That's NOT my name

  The Ting Tings. Crazy shizzle. Bra saker!




They call me 'quiet girl'
But i'm a riot
Maybe 'Joleisa'
Always the same
That's not my name
That's not my name
That's not my name
That's not my name

Are you calling me darling?
Are you calling me bird?
Are you calling me darling?
Are you calling me bird?

/U
:)

Det där med att be om saker

Måste förtälja en sak.
(Måste dessutom byta batterier till tangentbordet, bokstäver faller bort, ursäkta röran!).

När jag var sådär läskigt olycklig i förra veckan, och skrev ett inlägg om det, hade jag ringt hem till Bollebygd en stund innan. Min tanke var att pappa skulle komma och hämta mig i stan, då det gå avsvärt mycket snabbare att komma ut till huset om han kör än om jag ska sätta mig på en buss eller dylikt. Pappa kunde vid det tillfället inte hämta mig, och då jag inte uttalade att något var fel på mig, tänkte han inte mer på det, utan tyckte att jag lika gärna kunde ta bussen, då han mer än gärna ser mig hemma i huset. Jag bröt ihop vid nederlaget i samma sekund vi lade på våra lurar, och tyckte att allt var värdelöst. Idag när jag var hemma pratade pappa med mig om det, att han efter vårat samtal fått veta av moderskapet att jag var olycklig och var i akut behov av stöd. Han sade till mig att jag skulle uttryckt min olycka och ledsamhet över telefon, och att han naturligtvis då skulle släppt vad han än pysslade med och åkt direkt för att hämta mig.
Jag gör inte det. Det händer sällan. För om faderskapet höll på med något, så vill jag inte störa. Även om han är min pappa. Jag är dålig på att be om saker, även om jag bättrat mig genom åren!
Som tur var ringde min Kära lillasyster (?..ibland övermannar hon mig något enormt med hennes vishet) och undrade hur det var fatt, och fick mig inte bara upp ur hålet, utan även glad! Ibland sköljer min djupa kärlek för henne över mig och jag vill krama henne hårt! 
Det var allt jag hade att berätta!

/U

Tomtens hus

Jorå, ännu ett inlägg, allt för att redogöra för mina fina semesterdagar go' Vänner!!
Idag spenderade jag och min fina vän Lina dagen i Bollebygd hos min familj. Lina var hundvakt till mammas stora förtjusning. Min mor sade att hon älskade Cleo, hundhonan det handlade om. Så förtjust blev hon!
Vi badade vid "Tomtens Hus", vilket är ett internt namn på en avskild badplats ute i skogen där vi brukar doppa oss vid tillfälle. På kvällskvisten grillade vi, och även denna heldag var alldeles utmärkt. Jag fick ju marängswiss av min mor, som uppenbarligen gör sitt bästa för att göda mig!

       
Mamma badar. Mamma fick näckros av mig. Cleo ser ut som ett Hunddjur. Lina sover i lugna skogen! 3 tjejer.


Bror Erik är stencool!

Pöss!
/U

Liseberg!

TJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Igår var jag på Liseberg med tre sjukt snygga och roliga Kamrater! Det var så roligt att jag hade ont i magen på kvällskvisten (dessutom var jag oerhört sömnig vid hemkomsten..). Vi skrattade, skojade och halvdog mest hela tiden. Vi åkte allt, och blev kvar i lite drygt 9 timmar! Ojsan hoppsan, så förtjust jag är i Liseberg! Så det snopp!
Jag vann dessutom två kilo choklad. Det Ni! Jag var "stolt som tuppen" och kommer bli fet som en gris (jag gav bort häften till mot & far och syskonen i Bygda idag dock..).

           

/U

Karlstad!

Jag är så väldigt förtjust i Karlstad gott folk! Eller, jag skall väl isrtället uttrycka mig såhär: Jag är väldigt förtjust i de nära vänner jag har som bor och frodas där! Ni skulle bara veta hur mycket roligt vi har haft genom åren, Mitt Team Älg 12 bestående av Arne(Mattias), Annörsch(Anders), Hövöö(Viktor), Jocke(Joakim) och Schüssleder(Michel), är de människor jag har varit kompis med längst i mitt liv, i nio år! De är fantastiskt sjuka i huvudet, underbart roliga och mycket rara!

___________________________________________________________________________________________

På lördagen när jag hade anlänt till Karlstad station, hämtade Hövöö och Annörsch mig, och vi åkte hem till Hövöös och Jockes lägenhet där vi åt lite mat. Sedan drack vi öl, hade det gött och gick över till den fina grannen över gatan, McTönt! Där fann vi hans Uppsala-sambos Simon och Anders, roligt för mig att få ett ansikte, då jag läser om dem nästan vardagligen i McTönts blogg!  Det blev iaf festligheter hos McTönt, i all ära! Jag hade väldigt roligt! Jag fick dessutom träffa Arnes göteborgska flickvän Sarah, det var väldigt trevligt!

                   
____________________________________________________________________________________________

I söndags kom vi iväg till Beachen ganska sent, då vi var hyffsat sega efter lördagnattens alla bravader. Men en mycket härlig dag, med sol, bad i sötvatten (jag är van vid saltvatten i dessa dagar...) och gott grillat på kvällskvisten!
Jag fick det stora nöjet att umgås med Jockes fina, fina flickvän Carro, som jag finner så förtjusande! Det var även hos henne vi grillade och myste på kvällen. Då vissa skulle upp och arbeta igår förmiddag, tog resten av oss semester/ledighetsfirare oss till McTönt för att kika på en film efter grillningen. Innan vi somnade ägnade jag, Arne och McTönt oss åt existensiella frågor och filosofiska frågeställningar - förstår gången på länge, det var grymt roligt och stimulerande mitt i natten!

               
___________________________________________________________________________________________

Igår låg jag, Arne, McTönt på stranden hela dagen (se föregående inlägg), för att sedan gå på bio på kvällen´med resten av gänget, Mamma Mia! Fina Norén var med oss en stund på stranden, men behövde kila hem och fixa i nya lägenheten med flickvännen efter ett dopp i det blå!

           
_____________________________________________________________________________________________

På vägen hem från stranden igår skulle McTönt pröva åka longboard, det gick inte så bra. Han ramlade och halvdog!

_____________________________________________________________________________________________

Här görs en Älg-hög, de som saknas är Annörsch och Schüssleder! Fint att vara överst, slippa bli mosad, som Arne blir. Som för övrigt knappt syns!



