Just dance!

Lyckan skiner! Snart kommer könorna jag tycker om så mycket!

         



Ha en H Ä R L I G fredagkväll alle wunderschöne Menschen!

/Eder Augusta U Margaretha

In my secret Life

Mmmm, Leonard, mmm...



..Den är så bra att jag...smälter. Blir lugn. Trygg. Mmm..

/Ulrika

Horseriding

Jag råkade visst sitta upp på en hästrygg igår. Vad hände där liksom?! Jag är fullständigt ointresserad av sådana kreatur, men tänkte att det kunde vara roligt att pröva att rida på en sådan ståtlig häst som polishästen vid namn "Idol".
Just det! Såhär såg det ut:



    

Vår egna utbildningsgruppsryttare samt bastaktikansvarig L-G stod för rundturen. Det tackar vi för!

Ikväll ska vi till Excet. Det är ju fredag, som ni vet! Tjejorna, Bröderna Jakob( med flickvän Nina) & Jonathan samt Johan, Svennemar & Ludde kommer förbi om några timmar, så nu skall jag passa på att lägga mig raklång på sängen en minut(eller två..).

Kram!
/U

Wannabe

Ibland...kan det vara roligt att låtsas vara något man inte är:



Natti!
/U

Avveckla

Nu har jag kikat på de ytligt tillfredsställande favorit-serierna Gossip Girl och 90210. Nästa serie för rankning är det nya avsnittet av Heroes. Aaah, dagens teknik va, vem älskar den inte?!

Ville bara berätta en sak. Idag mobbade min chef mig. Samt mina arbetskollegor. Detta beror på mitt sätt att skala clementinen mycket grundligt. Egentligen så grundligt som det går. Ni vet, bort med allt det äckligt, smaklösa vita tjafset. De som satt runt fikabordet studerade mig, pikade mig och trivdes nog med att visade att jag är en konstig individ. Min chef ville få det till att jag hade en form av ticks-störning, men det motsäger jag mig till 100 % då det bara är i clementin-skalande jag agerar som jag gör. Dessutom är det trevligt att sitta och pilla på något under en längre period, för att sedan kunna inmundiga de små söta klyftorna på ett tillfredsställande vis.

/U

Frid.

Hej på Er!

Avklarade Älvsborg igår. Det gick mycket väl. De är rara, de små liven. Spelar ingen roll hur många ränder herrarna har på axlarna, de får sig alla en tyken känga med glimten i ögat från mig, det kan de gott ta!:)
Efter jobbet skjutsade Ingrid mig hem till Bollebygd. Där snackade jag mycket med Mia och hennes pojkvän Simon, skrattade med Johan, kramade på mamma samt lyssnade på en klok Mackan,
Mackan är... en fantastisk Kille. Brutal ärlighet är något han kör med, vilket jag tycker är bra, för det mesta. Att han sedan gått och blivit någon slags manlig fashionista är skitkul och inspirerande för mig. Fan brushan, gött att få dela ditt blod!
På kvällningen när jag åter befann mig i Göteborg, brast jag ut i gråt på Avenyn på grund av att jag hade Johanna i luren. Och nejdå, inget var fel med henne, det var mest på grund av att hon gav så sjukt bra råd och var(är) en sådan bra kompis som mina tårar trängde fram (+ att all den spänning jag levt med i några dagar plötsligt släppte).

Idag avverkades Skövde. Det gick också bra. Somnade på tåget tillbaka till Göteborg...var som en död...döing när jag kom tillbaka till kontoret, hehe. Efter jobbet hämtade Lina upp mig, så åkte vi ut till Sisjön där hennes splirrans nya dator hämtades. Mycket angenäm bilfärd, det är spännande att åka med Lina!=P
Nu är jag hungrig och ska äta en smörgås. Det ska bli gott. Punkt

Imorgon ska vi ju förresten till Rytteriet. Efteråt blir det antagligen dansigheter för mig, då Fina Erika i Kortedala nämnde att de ska ut och ha trevligt!
På fredag blir det Excet. Aaah, these days, these days...

/Ulrika

Hair! The Musical!

Ja. Jag gillar vad min trofasta frisörska gjorde med mitt hår. Och idag är jag dessutom förtjust i min kropp. Så, jag bjuder på en sådan där spegelbild Ni vet. För på jobbet kände jag mig som en riktig apa!
Den här förtjusande bilden speglar dock mina allra bästa sidor - The curves, the hair, the attitude and the necklace.



