MSN-konversation

Mina två bröder (Johan 16, Jakob 27) har en kvällslig konversation över internet. Jag replikerar efter inbjudan.

Johan säger:

Ullis.. behöver din hjälp.. jag och Jakob har ett litet argument, så nu blandar jag in dig, så här kommer frågan; Vem har finast röv, Shakira eller Jessica Alba?

A U M Selander säger:

Eh, mitt svar blir : Smaken är som baken?

Johan säger:

...should have seen that one coming. =(/

A U M Selander säger:

låt mig gissa: du tycker shakira, jakob Alba?

Johan säger:

*AHHH SHE'S INSIDE MY HEAD!*

A U M Selander säger:

HAHA

A U M Selander säger:

:D
Johan säger:
;)

A U M Selander säger:

Jag känner mina bröder ganska bra;)

Hehehe. Godnatt!
/U


Wooow!

Hehe. Jag är grym. Äntligen har jag tagit tag i mig själv - och köpt nytt minneskort till min digitalkamera (till mångas STORA förtret. Jag är ju inte rar med kameran. Vilket de nya rävarna fick erfara under pasp-veckan..höhö.)! Klickade hem det från NetonNet i fredags, och fick det i brevlådan idag. Ahhh, hon drar en lättnadens suck.
Nu kan jag fotografera som ALDRIG förr!

Lina är i Tyskland idag, hon konsumerar nog en del. Skulle jag tro. Johanna är påväg hit i skrivande stund, hon ska hämta lite grejer hon lämnade här i fredags innan utgången. Ska försöka få med henne till ett café för en kopp kaffe. Jag vet inte hur jag annars skall spendera min afton? Just nu är den tom. MEN, jag ska någon dag ta mig i kragen och besöka ett bibliotek. Jag behöver låna böcker!

Det var ungefär så intressant det blev här.

Have a good one!
/U

Mitt Decennium

Jag kan inte hjälpa det! Under min uppväxt, och fram till dagens datum, har jag alltid varit förtjust i Ugglas låt "Mitt decennium". Jag tycker texten har ett härligt budskap, och jag trallar mer än gärna med.
"Ska vi gå ut och möta livet du och jag - den lilla tid som vi är här".
Visst är det mycket "fånga dagen" över budskapet, men det tycker vi väl om, inte sant?

Idag är jag inte en vacker syn, det är därför ni får en bild i svartvitt - denna effekt är alltid lagom smickrande!

Ps. Då jag har haft mobilen avstängd stora dela av helgen, var mammas kommentar tidigare när jag ringde: Åh, vad kul att höra din röst gumman!
Ha en fantastisk måndag (det ska jag försöka ha)!
/U

Skrivkramp

Jag skulle vilja berätta saker för Er. En hel massa saker. Men mitt minne sviker mig. Det gör det ofta, faktiskt. Det känns ibland lite vemodigt. Speciellt då jag ena sekunden tänker att "åh, det här skulle bloggen må bra av att få veta", för att i nästa tänka "hmm, vad var det nu jag skulle skriva..?".
Det är anledningen till varför mina inlägg alltid blir så impulsiva. Jag skriver det jag tänker för stunden, för det är det enda jag kommer ihåg, haha!

Nu ska jag sova. Jag hoppas innerligt att veckan som kommer blir en bra en. Som den här veckan har varit. Fast förstås, liiite bättre. Strävan efter högre välbefinnande bör alltid finnas i sinnet (dessutom bör ordet "död" inte finnas med alls om en vecka skall kunna vara tillfredsställande god, sammantaget.)

Sandra, bloggpartner, tack för i fredags. Du förstår hur mycket det betydde för mig att du fanns där. I behövande stund.

Animal: ...  ...... ......... Tankar går din väg. Förhoppningsvis korsar de också din väg.

Natti, Vänner
/U

Old one. Good one.

Oldie, but Goldie...
(...I'm coming home again..)



XoXo
/U

Gummi



Denna finfina lördag har spenderats på en massa möbelvaruhus. Är rätt trött efter alla intryck och alla ha-begär.
Mår dessutom lite illa tackvare P:s nya gummistinkande foppa-crocs som han ska ha i jobbet. Hela lägenheten luktar som en gummifabrik. Härligt.

Ikväll blir det kalasigheter i form av 25-års firande. Innan dess ska jag hinna snygga till min karls kalufs. Ska iväg och köpa lite gottigheter till kvällen nu...

Pöss/S

Kalasiga

Gårdagens kalasigheter! Johanna är bedårande, jag likaså!