Karlstad är mycket bra.
/U

Video från beachen

Vi har skrattat och skrattat åt den här videon, inspelad igår. Den är knasiga Arne i ett nötskal. Vi giller't!




/U

Andy!

Här hörrni! Lyssna, titta - och fascineras!




(Väl mottagen i Karlstad, resan gick bra, men var varm och svettig.)
(Nu dricker vi öl. Fint!)

Pöss!
/U


Sol & vatten

Det är så varmt, gott folk! Det är fantastiskt härligt!

 

Var på Excet igårkväll en sväng. Träffade i vanlig ordning många jag känner eller är bekant med.
Tröttnade strax innan 1 och gick hem och lade mig.

Nu ska jag till Karlstad, wihoooo!
/U

Haha, lagom schizo!

Tjena Pöbeln!

Jag är glad igen, hur schizo är inte det på en skala från 7-10? Ja, jag är alldeles för bra på att uppskatta livets lilla helt enkelt:) När solen sken på mig, luften var frisk, och jag tänkte på hur bra jag har det (och efter att ha pratat en bra stund med min kloka syster Mia förstås. She's the trick!) blev jag glad igen. Riktigt glad!

Ok, ha en suverän kväll!
Kram från Edert Kreatur i Etern
/U

I ögonblickets hetta

... Lite så?

 

"Take it all, or leave me alone..."
/U

Fan.

Verkligen, Fan. Idag är jag djupt olycklig. Igår blott vemodig. Fast där ljög jag. Jag var olycklig även igår. Det känns inte bra någonstans. Jag har varit lycklig, mått allmänt otroligt bra det senaste, jag kan knappt komma ihåg sist jag var olycklig (typ när Sara dog i höstas..). Så den här känslan är inte särskilt bekant, och den är inte min vän.
Det är allt jag tänker skriva om det just nu, men det lättade faktiskt taget på handen runt min strupe. Fint, det var det som var poängen med att nämna det.

Ljuset i min, i skrivande stund, mörka tunnel, är att jag pratade med Karlstad-Älgarna igår och bestämde mig för att ta tåget dit på lördag! Ska bli underbart att samverka med mitt gäng igen i några dagar.

Vet Ni vad? Jag har hyst lite, lite (knappt någon!) kärlek gentemot ett Äckligt och sådant där Hårigt hunddjur under ett dygn.
Men det är en REJÄL hemlighet!!


Önska mig en trevlig kväll. Då kanske det blir så. Typ!
/U

En sak till...

......How do we sleep while our beds are burning?



How can we dance when our earth is turning...?

/U

Varberg

Hejsan Vänner!

Hur står det till denna ståtliga tisdag, som i folkmun (min mun) i vanliga tider kallas för "den-allra-värsta-av-dagar"? När man arbetar, och alltså inte har semester (som jag har nu HEHEHEHE!!!!!), är tisdagen den allra värsta dagen. Då kommer helgens bravader ifatt en och dagen går lååångsamt, för det är supermegalångtid kvar till helg!
Men, idag är ingen vanlig tisdag, det är en semestertisdag. Då åker man till Varberg med de tre tjejerna Johanna, Lina och Jenny för lite peace and quiet. Ska bli jätteskönt. Speciellt då jag vaknade och kände mig aningens vemodig till sinnet.

Så, nu ska jag gå ut och insupa lite frisk Göteborgsluft innan tjejerna kommer och hämtar upp mig vid 14-tiden (Jenny är alltid sen, så jag räknar med 14.30-15.00...).

Vi hörs när jag kommer tillbaka.
Ta hand om Er. Gör't, bara gör't!
/U

       

See you later, alligator

Haha, fasen vad bra Madagaskar var! Ja, den hade givetvis dess sömniga ögonblick även den, men pingvinerna och ja, aporna på ön Madagaskar var ENORMT underhållande, haha...

Nu ska jag bege mig ut i staden. Bergakungen väntar på mig med blida ögon. Javisst!

Ha en fin kväll! /U



Watch Out!

Yehaaa!



/U
(Konstrast till den softa, mysiga musik jag hade på tidigare då jag sov en stund..aaa, att sova på "dagen" är ju himmelriket!)

Livsnjutare!

Ja, det är banne mig jag det! När sista tvätten var hängd och jag blott satt på min stjärt i väntan på att den skulle bli färdig, så placerade jag istället mig på den sköna gräsmattan i Vasaparken. Iklädd bikini har jag sedan myst till det ordentligt, både med sällskap och i min ensamhet. Den Bedårande Kvinnan Johanna var i stan och kom förbi med två take away-kaffe. Kunde inte passat bättre, gillar jag henne eller vad!? Hon joinade solningen på min filt en stund, för att sedan ge sig in i shopping-leken i stadens kärna. Johanna frågade mig hur jag mådde. På ett riktigt sätt, Ni vet. Efter att jag hade funderat i 10 sekunder, kunde jag ge henne ett ärligt, positivt svar på frågan. Jag mår bra! Jag är förtjust i mitt Liv och Leverne! Jag har inga specifika problem att peka på (och de jag har kan jag inte känna tynger ner mig...snarare tvärtom, de "problem" jag har är jag lycklig att inneha, för de är inte så farliga alls... Detta förklarade jag för Kära Johanna, och hon nickade instämmande och förstod hur jag menade).


Ja, så kan det vara! Jag ska sätta på Madagaskar om en stund, när jag hämtat tvätten, den har jag blivit forcerad att se om nämligen. Ikväll är det bio för slanten, ska bli ytterst behagligt. Hancock!


/U♥

       

It's a beautiful Life!

Solen skiner! Jag ska äta god frukost. Sedan tvätta. Morr. Men ändå, it's a good day, I can tell! Ska se om jag kan hinna fläka ut min lekamen i Vasaparken ett ögonblick också, under solens värmande strålar!



Kram!
/U

Quiz!

NU ska jag iväg och musik-quizza på Notting Hill med bröder och Kamrater! Wish us luck, we're gonna kick ass!!!!

/U
=)=)


God förmiddag Kamrater!

Jag har varit ute på en uppfriskande promenad i den sköna morgonluften. När jag vaknade imorse var jag så trött, så trött, så jag tänkte att enda vägen till en någorlunda pigg dag, var att ta sig ut direkt och insupa atmosfären (jag har ju ingen hund jag kan skylla på..). Jag hittade en snabb väg till Sahlgrenska, det kändes fint! När jag gått till Sahlgrenska från mig tidigare, har jag alltid gått över Linné, vilket har tagit mig lite drygt en halvtimma. Nu gick jag Landala-Guldheden och kom fram efter 20 min! Perfa!