Nu ska jag bädda ner mig i min bädd och se ett avsnitt av Dexter - the Killer whom I adore.
Saknad.
Puss.
/U

I don't care

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!



Det här är också mammas (och pappas dårååå) val. Galet bra ju. Tyvärr hittar jag inte låten någonstan på internätet. Illa. Får planka skivan hemifrån.

/U

Metrobloggen

Jag följer givetvis min kamrat Ida och hennes karls kamp mot cancern i bloggen hon skriver. Häromdagen såg jag mitt namn däri, och blev himla glad över söta, snälla ord. Du har alltid varit en bedårande tjej Ida.
Såhär skrev hon om mig:

"Måste bara skriva en rad om en gammal klasskompis till mig, Ullis, tänker väldigt mycket på henne nu när vi har det svårt här hemma. Hon har alltid varit en så stark tjej som har så många kloka ord att säga, läser hennes blogg med jämna mellanrum och där står det alltid nått klokt, hon har också en annhörig som haft cancer och det kanske är därför som man tyr sig ännu mer till henne...man tänker nog mycket på henne just för att hon är en så stark tjej så man hittar inspiration från henne, inspiration att orka igenom detta helvete och allt som det innebär när någon man älskar blir sjuk. Tänker på dig tjejen!"

Och jag tänker på Dig/Er och skickar energi så mycket jag bara kan er väg!
/U

Tunnelbana

En bio-anekdot.

En av scenerna berörde mig till tyvärr till tårarna igår. Nästan helt oförberett blir en skubbig bandit och pundare påkörd av ett tunnelbanetåg. Inget underligt i sig, skubbet förtjänade det, men så fort jag ser att personen på duken försvinner och tåget istället tar över hans plats, börjar tårarna forsa på mig. Helt galet, som en klockren, tidsinställd reaktion. Tänkte givetvis på Sara som lade sig framför tåget. Visst är det underligt hur man kan reagera ibland?

Det var snart ett helt år sedan hon försvann från oss. Sara.

/Ulrika


Don't mess with the duke

Jag skall klippa mig i eftermiddag och hejsan-hoppsan-vad-skönt det ska bli. Jag är så enormt trött på mitt svall va. Luggen skall icke befinna sig i ögonen, det är huvudregeln.

Jaja. Annars då? Jo, gjorde som bekant högskoleprovet i lördags, och eftersom jag hade så många energigivare placerade runt om i Götaland, så hoppas jag att det gick bra. Om inte annat för att mina energistödjare inte skulle anstränga sig i onödan. Tack för hjälpen!
Igår såg jag Max Payne på bio, och käkade mat på Pasta+. Jag såg dessutom att en ny "Texas longhorn" öppnat precis vid Heden. Då kan äntligen jag, som inte hittat till restaurangen som ligger vid Linnéplatsen, kanske krypa dit och förtära en delikat köttbit. Åh, nu när jag precis läste menyn höll jag på att kvävas av mitt eget saliv - jäklar vad det vattnades i munnen (haha!).

Tänkte berätta lite om min vecka. Imorgon åker jag och mina två kollegor till Borås för att prata utbildning med Boråssnutarna. På onsdag åker vi till Skövde för att göra samma sak. Torsdag sedan, så tar vi vårat pick & pack och vandrar upp till Rytteriet för en lättsam after work och lite rundvandring. Mycket angenämt! På fredag ska vi prata utbildning med Storgöteborg. Helgen ser än så länge ganska öppen ut. Jag & bror Jonathan har funderingar på att dra ihop alla myndiga syskon för en härlig utgång i dansant anda. Vore väldigt roligt!

Ikväll när jag kommer hem är nog en sådan kväll när jag kommer lägga mig på sängen och bara blunda och drömma mig bort. Till framtiden. Till framtidens samtid.

/U

Little lies

Fann en sådan där låt som jag lyssnade på när jag var liten. Eller ja, det är en av min mors favoritdängor, och jag är inte ledsen över det, utan anammar mer än gärna hennes musiksmak till 100 %!
:)



Nu - Sköna Majorna!
/U

Trötthet.