/U

Vomera?

Kanske inte av illamående. Men av gråt. Fasen vad jag har gråtit. Du ska ha alla tårar, Mansdjur.

Nu ska jag somna. Till tårar. Herrejävlar. Det kom ifatt mig. Ond, bråd död, kom ifatt mig.


/U

Ond, bråd död.

Tänker på dig Animal. Tänker på Dig innerligt. I denna svåra stund. ♥
/U

Har jag berättat om mina Vänner?

Mina vänner är vackra.
Lina & Johanna.
Fin dag på Lökholmen - Midsommarafton.



Jag har precis sovit middag. Fii fasen va gott! Det ska jag göra till en vana.
/U

=)

Nu ska jag promenera till stan. Möta upp Johanna & Lina, och ÄTA något. Och handla skor. Trevligt.

Jag har inget annat spännande att förtälja förutom det faktum att jag sovit JÄTTEGOTT, låg och drog mig i x antal timmar i sängen, och mår allmänt oerhört bra.

Tack för mig,
U

Ps. Mamma, jag Älskar Dig. Pappa, jag Älskar dig. Mia, jag Älskar Dig. Mackan, Jag älskar dig. Johan, jag Älskar Dig. Erik, jag Älskar Dig. Hela min Familj - Kärlek till Er!

Back to Banging Bangs


Sitter här och kliar mig i ögonen. Har klippt lugg igen, fick ett ryck då jag inte trivdes med håret. Jag kapade som en toka så nu ser jag återigen ut som en rufsig Ronja Rövardotter.

Har jobbat arslet av mig denna veckan. Synd att jag inte haft stegräknaren med mig, hade nog blivet ett antal mil...
Fast bra med en massa spring på jobbet som kan ersätta träning till viss del hehe

Helgen ska bli en ljuvlig sådan! Skönt att vara ledig bara. Får allt se vad som hittas på. Kanske blir en svängom till möbelaffärer. Vi är på jakt efter den perfekta soffan - och vi har ju en del krav. Är så himla skoj att planera och diskutera hur lägenheten ska inredas. Är ju desvärre rätt fattig i studenttider så vi kanske får satsa på en trissvinst..

Nu måste jag fixa iordning mig och sen är det jobbet som väntar!

Ha en fin dag godingar!
/S


Glömde en detalj.

Samantha i Sex & the City är itne bara enormt fabulös. Hon är dessutom icke o-klok.

Som hon säger i serien OCH i filmen: "I love you, but I love me more".
Bra sagt. Visst ska det vara så. Det är sig själv man lever med i alla dagar, alla timmar och alla minuter - livet ut!


Nu ska jag dra mig mot Örgryte, möta upp Lina och sedan hoppa upp till Johan, det vankas fotboll.
/U

Jag är så jävla upprörd!

JA! På riktigt. Jag kan inte riktigt förstå varför, men galet upprörd - ja, det är eder Ulrika i skrivande stund!

Jävla Sex & the City-film alltså. Den har förstört mitt liv. Visst överdriver jag något fantligt nu, but still.

Jag är splittrad. Två läger råder inom mig. Och de bråkar.
Det var en riktigt bra film. På ett djävligt dåligt vis! All denna kärlek, män & kvinnor emellan. Den kärlek som ibland var förkrossande olycklig, kantad av otrohet, rädsla och för mycket egenuppoffring. Den kärlek som var alldeles fantastisk, livslång, fyndig, rosa och fluffig. Jag letade febrilt efter en plats att gömma mig på i den stora biografen när den sistnämnda typen av kärlek uppenbarade sig, men fann mig utblottad. Att jag var nära tårar på de allra värst puttinuttiga bitarna av filmen, gör mig UPPRÖRD. Det finns ingen sådan kärlek. Att filmmakarna väcker en sådan ogörlig tanke hos människor(läs:mig) är absurt och rent ut sagt elakt. Jag tänker inte omfamna en sådan film. "Feel good"-film MY ASS, det var en "feel bad"-film. Förutom i de realistiska delarna - de relationsjobbiga ögonblicken i filmen - de var bra.

Jag är bra cynisk, javisst. Det känns lite underligt att spotta ur sig orden ovan, då jag själv aldrig blivit utsatt för olycklig kärlek, aldrig blivit sårad. Det skulle man kanske kunna tro sig utläsa, i och med glosorna ovan. Jag har nog mest en allmänt bitter syn på kärlek. Det som gör mig lite frustrerad är att jag inte kan härleda bitterheten. Var kommer den ifrån?