Nu ska jag inmundiga en grandios frukost, och sedan se vad dagen har i sitt sköte för mig.


/U

Aftonsång

Jag vet, det har blivit mycket musik det senaste.
But you know what they say - Who can live without it, I ask in all honesty, what would life be?:)
THANK YOU FOR THE MUSIC.



Otroligt angenäm låt för övrigt. "Tears never dry" med Stephen Simmonds

Natti Små Ungdomar, sleep tight=P
/A U M Selander

Grattis på Namnsdagen

Sara. Grattis på Namnsdagen. Ja, då menar jag givetvis alla de Saror som idag är i livet.

...Igår slog det mig, ännu en gång, att jag inte skulle få träffa och ha ett stimulerande samtal med min, vår, Sara igen.
Det är så konstigt det där, hur det fungerar. Helt plötsligt slår det till, jag förstår att hon är borta och att hennes familj är amputerad. Jag måste ta bättre hand om Saras familj. Och kanske en dag besöka hennes grav.

Grattis Ni Saror som äger livet!


Det som gör mig så ledsen är att Sara alltid skrattade och var glad.
Vad är väl skratt värt för en Människa som ändå inte mår bra, alla roliga ögonblick till trots?


/U

Ready to go!

You're weird, in tears, too near and too far away,
He said, saw red, went home stayed in bed all day,
Your t'shirt, dish dirt,
Always love the one you hurt

It's a crack, I'm back yeah standing
On the rooftops shouting out,
Baby I'm ready to go
I'm back and ready to go
From the rooftops shout it out
It's a crack, I'm back yeah standing
On the rooftops having it
Baby I'm ready to go
I'm back and ready to go
From the rooftops shout it out, shout it out
- Republica, "Ready to go"

Galet bra låt!



/U

Systraskap

Jag måste bara yttra mig en gång till innan jag fräschar till mig.

Mia. Du fantastiska syster. Som vet Allt om mig. Förstår Du hur underbart det känns för mig att vara såpass trygg att jag kan prata med dig om allt? Det är en fin känsla. Du är fin!
Jag Älskar Dig!



/U - Storasyster

Kvällar är angenäma företeelser

En himla trevlig afton bjöds det på igår! En himla trevlig dag i det stora hela! Lunch & glass med Mansdjuret, en träff med mamma & Johan på Sahlgrenska och sedan festligheter hos Lina & Johanna! Det är det sistnämnda jag har dokumenterat i bilder, och kommer berätta lite mer om:

När jag anlände till Slottskogsgatan blev jag kommenderad att fixa kräm till alla kakor tjejerna under dagen hektiskt hade bakat. Detta gorde jag givetvis med ett leende, då bakning är något av en favoritsyssla. Människor dök upp först vid 20-snåret, men oj vad människor det kom! Enormt roligt att mina fyra syskon kunde närvara. Ludde dök upp och var i vanlig ordning trevlig & glad, Johan*2 dök också upp. Anton och Fredrik kom också, och jag kan fortsätta name-droppa i all evighet... Men det är ointressant, det roliga var att det var galet fullt med folk i Johannas lägenhet, och i ett senare skede även i Linas. Jag, Mia, Jakob, Jonathan, Johan*2, Mackan och Ludde åkte till stan tidigast av alla, och entrade Excet. Väldigt roligt att visa Mia stället, och det var så mycket folk jag morsade på och kramade att det var nästan knasigt! Excet är alltid fullproppat med roligt folk!
Nåväl, Jag & Mia drack varsin smaskig Strawberry daquiri, fixad av duktiga bartender-David, och sedan stod vi och pratade med Niklas & Micke ett tag. Träffade bl.a. på rara distansarn Nagy, och en Jens! Vi drog oss dock hemåt i fin aftontimma, och lade oss och sov gott i min säng.
Nu har Mia precis åkt hem, och jag ska ta det väldigt lugnt, kila ner på stan en sväng, och sedan bara vara tror jag bestämt. Jag har en massa filmer som Mackan har försett mig med...

Random Pictures from the Evening
                   
                 
 

The Girl MOB!


Selanderklanen var all over the place igår!



/U

Kalasigheter

Nu ska jag iväg på roligheter! En av de roligaste sakerna är att alla myndiga Selanderbarn skall med på festligheterna - Mia, Mackan, Jonathan och Jakob dyker upp i Majorna under kvällen! Wiee!

Ha en fin afton Folk!
/U




Ta en Kyss!

Sjöjungfrun Ariel är vacker. Krabban Sebastian är en enormt begåvad musiker. Haha....



/U

God förmiddag!

HEJ! Fredag idag. Festligheter ikväll, och jag har hittills haft en wunderschön morgon.
S K I T B R A L Å T ! Visst diggar vi Moby pappa?



/U

Mormoner

Glömde berätta en lustig händelse för Er, Kära Ni. När jag strosade hemåt längs Vasagatan när jag sagt adjö till David denna afton, kom två unga herrar mot mig på gatan. De var klädda i vit skjorta, slips och såg särdeles propra ut. Som den vänliga själ jag är (hehe..), log jag mot dem när vi möttes på gatan. Den ena killen började genast prata, först engelska "excuse me" och fortsatte sedan vidare på knackig svenska, brytandes på en härlig brittisk accent, först en förklaring av vilka de var, sedan kom frågan "Tror du på någonting? Gud?". Det första som gick genom mitt huvud var att ge ett dräpande, ironiskt och hyfsat bittert svar, och när jag övergav det så var min andra tanke att säga något klyschigt i stil med "Jag tror på Kärleken", men då jag inte heller gör det, skrattade jag och sade "Nej, vet du vad, jag tror inte på någonting, inte på NÅGONTING. Alls...". Då undrade killen i fråga om jag ville låna boken han höll i handen. Jag tror bestämt att det var "Mormons bok". Jag tackade vänligt nej, och vi skiljdes åt. När jag vände ryggen mot dem, började jag skratta tyst för mig själv, och en äldre man som satt på en bänk och rökte cigarr vände sig mot mig och frågade "did they say something good to you, or why are you smiling?", jag replikerade att "No, we just talked about God", och det lät så komiskt i mitt huvud med hans engelska fråga och mitt svar som involverade Gud att jag började skratta ännu mer. Jag säger då det, det gäller att ta vara på de små endorfinutlösande ögonblicken, inte sant?