Jag har idag ätit något så exotiskt som sushi. Men säg mig, jag förstår inte varför medmänniskor påstår att det är så himla nyttigt?! Klibbigt ris och en liten fiskbit?! Missar jag något? Inte för att jag alls bryr mig om nyttigheten i det hela, jag stör mig mest på att "de" säger att det är nyttigt när jag inte är så himla övertygad om det. Serni. Men visst, efter två bitar hade jag både fått nog och var mätt! Anneli satt & småhukade bredvid efter en stund, hahaha.... hon tyckte inte heller att det var en hit!



Jonathan, min bror, är gullig! Han skall hjälpa mig med en sak. Fint med kunnigt blod!

I slutet av november ska vi, alla syskon, föräldrar samt vänner och diverse respektive, hem till Bolleygd för en s.k "öl-provning". Ser verkligen framemot det, då vi blir ganska många till detta spektakulära event!
Jag gillar det. När vi är många i huset känns det som the good ol' days, när alla bodde hemma och lekte med varandra. Typ.. haha!

Idag är jag lite trött. Se bilden nedan.
Imorgon blir det 2.0.
Kram!


Cooookie-douuuugh

Jag har spenderat kvällen hemma i min goda vän Linas kök. Jag gillar att spendera tid hemma hos henne, även när hennes inneboendes odör ligger över lägenheten som ett rått dis. Som avslöjats - en kaka bakades och bjöds på. Trevlig kväll i trevligt sällskap.

Och, Lina. Du är en fantastisk människa som jag aldrig i mitt liv kommer få nog av. Du berikar mig! Du är dessutom galet fräsch att vila ögonen på, underhållande i timtal samt klok som en bok. Löv you Baby.

Och, Johanna. Vad är du inte? Löv you Baby.

Och, Annisen. Vackra, vackra Du. Med ditt pärlande smittsamma skratt  lyser du upp höstmörkret. Du alltid ställer upp med kloka råd och nya infallsvinklar på diverse dilemman och bryderier. Jag ser upp till dig som en erfaren väninna,  men du får mig alltid att känna mig på samma nivå som Du. Du är en fantastisk människa, som jag önskar ha i mitt liv så länge det är möjligt - och mer därtill. Löv you Baby.

Mamma står på min sida! Tack!

Natti! /Ulrika

Mina syskon

Jag Älskar det här fotot.

Hur Mia till vänster håller för ögonen på något underligt sätt. Hur Johan bredvid henne är liten, bedårande och uppenbarligen lite rädd för kameran. Hur Mackan känner sig stor och försöker uppta så mycket plats han bara kan, och dessutom med knutna händer måtta slag med den ena knutna näven mot kameran för att visa sin styrka som pojke. Hur jag sitter och vrål-ler för uppmärksamheten, överlycklig över att få ha lilla fina Erik i knät, att som storasyster få ett sådant uppdrag är kvittot på den ständiga bekräftelsen.
Jag Älskar det här fotot. Jag Älskar mina småsyskon.

Puss/U

Jag hör hur de ligger med varandra i våningen ovanför

Hihi...tack för tipset Annisen;)



Yaaazzz...
/U

Lazy sooood.

Jag har gått hälsoutbilding i två dagar. Jag har fått en hel massa inspiration och haft det väldigt trevligt. Under den tidiga eftermiddagen bestämde jag mig för att promenera när jag väl kom hem, eftersom väderleken var så härligt frisk och god mot mig som människa. Jag skippade det mörka gymet alltså. Tyvärr började regnet ösa ner när jag var på väg hem, så min inspiration försvann och istället sitter jag här, och har flera timmar att fördriva i ensamhet. Men det är OK, Johanna var precis här på besök och drack té mellan en tenta och en föreläsning, WIEEEEE-Varning på det! Hon är dösnygg och supersmart. Makes me happy.

