter med allehanda kamrater och ett Mansdjur, fest, bio, film, Karlstad, Varberg och ett i allmänhet fint lynne! Min rara kollega ch tillika väninna Anneli har semester en (eller var det två..?) vecka(or?) till, vilket känns trist i detta läget, då jag så gärna vill träffa henne nu.

Strax beger jag mig ut på stan, jag ska inhandla lite dryck vid Gröna Skylten och sedan åka till Mölnlycke. Ikväll blir det singstar på Slottskogsgatan hos J & L! I vanlig fredagsorning! Om det är något som går att lita på här i världen, så är det just det, fredagarna på slottskogsgatan!

Ciao!
/U


Van Halen


Ain't talkin' 'bout love
My love is rotten to the core
Ain't talkin' 'bout love
Just like I told you before, before, before



Grym! Någon som sätter emot?
/U
Ps. Är det mycket illa då jag, när jag står och fönar håret, får rejäl mjölksyra i armen?!
Semester är inte bra för träningen;)

RSS 2.0