NU, ska jag se på film. Fasen vad klockan går fort om kvällarna.
/U

Kräftan

Jag var ju som tidigare avslöjats, på Åby Badhus denna dag. Där vi solade. Det var nya rör. Och ansiktsförstärkning. Lina rekommenderade att stänga av förstärkningen efter halva soltiden, vilket jag tänkte vara smart nog att göra. Klart jag följer streetsmarta Linas råd;) Men, när jag trodde att jag solat drygt 10 min, hade jag i själva verket solat typ, 17, så förstärkningen var på väldigt länge. Vid avslutad solning syntes inte så mycket, men nu under kvällningen har mitt ansikte antagit en viss rosa-röd nyans, vilket är oerhört läckert - om man har tendenser att finna sådant attraktivt.
Jag försökte fota mitt färgade ansikte, men det ser bättre ut på kort än vad det gör i spegeln.
Under nattens gång förvandlas med all säkerhet min nuvaranda gryningsnyans till en läckert pepparkaksbrun ton, givetvis(???)!

   



/Det rödlätta Kreaturet

Riders on the Storm

Ok. Varför har ingen tipsat mig om den här låten tidigare i mitt liv (Pappa!)? Jag älskar den! Fantastiskt musikstycke.




För övrigt tog jag och GlockyDave en mycket trevlig fika på NK. Skönt att bara sitta rakt upp och ner och tjöta en timma. Härligt!

Nu avvaktar jag framför en styck film.
/U

Åby

Klart jag skriver en rad eller två också denna dag!
Idag har jag haft för mig. Jag vaknade, gick upp, tände ett ljus och satte på soft musik. Sedan lade jag mig igen och fokuserade all min tankekraft på Mansdjuret och hans familj, denna svåraste av dagar.
Efter det så gick jag till Lina & Johanna som, när jag kom fram, fortfarande låg i Johannas säng tillsammans med en av australiensarna de hade på besök. Väldigt rolig syn, kan jag meddela. Nåväl, besökarna åkte hemåt och jag och Johanna följde med Lina till jobbet. Där simmade jag (Johanna gjorde sitt bästa i bakistillståndet) och sedan bubblade och solade vi. En fin dag hittills, i goda vänners lag och sådär.
Nu inväntar jag samtal från GlockyDave, David, där han ska säga att han är på stan, så ska vi mötas upp och kika lite i affärer. Kvällen blir lugn.

Kram!
/U
Ps. Igår spelade jag Wii hemma i Bollebygd för hela slanten, väldigt roligt kan jag meddela! Timmarna gick fortare än blixten.

Liseberg!

Bara ett par stycken bilder från gårdagens gemytliga Lisebergs-besök. Det är alltid ett nöje att springa runt där.


   
Man blir tjock på Liseberg. Eller så är det Spegelhuset som förvandlar ens kroppsbild..heh.
Jag vann ett litet sött Mjukisdjur i en tävling - 'Cause I'm that awesome! Det fick iaf vara min Vän under det resterande besöket, och givetvis åka med i åkattraktionerna. Och titta på utsikten från Lisebergstornet (nedan)!



Nu ska jag ut på stan en sväng, och sedan åker jag nog hem till Byda över eftermiddagen/kvällen. Familjen saknas mig!

Kram!
/U

Mmm


Ja, vad säger man egentligen?
Ingenting!
Man bara ler, skrattar och erhåller en hög välmående-algoritm.



/Kreaturet A U M

PÅ förekommen anledning

För Pablo är så störtskön!

Nu är det nattsärken & bädden hörrni-ni. Ingen film ikväll inte, blir raka vägen till att sova sju-kvart-i-timman (har jag nämnt att det VÄÄÄÄLDIGT jobbigt att vara ledig?;))

Visst ja. Liseberg lyckades inte ha död på mig idag. Det är jag tacksam för. Jävla åkattraktioner. Men jag ska dit x antal fler gånger i sommar, så Liseberg får kämpa bättre helt enkelt, moahaha.




Sleep tight!
/U

Sjuhäradsbygden

Det har blivit mycket Göteborg det senaste.
Icke att förglömma viktigt faktum: Det finns någon jag Älskar i Borås också..
...SANDRA!




/U

Johannas 25-årsdag!

Hejsan svejsan tjohejsan and I can just go on and on and ooooon!

Vi har alltså firat Johannas födelsedag lite lättsamt ikväll. Vi bjöds på smörgåstårta av Johannas fina mamma, fick träffa morfar, mormor och morbror och hej vad trevligt vi hade! Kvällen till ära bjöds det givetvis på Ulrikabakad chokladkaka, som Johanna garnerade med söta jordgummor.
När släkten hade ramlat ut från "Grytet", var det vi tjejer kvar, och hej vad trevligt det är med tjejkamrater. Väninnor. Dessa tjejer, är inget annat än fantastiska. Underbara. Bedårande!

Jag promenerade hem från Majorna, och är nu redo för bädden. Jag är trött - supertrött!
Imorgon blir det Liseberg för hela slanten - Sandra och hennes man Filip kommer & ska åka med mig heeela dagen!

         
Snygga tjejer, snygg kaka + trött Per som ramlade förbi några minuter!

Trevlig afton minsann!
/U
Ps. Vi ska fira Johannas + Linas födelsedagar ihop på fredag. Blir världens hålligång - det garanteras!

Wow.

Wow. Vilken låt. Wow.

Vilke vacker känsla som förmedlas.



/U

Broder Jakob!

Jag & storebror har en MSN-konversation.

A U M Selander

hey

Jakob - jobbar.

hur mår du?

A U M Selander

Bara bra, precis ätit lunch

A U M Selander

Och du?

Jakob - jobbar.

jag tänkte på dig som fan idag påväg hit från halmstad

A U M Selander

jaha?

Jakob - jobbar.

ja, vi pratar så sällan liksom.. så jag har ingen direkt koll på hur du har det. allt verkar jämt lugnt när vi ses.. men du är ju en ung tjej hur man än vrider & vänder på det.. & min erfarenhet är att ni jämt mår annorlunda än ni säger

A U M Selander

Haha. Nädå, jag är mycket lycklig!

A U M Selander

Några gånger varje dag är jag lycklig. Och däremellan är mitt allmäntillstånd för det mesta väldigt bra.

A U M Selander

Förutom ibland, om något dyker upp spontant. Finns inte mycket att inte vara glad & nöjd för.