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska jag ladda mina fantastiskt underhållande serier och gosa ner mig i sängen och kika.
/U

Åtrå

Idag var en dag som många andra. Skillnaden på just den här dagen var att jag varit på hälsoinspiratörsutbildning. Imorgon händer samma sak. Det är helt OK. Jag finner ett sug i min kropp. En innerlig lust. Det enda sätter för denna innerliga känsla att yttra sig för tillfället är i spontan galen-dans på ett fullproppat dansgolv (dock bör jag få mina välförtjänta ytor...). Eller att springa milen snabbt som fan (As if!). För att ge utlopp åt detta innerliga ting som jag ännu inte kan ge utlopp för på något som helst annat sätt.
På lördag kommer jag sätta 2.0 på högskoleprovet. Det ni! HA!
(En klok person sade till mig att allt man behövde för att äga provet är lite kunskap, flyt och mycket självförtroende;))



Himmelskt Hänförande!
/A U M

Smärta

Smärta. Som yttras på olika vis. Fysiskt. Psykiskt. Just nu är den för mig fysiska smärtan värst. Men det varierar i livet. Det gör det inte sorgligt eller patetiskt, det gör livet varierande. Du kan trots det vara lycklig. Det är när dina känslor är nyanserade som du får ut mest av livet.
För tillfället är det min onda rygg som får mig att grimasera av smärta. Men det är ok, det är övergående. Jag mår trots det bra. Det finns människor jag Älskar. Det är fint. Oavsett situation, så är kärlek fint. Alltid!

Att lyssna är en dygd. Att känna är en dygd.
Det faktum att vi känner gör oss till människor. Det faktum att vi lyssnar gör oss till medmänniskor.

Där fick jag till det.
Natti.
/U




Bra Människa

En av allas vår allra finaste medmänniska och min fina kamrat, svarade på min bloggfråga. Han definierar en "bra människa" på det här fina viset:

  • Någon man kan lita på och som ställer upp när allt inte är på topp.
  • Någon man trivs med att ha i sin närhet oaktat vad man egentligen gör.
  • Någon som faktiskt tänker själv och har egna värderingar, dessutom bra sådana.
  • Någon som skänker livsglädje om man bara kan utifrån sina egna förutsättningar.
  • Någon som delar med sig av sig själv, gott eller ont.

Det fina med det här är att min Kamrat finner att jag har dessa ovanstående egenskaper. Hur glad blir man inte då på en skala? Jag blev jätteglad. Tack så hemskt, hemskt mycket, Fina Du!

Kram!
/U


Speak the word

Mmmm...



Klart slut, samt Godnatt!
/U

Skjutning!

Linas lördagsrequest: Pistolskytte!

       



Duktig som fan är hon! Du borde träna dynamiskt skytte brud'n!

Trevlig lördagkväll!
/U

Sade - By your side

Den rubricerade låten är inte bara ljuvligt vacker. Den är melodisk och lugn dessutom. En härlig låt såhär när man sitter inomhus och väntar på att människor skall komma förbi lyan och besöka denna. Dessutom strilar regnet ner för mina sluttande fönster i sakta mak...


Vet inte riktigt vad jag vill meddela med detta helt meningslösa inlägg. Det är nog mest att jag saknar min Borås-Sandra. Jag vill också slå min fina lillasyster en signal, men drar mig för det. Vet inte riktigt varför. Jag vill nog egentligen bara krypa upp i soffan och blott vara. Men. Nu ska jag värma på maten, sedan åka till Stampen för träning, solning samt pistolskytte(idag agerar jag pacifist...Lina får sköta vapnet). Hoppas det går fort.


En liten fågel viskade i mitt öra att Fina Juzzan fyller stort imorgon. Grattis i förskott på 18-årsdagen plutten!:)

Pussas.
Ulrika

Mood: Apathetic

Underlig start på lördagen. Den här låten får mig att känna mig bra mycket mer rar.

 

Jag får höra att jag är en bra människa. Jag vill veta vad en "Bra människa" egentligen är för något.
Nu ska jag ta en snabbdusch, och sedan träna & sola med gölliga Lina. Så det snopp!

/U

X:et

Ännu en fredagkväll...

      

Så länge DU är lycklig!
/U

Friday, is it? Again?

Ja, det har sagts till mig att det idag är fredag. Är det verkligen så? Men vart tar i så fall dagarna, timmarna, minutrarna vägen? Inte vet jag, men ruskigt härligt med ännu ett raskt annalkande veckoslut. Vad ska Ni göra för trevligt tro?

Just nu längtar jag mest ut. Solen skiner in genom mina fönster, och värmen är påtaglig i mitt lilla kontor. Tro fan om inte mina Star Wars-planscher ser värme-besvärade ut. Men ute är det friskt. Jag och mina kära Annisen tog en lunchpromenad och skönt, det var det allt!
Ska träna om en timma eller två, sedan gå en liten sväng på stan, och ikväll ska jag & Lina bänka oss framför en film, med godis och hela baletten. Mysigt. Ser ju aldrig mina rara kamrater på veckodagarna längre..det var annat när min bostadsadress var Majorna.