Men jag älskade den! Visst gjorde jag det. Helvete!

Jag ska aldrig prata om den igen...
/U

Haga!

Hejsan svejsan i solskenet mina fina Kamrater!

Jag har spenderat eftermiddagen/kvällen i Haga. På ett schysst café med solen i ögonen, i sällskap av tre rara gossar. Himla fint. Jag är så glad att Johan ringde mig och undrade vad jag skulle hitta på. Johan är en fin kamrat han!
De gick vidare för att kolla på fotboll hos honom, medans jag lunkade hem i sakta mak. Jag tyckte nog att jag skulle prioritera sömnen framför fotboll denna afton, då jag tänker spendera morgondagens kväll framför dumburken och fotboll. Dessutom lovade jag Johan att åka med ut till Landvetter & hämta Nyllet & Anna som kommer tillbaka från en skön semester. Efter fotbollen. Vid midnatt! I'm le crazy bitch. Men OK, ska försöka ta ledigt på fredag då jag är heeeelt utarbetad för tillfället.

Mina Karlstad-kamrater hörde av sig idag med diverse fåniga sms/mms, vilket i vanlig ordning förgyllde min dag! Tack hörrni, för att ni är de Sjukaste Människor jag Känner.
Johanna & Lina ringde när jag satt och fikade som bäst. De undrade om jag ville hänga på deras innergård i deras sällskap och dricka ett glas vin i solen. Lät otroligt lockande, men även där tackade jag vänligt, men bestämt, nej!

Imorgon ska jag och Anneli flexa ut från vår arbetsplats kl 14, då vi ska gå och se Sex & the city-filmen, Ska bli roligt att gå med Annisen. Hon är ju ändå en av de människor jag tycker allra mest om i hela världen. Mmmmpuss!

Jag har fina kamrater!


När man putar jääääättemycket med munnen, ser man mest dum ut.
Jag exemplifierar!

Edert Kvinnokreatur i bloggkosmos
/Ulrika

Down memory lane

PÅ RIKTIGT! Vilken nostalgitripp....daaaamn.
Vilka beats..wow!



/U

Wieeeho

Just för det allmäna välbefinnandets skull.
Jag har städat. Och diskat! HAH! Det trodde Ni inte va?
Och i sedvanlig ordning, likt min gamla blogg,  kommer städoutfitttten upp.
Den jag trivs i så väldigt - linne & baggy pants!



Det är det som är det tråkiga med denna lägenhet. Den är så ljus, att man ser allt damm;) Haha, mamma skriker nog Hallelujah i datorstolen i detta nu...
Vi ska inte ens prata om disken... jag fick skäll på midsommar för att jag var så dålig på att diska, Men hey, jag anmälde mig som frivillig iaf, borde inte det räknas?!:) Haha... Efter det höll jag mig till att baka tårtor och dylikt..

Ok, hear ya later alligator. After a while crocodile. Und so weiter...

Jag är sådär jobbigt Ulrika-glad just nu. Sådär uppfylld av endorfiner som jag blir ibland, wieeee!
/U


I wish I was a little bit taller..

Mackish was the provider, thanks bro'!
(Fint att upptäcka those forgotten songs...)




/U

Ond cirkel!

Jag har upptäckt en ond cirkel i mitt eget liv. Illa!
Jag är väldigt trött om dagarna. För en stund sedan skrek jag "heureka!" och konstaterade med ens att jag stött på en cirkel av ondska i min vardag, förklaringen på det, och därmed hittat en lösning på min trötthet. Det är nämligen på det viset att jag har blivit ganska dålig på att inmundiga frukost under morgontimmarna. Förut satt jag en avslappnad stund á la "Morgonstund har Guld i mund" och åt min a-fil med müsli, mina smörgåsar och drack min juice och ur mitt vattenglas. Nu på morgonen är jag mest sömnig, och äter en halv skål mild lättyoghurt (jag har avancerat) och dricker en flaska vatten på sin höjd. Dessutom orkar jag knappt bry mig om hur jag ser ut - och DET mina vänner, är olikt mig! Till yttermera visso, spenderar jag hela förmiddagarna på jobbet med att gäspa och klia mig i ögonen (jag är en flitig användare av mina glasögon i dessa trötthetstider). Först efter lunch finner jag energi och blir mig själv i stor mån. Så, jag finner roten till ondskan i frukosten. För att bli piggare måste jag äta mer frukost (och lägga mig tidigare om kvällarna..?). Så jag skall bli mer seriös med mina smörgåspaket. Att medtaga sådana till jobbet för frukost här är en excellent idé!
Jag är ju trots allt en stor anhängare av frukost....