Jakob - jobbar.

skönt, då får jag lita på det :)

A U M Selander

Ja, verkligen! Men jag uppskattar att du frågar, att du bryr dig! Skulle det vara något som skulle göra mig ledsen, eller konfunderad, så vet jag att min familj är de bästa att prata med.

Jakob - jobbar.

dunder, då är allt lugnt

Gillar hans fina omtanke!
/U

Mercy!

Mål: Förlusta mig i ledigheten.

Ses!
/U


Cold water

- Damien Rice.

God morgon! Jag har fått erfara en fantastisk morgon. Jag vaknade strax efter 7, och kände mig utvilad och pigg. Givetvis gick jag inte upp ur sängen, men att veta att jag får sova hur länge jag vill kändes så underbart så ni kan aldrig ana. Jag gick upp för en timma sedan, och förbereder mig nu för någon timma på stan. Tänkte promenera bort till Heden och se om några roliga Gothia-matcher spelas denna dag! Fotboll intresserar ju mig ändå. Kanske till ochmed åker bort till Kviberg och hejar på Annelis dotter Diddi tillsammans med henne.
Ikväll ska jag över till Johanna och Lina, där vi ska fira Johannas 25-årsdag lite lättsamt. Jag bakade två kakor till henne igår (fint att kunna låna Linas ugn vid behov), och sedan kom Johan, Johan och Ludde över, så tog vi det lugnt, lirade Buzz och drack kaffe. En perfekt söndag, som vi sa att vi skulle göra till tradition. Vi sade dessutom att vi skall försöka komma iväg och åka Gokart i veckan. Vore kul att få ihop det!

Nu ska jag strax bege mig ut i världen och njuta av ledighetens sötma.

P U S S !
/U



Pearl Harbor

Det är titeln på den film jag och Lina bänkade oss för att se i gårdagens lugna tecken. Jag har aldrig lyckats se hela, bara vissa sekvenser, och tyckte att det nu var dags. Det var dessutom director's cut, så den var lång. Lååång.

Jo. Jag har hört att det är en film man fäller tårar på. Så jag var väl förberedd, då jag är bra på att gråta för alla möjliga olika anledningar. Men vi kollade och kollade. Inga tårar fälldes. Men. I slutet av filmen, i epilogen, då det talades äckligt nationalistiskt om Amerikas seger över Japan, hur de bara blev starkare och starkare, Japan svagare och svagare, så började jag gråta. Varför? Jo, för att jag tycker att det är så jävla äckligt hur de såg på människor som "de och vi". Vi är människor allihopa, vi lever i samma värld! Slutet förstörde hela känslan av filmen. Det blev så galet absurt att jag inte riktigt klarade av det.
Men det är ju den filosofin som existerar.. där ute...

Det var mest en söndagsparentes!
/U
Ps. Jag slängde ut offrets tvätt och började husera med min egen. Tackaaar.
:)

Inte så jävla rockigt.

Jag inväntar min tvättid. Offret som tvättar innan mig har inte tagit sina kläder från maskinen. Redan 8 min in på min tid, snart släpper jag ut min enorma vrede. Jag lyssnar nämligen på högljudd rock, mycket angenämt, och känner mest att jag vill hoppa runt på stället och sjunga högt. Jag saknar dessutom min familj. Är såpass uppbokad denna veckan att jag inte vet om ett Bollebygds-besök hinns med.
Lina kommer och hämtar mig efter att hon slutat arbeta för dagen, så ska jag baka två kakor hos henne, som Johanna ringde och bad mig om igår. Johanna fyller nämigen 25 år imorgon, och ska fira med lite släkt, kaka o.s.v.
Sedan ska vi ha Tv-spelskväll hos Lina. Johan kommer nog bort, och kanske Ludde och Johan nr. 2 också? Det visar sig!

Nu ska jag iaf slänga ut personens tvätt ur maskinen och börja tvätta. Fint.
:)

/U

Burning through your stratosphere

Gårkvällen var en trevlig sådan! Höjdpunkten var då jag gick ut från Peacock vid midnatt för att traska hemåt, och två av mina bröder stod i kön och ropade "syster!" efter mig, varpå jag givetvis genast replikerade med ett glatt "bröder"! Jag blev så enormt glad att se dem vid detta oväntade tillfälle. Det är alltid roligt att dansa med dem, och om det inte vore för min brutala magvärk, så hade jag stannat och gjort dem sällskap!

...Jag mötte upp Johan på Kungsportplatsen, men innan dess stötte jag på Göbel, Alice, Fredrik m.f. Trevligt att träffa på det gänget, som skulle till Bryggeriet & äta och dricka. Jag & johan drog oss upp mot Hard Rock där vi mötte upp Ludde. Johan nr. 2 dök upp efter en stund. Alltid gemytligt i kända grabbars sällskap. Då jag var nyfiken på Peacock Hamngatan, så följde jag med en stund. Vi kom dit runt 22.30. När jag skulle köpa öl till snubbarna (jag gick på H2O och sprite) blev det strömavbrott och kassaapparaten dog - vilket gjorde att jag pröjsa gratis:D Flyt!

...And that was my evening. Idag ska jag bara ta det lugnt. I N T E G Å U T ! :)
Imorgon ska jag & syster Mia umgås med Lina, käka lite mat och se på film.
Igår när vi käkade middag på HardRock Café bestämde vi oss för att ha en ordentlig slappardag på söndag, med TV-spelsturneringar, film och grill (även om vädret inte tillåter) hemma hos Johan. Blir bra!

..Och vet Ni? Om några timmar har jag semester. Hihi.... Eftersom jag är av åsikten att man måste värma upp eller typ, varva ner, innan semestern, så arbetade jag undan allt i förmiddags, och glider mest nu.

OK. Hej-svej, trevlig helg!
/U

It's understood, I do it for the hoooood

Nu ska jag iväg och ätaaaa med Gänget!
Jag lyckade snickra ihop mig ganska snyggt. Fan va götttt.



Smaklig måltid. Till mig själv.
/U

What Planet are u on?

Ytterst njutbar danslåt.

Jag tvättar! Ska strax duscha. Sedan iväg till stan för att möta upp Johan och gänget för lite käk! Goda moset! Efter det ska jag sova ett par kvart i timmen (gänget ska vidare till Peacock för utekväll...om jag inte blir brutalt sugen, så går jag hem & lägger mig efter måltiden), vakna, och upptäcka att det är SISTA arbetsdagen innan semestern. Wiiihooo!