Imorse när jag vaknade, var det lite ljust i min lägenhet trots det otvivelaktiga mörkret ute på himlen. Men, det visade sig att det var månen som lyste in i min lägenhet med full kraft, och det fick den här dagen att kännas extra speciell minsann.

Jag önskar Eder en fröjdefull Fredag.
Ulrika



Diverse spörsmål

Idag har jag: Arbetat, tränat, köpt en flaska vin samt myst i sängen ett par timmar. Djävligt intressant människa jag är va!?
- Ja, hyfsat. För på arbetsplatsen var jag redan kl.07, då jag bestämde mig för att SKIPPA att tvätta håret, där var det fullt ös fram till kl. 09 då jag hade utvecklingssamtal med min chef, vilket genomgående blott var en rolig stund! Till lunch kokade jag pasta och blev jättemätt när jag sedan inmundigade dessa fiberpastabitar för att sedan tugga & svälja. Vi satte oss i möte kl. 13.30, där vi diskuterade utbildningsprocessen och så vidare. Vi var klara runt 15.40. Då sprang jag ner till gymmet för att träna en stund. Då löpbanden var trasiga, satte jag mig i roddmaskinen och fick istället för starka ben en stark stjärt. Framledes, i duschen, tvättade jag håret. Efter det tog jag på mig mina tråkiga kläder och gick över Heden, till gröna skylten på Avenyn och sedan till min lägenhet på Viktoriagatan. I min säng fann jag en inför-nattens-arbetspass-sovande karl! En härlig karl, som jag fick kramas & pussas med i ansenliga mängder. Han åkte mc härifrån för en stund sedan, jag åt nyss en smörgås och ska nu borsta tänderna och lägga mig för att sova. Det blir alltså ingen utgång för mig ikväll, trots Runes påtryckningar. Senaste sms:et löd "...vi sitter alla här och väntar på dig..". Ja, ain't a party til' the queen comes through. Jävlar vad egocentrisk jag känner mig denna afton - H Ä R L I G T !

Imorgon - ingenting särskilt efter jobb & träning. Ska vi dricka kaffe?

/Ulrika
Ps. Jag finner mig ibland så oerhört superbegåvad att det är läskigt;)

(Jag ser underlig ut. Och äldre. He He He.)

I lördags var vi i Bygda! Och andra skeenden...

Ja, nu har det inte fungerat att blogga på ett par dagar... så jag tar det från början:


... ... .. Familjärt i lördags:


          
 


Mia agerar Vacker lillasyster.

Såhär pass trevligt hade vi det i lördags. Singstar, vänner & familj i en salig blandning.
Och fiiiiii faaaaan vilken fantastisk älgrätt vi bjöds på!



Igår mina vänner. Igår var jag ledig. Och belönades med en fantastiskt vacker tisdag, solen sken och färgerna sprakade rött, gult, grönt i naturen! Min mc-oskuld togs dessutom, och oj vad härligt det var! Då Wallie fick sitt nya körkort i måndags, blev det en lååång solig tur till Henån-Svanesund-Stenungsund-Tjörn igår. Vackert!



Idag var det en helt vanlig slitsam dag. Mycket arbete på agendan, men bra gick det - i vanlig ordning! Efter arbetet tog jag med mig Micke till "Droppen" i Nordstan för att kolla om vi var bloddugliga. Vilket Micke, men inte jag, var.
Fan, jag som verkligen vill lämna blod, göra en insats. Speciellt i dessa tider, då blodbrist råder i Göteborg. Men-då-skall-jag-gå-och-ha-för-dåligt-järnvärde!!! Fuck iron!
Får väl äta fler, blodiga biffar..mm, can't wait!=)

Nu skall det dammsugas!
(Imorgon är jag bjuden till Rune, alla NBT-handledare skall dit och käka lite, för att sedan möjligen gå ut en sväng och möta upp några av de små eleverna på en väl vald krog (läs: Akuten?!). Jag kanske hänger på, vem vet!)

/Ulrika

Utgång

Härlig afton! Mysig förfest i tjejanda med mycket singstar. Excet var bra! Vi fann kamrater som vi dansade med.