(När jag tillverkade cd-skivorna med bilder från aspirant-veckan, valde jag att pryda skivorna med en bild på en av aspiranterna, en kille som stod och skjöt. Han skrev ett nöjt mail idag och tackade för äran att vara "omslagskille", haha...)


Åh, förresten, Grattis på Födelsedagen Lycke!

Idag såg jag väldigt trevlig ut. Sådär klämkäck Du vet:



Det var dagens beskärda dos absolut-onödig-information. Ok? Fiiint!
Pössssss
/U


Franskt. Jag säger då det.

He he he he.
Talk to the hand!


Natti
/U

Ni får klara er...

...med mig dårå! Med mina underliga, positiva, kärleks- och livsbudskap. Jaja, vad är väl en bal på slottet?

Men vi kan väl poppa lite popcorn..?
;)



/Edert Bloggmonster i Bloggosfären♥

Jag skäller på mig själv!

För fy vad dålig jag är på att blogga. Visste väl iofs att jag inte skulle bli nån superbloggare med konstanta uppdateringar och överambitiösa inlägg, men ändå. Det är så man skäms.

Har funderat lite och har kommit fram till att jag tar semester från bloggen. Jag vill ju absolut inte sluta dela med mig av vad som sker i mitt liv, men just nu känns det som ett besvärligt betyngande tvång att bara plita ner några rader då och då. För att slippa det dåliga samvetet ger jag mig därför lite fritt fram tills skolan börjar igen. Om jag inte råkar få ett infall och måste berätta nåt väldans spännande såklart.

På tisdag har jag och min allra käraste vän bokat in en Lisebergs dejt! Det ska bli skojigt värre! Ska minsann ladda så att jag vågar åka det mesta..hehe...(grät nästan när jag åkte uppskjutet).

Kom precis hem från jobbet efter att ha solat och handlat. Ikväll blir det hemlagad pizza, det ska vara maffigt och stort med en nedra massa götta på!

Imorgon är det torsdagskväll, för er som inte vet vad detta är ger jag några väl beskrivande ord; stora torget i Borås, för det mesta tråkiga artistuppträdanden, hundratals barnfamiljer och fjortisfyllor i stadsparken.
Yeehaaa.. I vilket fall som helst, denna torsdag kommer Adam Tensta, kanske kanske kan vara värt att se...Om solen skiner.. Eller egentligen inte, för då är det så mycket folk att man ändå inte ser nåt. Ajja, får se vad man känner för.

Nu ska jag slappa lite framför dumburken.

Ha det bäst så hörs vi i augusti, om inte tidigare!
/S


På förekommen anledning

Stenbocken tar kärleken på största allvar och det är ingenting man leker med. Innan stenbocken bestämmer sig för att ingå ett förhållande vill han eller hon vara säker på att de valt rätt person och att allt kommer fungera utan problem. Du behåller ofta dina känslor för dig själv och dina varma och mjuka kärlekskänslor finns djupt inom dig. När någon väl fångat ditt hjärta och du känner tillit till personen bjuder du på dig själv och visar din sensuella och passionerade sida. I vardagslivet visar stenbocken sin kärlek genom vänskap och tar ett stort ansvar för de som den tycker allra mest om. Du har svårt för att glömma och relationen kan bestå även om kärleken svalnat.
(Här)

Visst kanske det är på det viset?
För mycket hjärna, för lite känslor?
Det märker jag väl någon dag, och då kanske jag får anstränga mig att göra något åt det.
(Heh, det här med horoskop alltså..)

Godnatt, Kära Medmänniska!
/U

Min intention var att dementera.

(Alltså, jag skrev nyss saker som inte var så himla rart. Jag skrev något som var tyket, kallt och ogästvänligt. Jag censurerade mig själv i samma ögonblick som jag läste igenom det. Jag avskyr egentligen att göra det, men jag måste säga, att är det något ämne jag har svårt att ta upp i bloggen, så är det just det jag skrev om och snabbt elektroniskt suddade ut. Jag hade gärna velat skriva det, men med risk för att fel personer skulle kunna ta åt sig, eller att Ni skulle missförstå, så låter jag hellre bli att skriva om det (jag kanske startar en ny, hemlig blogg och BARA skriver om det). Jag lägger ner det för tillfället, och fokuserar på Sex. And the City.)

/U

En fruktansvärt Trött söndag i juli. Typ, i förrgår.

Ps. Jag har haft blåmärken konstant i någon månads tid, nya varje vecka. Ska jag joina Johan i klubb-Leukemi? Var det någon som sade ärftliga faktorer?:P
(Förlåt. Svart humor. Hoppas Du inte läste det mamma.♥)

Sjuk?

Nej, inte sjuk, bara osminkad ju! Vaknade imorse och orkade inte bry mig om några ytligheter överhuvudtaget, så mina arbetskamrater tyckte jag såg sjuk och härdad ut. Ja, så ser jag uppenbarligen ut eau naturell. Haha.
Tack för den!




Ja, min tischa har en fin färg. Vilket åskådliggörs ovan.
Häpp, mer sex &(in) the city åt folket, ajöss!
/U

Viva la Vida!..

..Med ett förbehåll.
Jag måste få ur mig en sak jag tänkt på den senaste veckan + några dagar.
Jag har tänkt på saker som händer. Saker som händer i livet, utan någon som helst förvarning. Som när Erik föddes med ett synnerligen ovanligt syndrom, när Johan fick livshotande cancer, eller när Sara lade sig på järnvägsspåret och inväntade tåget. Saker som prövar, smärtar och förhoppningsvis i det stora hela lär oss saker om oss själva.
Efter att Johan fick cancer och var riktigt sjuk, och jag och mamma satt på sjukhuset och vakade vid hans sida, tog jag till mig vad hon sade: Nu kan det inte hända oss något mer, vi har fått vår dos. Det var skönt att ha de orden att kunna tänka på under den svåra tiden.

Nu förstår jag att det är galet att klänga fast vid de ord som min kära mor då sade. Saker händer ändå, livet har inte en maxdos olycka laddad för oss, saker händer konstant hela tiden, har man otur så händer ett flertal katastrofer under ett och samma liv. Då religion inte är något jag sympatiserar med, kan jag blott relatera till slumpen. Sara dog. Fler kommer dö. Människor omkring mig kommer bli sjuka. Olyckor kommer sker. O.s.v. Det är livets gång.
Men det är så hemskt vidrigt att olycka skall behöva upplevas av samma person(er) om och om igen. Det lär tära något oerhört. Om man inte får tid på sig att hinna bygga upp sig efter en jobbig händelse, anpassa sig, och kanske tillgodogöra sig en viss förståelse för livet och hur skört det är och gå vidare i möjlig mån, så tär det. Man bryts ner. Då kan det vara svårt att ta sig upp igen. Men jag hoppas innerligt att de här individerna finner ett sätt..

Jag finner det djupt olyckligt, och lider med de som får uppleva tragedi efter tragedi.
Livet, så svårt ibland.
/U

The Heart of Life

Det har blivit ett par livsinriktade inlägg från min sida det senaste. Det beror på min näst intill sjukliga fascination angående Livet. Den har alltid funnits där, men har nu brusat upp till ytan och får mig att framstå som något...ja, något än mer underligt än vad jag faktiskt kan bli beskylld för.
Faktum kvarstår: Bejaka Glädjen, Begrunda Sorgen!

Övrig notis:  På fredag är min sista arbetsdag innan semestern. Ska bli så jävla skönt med några veckors semester! Vet inte alls vad jag ska hitta på, men så länge dagarna nyttjas till diverse aktiviteter som sporrar välmåendet så är jag nöjd!

/U
Ps. Tankarna går fortfarande till Dig och dina nära, Mansdjuret.

Om du inte hör. Om du inte gör.


Wohoooooo!!!
=)

Ha en Söt söndagkväll höruu!
/U

Tänk på Livet



Jag tycker att det var ganska... fint. 
När jag gick förbi kyrkogården på Stampen såg jag detta budskap, och kände mig manad att föreviga det.

/U

Livet!

Jag Älskar Dig, Livet!

Du är ombytlig!

/U


Summertime

Nu bär det av mot Linné för förfest hos Anton & SAS-gänget. Sedan ska det dansas. Som fa-an.





Härrååå!
/U


W O W !

Wow. Ge mig superlativ. En massa sådana. För jag finner inga ord.
Laleh.




/U

Bruce

Vilken häRlig kväll jag fick erfara igår! Underbart! Efter jobbet och en snabb dusch och inmundigande av ett glas smäktande vitt, mötte jag upp Bruce-grabbarna på Järntorget, där vi gemensamt tog bussen till Nobelgatan för förfest. Tjejerna var trevliga och rara, och solen lyste som aldrig förr. Mycket angenämt. Vi tog oss ner till Bruce och hade sköna sittplatser. Och vad de körde! 3 timmar non-stop action från gänget på scen. Jag är SERIÖST överimponerad. Kul!

Sedan lämnade jag Bruce-trion och fann min Lina och min Johanna på Excet, i sällskap av Johan. Där hängde vi ett jävla tag. Träffade sedan Frostis på stan, hårt arbetandes i gryningsljuset. Hemgång. Sömn.

BRA DAG!

Idag blir det också utgång. Får se varthän vi hamnar ikväll. Blir nog bra det också. Det är jag övertygad om.

Puss!
/U
       


     


Sommar & sol o.s.v.

Det är så himla angenämt när solen skiner. Det är dessutom angenämt att bli grattad på namnsdagen flera gånger om under en dag, med start strax efter midnatt. Gillar det!

Jag ska snart bege mig från arbetet, då jag ska hem och greja lite innan jag beger mig till Lunden på förfest hos okända Bruce-människor! Trevligt!
Det är mycket som är trevligt idag vänner!

Så, hoppas Ni får erfara en fantastisk afton, det kommer jag garanterat ha,
/U

 
Jaa, det där känner ni till.


Efterlängtad bildkavalkad

Tjosan i trosan go vänner!

Bestämde mig för att uppdatera med lite bilder...var ju evigheter sen jag visade nyllet. Fick tag i lite pics från midsommar..jag vet att jag är världens största segarsle, men bättre sent än aldrig?

Är uppe med tuppen idag trots att jag börjar jobba vid halv ett. Himla najs då jag förhoppningsvis kommer få massvis med grejer gjorda.


Några midsommarvänner utanför vår mysiga stuga



Jag styrde upp med jordgubbar och glass..och ställde upp på ett leende..
Jenny bakom mig verkade inte lika villig haha



Lite bilder från veckan



Var hemma en sväng igår för att bjussa på tåååååårta! Var ju helt övertygad om att jag kuggade sista tentan och var verkligen beredd på att börja köra igång med plugg igen i dagarna. Men till min stora förvåning klarade jag mig..helt ofattbart. Känns nästan sjukt att det gått så nedra bra det här första året på högskolan. Jag rör ju knappt böckerna om man bortser från min två-dagar-innan-tentan-stress-press-tvinga-in-i-hjärnan-taktik. Men det verkar ju fungera. I varje fall, jag slog vad med pappa om att jag kuggade, om jag klarade mig skulle jag bjussa på tårta. Så det var bara att gå raka vägen och inhandla ett smarrigt bakverk.

Nu måste jag fixa iordning mig, ska hinna köpa födelsedagspresent till en söt liten ettåring. Hemskt vad alla ska fylla år nu för tiden. Förra helgen var det både 25-års och 2-års kalasande.

Ha en fin dag i det ljuvliga vädret!
/S

Jag har sagt det förut...

...Det är Bruce, Dylan, Jackson, Wonder och Lauper som gör hela låten och videon. Jag kan säga det rakt ut: Jag älskar den!

När Bruce kommer in och gör hans grej...alltså, sjukt läcker?! Ja, sjukt läcker! Gåshud varje gång.
Idag är han typ 60, and still kickin' ass. Ska bli kul att se honom imorgon.
Och hörrni. Vem kan inte älska Stevie Wonder? Gosh, wonderful!
Bruce och Stevies samkväm i videon..ojojoj, musikmagi...
Så många flugor i en smäll. Lyssna, titta!



Natti!
/U

Häl!

Go' vänner, hallå där.