Generös som jag är, ger jag er här ett par foton:

                 



Nu ska jag sova, imorgon skall vi till Bollebygd!

/Ulrika

Brottsoffer!

Jo-ser-ni-att-såhär-ligger-det-till. Jag har en fantastisk arbetsplats! En arbetsplats där jag får pröva på en massa skojiga saker, liksom att skjuta pistol, bli knockad under självskyddslektioner, agera datainstruktör samt fotograf under aspirantveckan, bli ivägskickad på häftig självkännarkurs i Båstad, samt senast igår, spela brottsoffer under en utbildning. Det var en väldigt intressant och rolig upplevelse! Jag fick läsa in mig på ett brottsscenario som tidigare utspelat sig i verkligheten, samt se en film skildrande samma händelse. Sedan skulle killarna & tjejerna på utbildningen förhöra mig. Min roll var att agera irriterad bitch, eftersom jag, då jag blev nedslagen av gärningsmannen, lämnades på sjukhuset alldeles allena, utan att Polisen tog kontakt med mig. Det hela filmades och dokumenterades skriftligt. I skrivande stund sitter eleverna och kikar på filmerna och analyserar dem. BLÄ för film säger jag bara! Men oj vad roligt det var!

OK. Igår var Mia hos mig. Kära, fina Mia. Min syster är fantastisk. Dessutom är hon ju bättre än någonsin på matte - vilket var huvudändamålet med besöket!

Ikväll ska vi gå ut. Och vad jag fick Godhemsgatan ifrån i ett tidigare inlägg har jag ingen aning om, mina flickor finns ju på Slottskogsgatan! Jag ser framemot kvällen. Liksom alltid.

Nu ska jag fortsätta arbeta, trots min högljutt kurrande mage!
Kärlek!
/U


Naturlighet

Hej allesammans!

Jönköping var trevligt! En mycket vacker stad, vad jag förstod!

När jag kom hem till mitt Kära Göteborg gick jag raka vägen hem och slängde in en maskin tvätt. När detta inlägg skrivs har det hunnit bli två, snart tre (SJUKT EFFEKTIV!!!!!). Nåväl, däremellan var jag ute på en promenad. Och för att få ut min knakande kropp i höstsolen, blev jag tvungen att muta mig själv med kameran. Så, lite naturliga foton fotades på promenaden Landala-Guldheden-Linné-Vasastaden!
För min egen del finner jag just den här tidpunkten på hösten så charmerande vacker. Jag blir glad varje gång jag ser alla färger, och känner den friska luften mot mitt ansikte. Underbart!
Jag ger er, färg:
                   
Fint va?

Men hörrni, finn två fel liksom?! Bilden på mig samt bilden på psykologiska instutionen passar ju inte in i sammanhanget. Men tillsammans tror jag dock att de kan bli jävligt bra;)

Puss!
/Ulrika

Tröttheten är enorm

Jag bara sover och sover. Jag går & lägger mig 20.00-21.00 varje dag, och somnar senast 22.00. Vad är jag för en människa? En 2-åring är vaken mer än vad jag är!

Igår besöktes Kallebäck i form av en fin hälsoinspiratörsträff. Det var roligt. Efteråt tog jag mig en promenad i Delsjöområdet. Såhär såg det ut:
   
Naturen är så vacker vid denna tidpunkt, att jag nästan får spader( ..och keno, som moderskapet hade sagt!)



Idag var jag på jobbet tidigt för att träna. Himla fint, även om jag inte riktigt är nöjd med min kropp just nu. Den knakar och brakar alldeles för mycket, känns stel och tråkig. Trots mina tappra tänj-och stretchförsök! Men stark, det är jag!

Mötte upp faderskapet för en lunch. Vi plockade med oss Jesper också, som stod och tryckte utanför sushi-baren!

Nu i efterniddags träffade jag mina kära Lina & Johan för en fika på NK. Alltid angenämt!

Nu sitter jag här på min kammare, med en ful liten huvudvärk. Jag ska blanda mig lite té och bädda ner mig i sängen för ett sprillans nytt Heroes-avsnitt! Jag tycker om lugna dagar, kvällar och nätter. Fast nu börjar jag faktiskt bli sugen på en dansant utgång, så vi kommer spatsera ut på fredagkväll, efter en sedvanlig förfest på Godhemsgatan hos mina lärarinnor!
MEN, först ska jag hinna med ett Jönköpingbesök. Detta sker imorgon och är en arbetsrelaterad utflykt, så jag blir där från 08-16. Tåg, arma tåg!