Jag tänkte berätta om min häliga dag. Den var ordentligt hälig kan jag meddela. Varför? Jo, för att mycket kretsade kring min häl och dess äckligt, brutala skavsår.
När jag upptäckte att mitt enorma plåster + tejp som jag tiggt åt mig av Johanna igår kväll satt löst, tog jag bort det. Vad som hände? Jo, huden följde med och blottade ett öppet sår, ett köttsår. Vidrigt. Då sprang jag runt barfota på jobbet en stund, då jag aldrig skulle drömma om att ta med mig mina rosa flip-flops till min arbetsplats (tros att jag i hemlighet önskade att jag hade burit med mig dem...). Nåväl, efter ett tag tröttnade jag och gick för att leta efter en första-förbands låda. Jag fann en kompress med tillhörande bandage, så det lindade jag kring min arma häl. Det såg ut som att jag var vrickad eller något, mycket underhållande. Dock inkasserade jag inte många blickar av medlidande från människor som korsade min väg, mest undrande sådana, då jag gick runt med klackskor, varav skon på onda-häl-foten satt på sniskan. EN rar blick hade jag väl kunnat få åtminstonde? Är det för mycket att begära? Sedermera åkte jag & Ralphie till Apoteket för att inhandla sådana där fina skavsårsplåster för en miljon kronor. Så nu känns det faktiskt bra. Det var dessutom inga problem alls att gå hem från jobbet (jag fick dock vara barfota på gymet..kändes lite genant. KUL att lira basket dock. Själv.) i hettan. Fint!
(Mamma, jag gick i sneakers till jobbet imorse, men det gjorde MER ont än mina snygga skor med klack. Så det snopp!)

Såhär fint fick vi på vår nybyggda terass idag på jobbet:
 


Såhär glad blev jag efter jag handlat ordentliga skavsårsplåster med magisk läkningskraft!!


Jag & Lina tänkte köra quis på Kajskjul 8 ikväll, meeeeen, då vi tillslut bara blev två och inte ville utklassa resten av pöbeln på de premisserna, gav vi upp tanken och spenderar kvällen på varsitt håll! Ok, film nu!

Kram'på're!
/U

Hetta

- Men inte inomhus. Det är så kyligt på Stampen ska Ni veta. Då menar jag inte något subtilt, det är verkligen KALLT inomhus. Och jag som gick till jobbet blott i klänning. Hittade en kofta jag lämnat här för några vintrar sedan dock, den kan jag bära på mina axlar så att frostskadorna uteblir!

Så här kan det se ut en morgon i Ulrikas regi. Skippar frukosten och fotar istället. Konstiga prioriteringar, någon?
Jag åt dock frukost på min arbetsplats, efter promenaden till jobbet. Så det snopp (som jag sa i miniålder...)!

 

Blir räksallad till lunch idag. Efter att jag flyttade till Viktoriagatan har jag blivit usel på att fixa matlådor. Jag skäms en aning. Penibelt är vad det är. MEN, jag har fått upp ögonen för sallad igen, som jag tyckte var så tråkigt för ett tag sedan.
Inget ont - som inte har något gott med sig!

/U

2008-07-02

Jomenvisst. Serrni!

Har spenderat kvällen i sällskap av Johanna & Lina inne på deras söta innergård, de med en box kallt vitt, och jag med en kall sprite. Kvällen kunde inte varit bättre. Jag, som mådde lite halvkass när jag promenerade till tjejerna, mådde bra fem minuter efter att jag anlänt. De har den effekten på mig. Jag ska inte bli långrandig denna afton, då jag är trött som få och definitivt behöver min skönhetssömn!

     
1.Johanna & Lina. 2.Utsikt från min Slottskogspromenad. 3. Snygga Lina.
4. Jag och Lina skrattar efter att hon gränslade mig och försökte hälla i mig vin. Mycket underhållande!

Och sist, men absolut bäst:



/U
Ps. Ja, Bernie, Bruce på arenan på fredag. Wiee.

Bejbi




/U
(Kille på gymet i eftermiddags: "Är det jobbigt med alla polisklädda män som stöter på dig?"
("Jag: Nää, det har ALDRIG hänt... vet jag ingenting om...."*sägs med ett flin*)
(Hmmm....)

Oh, really?

Visst blir det Bruce! På fredag! Tror det kan bli riktigt angenämt! Vill ni se fler utropstecken? !!!

OK, hejdå.
/U

The Luck?

Jag anser, trots vissa trauman och livsomvälvande händelser - att jag ofta har, och har haft, tur i livet. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad, nästan varje dag. Lyckligt lottad för att min familj är så härlig! Lyckligt lottad för att jag får omge mig av fina människor - vänner & bekanta! Lyckligt lottad för att jag har ett jobb jag trivs med! Lyckligt lottad för att jag bor i centrala Göteborg! Lyckligt lottad för att jag kan köpa ungefär det jag vill! Lyckligt lottad för att jag kan (och vill..) äta vad jag vill! Lyckligt lottad för att min hälsa är bra! Lyckligt lottad för att jag föddes med en tendens att 1. acceptera saker som de är, 2. se livet från den ljusa sidan! Lyckligt lottad för att jag är bra på att vidareutveckla mig själv och min personlighet på ett ganska tillfredsställande vis! Lyckligt lottad för att livet har behandlat mig som det har hittills - då jag fått leva med viss smärta (fysisk & psykisk), men lärt mig så himla mycket i gengäld!
Jag känner mig helt enkelt lyckligt lottad!
Jag funderar dock på om motsvarigheten till en "ond cirkel", alltså en "god cirkel", har fångat mig i dess bana? Tror jag att saker som händer mig, som för stunden kan vara svåra, alltid för något gott med sig, då är det svårt att inte hålla sig glad & nöjd.
I'm captured in a good circle!

Mia kommer hit en sväng mellan två anhalter. Hon ska vänta på sin kompis, och föreslog igår när vi pratades vid, att hon skulle komma förbi mitt jobb en sväng. KUL-KUL, tycker jag. Hon är förtjusande, min vackra Syster!

Jag lunchade med bedårande Caro förut, och träffade på coola Michel utanför garaget. Han och nya aspiranten stod och väntade på en Frölunda-bil. Kul att se Michel, härligt att konversera med fiiiina Caro!
Nu ska jag hugga tag i mitt belamrade skrivbord. Jag har dock rensat undan typ 70% av alla papper... Vilket är oerhört bra gjort ( klappar mig själv på axeln..).

Live long & prosper, guys!
/U

   
1.Jag m lyckad arm-posé. 2.Heden kl.7 på morgonen. 3.Vägen till jobbet strax innan 7 på morgonen. Vackert!
Ps. Hur gör man med män som utan att ge sig, bjuder ut en gång på gång på gång på gång? Är det ett I-landsproblem?
(Jag tror att jag, genom att skriva det på bloggen kanske skrämmer bort honom? Om han nu läser den vill säga..)

RSS 2.0