Ok, pössen och kramen!
/Ulrika

Spektakulär söndag!

... eller egentligen inte, men en himla fin sådan i vilket fall! Underbart att strosa runt med min vackra vän Johanna på stan, i skönt höstväder. Underbart att äta brunch med 11 sköna pers på Farellis, då specifikt Johan som jag inte träffat på LÄNGE. Underbart att komma hem till porten och mötas av karln i uniform för lite pussar. Den här söndagen har varit FIN!

Imorgon befinner jag mig i Kallebäck hela dagen, hälsoinspiratörsträff serrni!

Nu ska jag lägga mig i rodelställning och bara ta det lugnt, nu infann sig mättnaden från brunchen...galet!
Ta hand om er, vackra människor!
/Ulrika

Life is dandy

- En sådan där bra låt. Vassegod.

"I walked away and I'm feelin' down, down"




"But even if I stayed I'd be feeling down, down, down"

Nu är det brunch med Johan & Johanna!
/Ulrika

No more 2twotango

Nä, för nu är jag allena. Jag utgår ifrån att Ni läst Sandras inlägg nedan. Ingen mer tango alltså, nu är det enskild discodans i vanlig ordning! Men vi är inte ledsna för det va? Även om Sandras ljuva nuna kommer vara mig & bloggen saknad.

Jag gymmade imorse, egentligen alldeles för tidigt. Jag skrattade åt kamelbilder från Afghanistan. Jag medverkade vid ett härligt entusiasmerande möte på förmiddagen. Jag har jobbat hårt och telefonen har ringt konstant. Jag åt en smarrig mums-mums till eftermiddagsfikat och skrattade åt min medarbetare Raffsis bravader. Jag har precis varit hos frissan för andra gången den här veckan(!), och snart kommer Wallie och hämtar mig för en tur till Stenungsund.

Helg igen! Galet!
/Ulrika

These days!

Dagarna flyger iväg hörrni! Var det inte precis fredag tro?

Imorgon skall jag träffa min medarbetare Micke på gymet kl. 06.45. Jävligt ambitiöst, men vi kör på det!

/Ulrika


Time to say goodbye!

Sorry kära bloggläsare. Har tyvärr beslutat mig för att ge upp bloggkarriären, i alla fall för tillfället. Tiden räcker inte till, inspirationen sinar och det dåliga samvetet växer. Inte för att jag gjort mig särskilt synlig här de senaste månaderna ändå ;)

En sista uppdatering kan jag ju alla fall bjussa på innan jag lämnar bloggvärlden!
- I dag har jag varit i skolan hela dagen och först njutit av några timmars lönsamhetsanalys, för att sedan lyssna på en tjej från Hemtex som fick mig att längta tills jag examineras och får resa ut i världen..
- För en vecka sedan jobbade jag järnet och passade på att köpa ett par ljuvliga skinnstövlar som belöning...
- För två veckor sedan var vi bjudna på släktkalas i Skåne. Himla mysigt även om det var svinkallt att spela kubb i blåsten, tur det fanns värmande medel att tillta.
- För en månad sedan flyttade jag och min karl in i vår fabulösa lya. Tre trappr utan hiss och en himla massa grejer var iofs inget att hurra för.

Snaraste framtiden ser ut nåt sånt här;
- Imorgon ska jag förmodligen jobba igen..suck, eftersom någons barn har magknip typ...
- På fredag blir det 25-års fest!
- På lördag är det ev. inflyttningsfest hos en gammal arbetskompis.
- På söndag är det målning i lägenheten som gäller, måste ju för tusan bli klara nån gång!

Japp, that´s it!
Har varit riktigt skoj att få vädra ut tankar, känslor och idéer här på bloggen! Kommer garanterat sakna det inom kort..bara för att jag nu bestämt mig för att lägga ner..hehe.

Sån tur ni har som får behålla världens bästa Ullis i alla fall! Var rädda om henne!

                       

Tackar för mig för denna gången!
Ha det fint alla läsare, kanske ses vi snart igen!
/S

RSS 2.0