Ha'de!
/U

Pöss!


"En människa är en människa - åldersetiketter är det mest ointressanta som finns" - Min Far.

Ni ser varför jag blivit så klok?;)


Btw...I miss min Bloggpartner.. Vad roligt vi har det!=D Haha....



Btw.. Min bror Mackan är för övrigt både klok och kool (Så jävla häftig bild). Heh!



:)
/U

Jag bloggbombar er!

Jag kan knappt bärga mig till den minut jag emottager bilder från midsommar - vi hade så kul! Japp! 

Tills dess, några bilder från mobilkameran (främst så att Ni själva får vittna om hur VACKERT vädret var.):


  
På midsommardagen var det lite småsegt framemot eftermiddagen, då aftonen innan var lång.
Alla tog en middagslur utom jag - jag låg ute i gräset och lyssnade på musik.
Väldigt varmt - väldigt härligt!






Jag hade inget intressant att förtälja i skrivande stund (förutom att nya "Stripez" tydligen finns att inhämta i Borås Stad för den som är intresserad!). Ska kika på en film och kanske slumra en stund.
Blir många timmar sömn till morgondagens arbetspass. Är trött idag!

Må väl så länge!
/U

Age, once again.

Det finns mycket jag inte är förtjust i här i världen (även om det jag är förtjust i överväger det mesta). En av mina hjärtefrågor är ironiskt nog åldersfrågan i relation till förhållanden - vänskaps-och kärleksförhållanden. Givetvis beror det på att jag alltid varit yngst (i alla sammanhang förutom familjemässigt...) då jag började skolan ett år tidigare än de flesta andra, och sedermera började arbeta i en myndighet där medelåldern är, ja, bra mycket högre än min nu uppnådda ålder. Jag är trött på att behöva bevisa vad jag kan och vad jag går för utifrån de premisserna.
I kompisförhållanden har det gått bra - den som väljer att vara min kamrat väljer det för att jag tilltalar personen på någon nivå och att personen trivs i mitt sällskap. It's as simple as that.
MEN, mina vänner, MEN, de som har fördomar mot mig (jag är ett bra exempel) blott på grund av min ringa(?!) fysiska ålder har jag inte mycket till övers för. Jag vill slå ett slag för erfarenheter - arv & miljö i en salig harmoni! Då jag varit med om ett par livsomvälande saker och i allmänhet är en synnerligen klok människa, så hävdar jag givetvis att man inte bör döma en människa utifrån levnadsår. De flesta instämmer med mig, och uppträder därefter. Men de människor som inte gör det, som agerar trångsynt och långrandigt, de vill jag läxa upp en gång för alla! Jag har kompisar i alla möjliga åldrar, jag har dejtat män i olika åldrar, mina kollegor är födda på näst intill förra seklets alla årtal - och problem har aldrig uppstått på grund av åldersfaktorn. För när någon lär känna mig - eller blott bekantar sig med mig - så förstår denna någon att 21 inte betyder bäbis. 21 år gammal betyder 21 roliga födelsedagar med tårta och sociala företeelser och ingenting mer. Jag lider inte av några ålderskomplex - men omvärlden verkar ibland finna det fånigt intressant.

Och för att avsluta detta, något bitiga inlägg, vill jag rikta ett stort tack och en VARM kram till alla mina vänner som alla befinner sig någonstans i åldersspannet 20-60 år.
Jag vill rikta ett speciellt tack till Lina 26, Johanna 25, Johan 28, Johan 31, Emma 27, Nina 30, Reine 26, Mikael 43, Alex/Anna/Linda/Sofia 30-snåret och alla andra som gjorde midsommarhelgen så FANTASTISKT rolig!
Ni ser själva, åldern varierar, men det är människorna bakom siffran som är den avgörande faktorn.

/U - Muuuuuuu!

Åskväder!


Oj, vad det åskar! Tog två fula bilder. Den första är himlen innan den lyses upp av blixtrar, och den andra är då givetvis då himlen ger utlopp för sin frustration och lyser upp densamma. Häftigt va? Riktigt LJUVLIGT åskväder för övrigt. Väldigt snygga blixtrar, och ett enormt hällregn. Nog med det. Jag ska försöka sova.

 

/U

-Separate togetherness-

Bad or good?
Devastating or evolving?
Confusing or relaxing?
Stressful or secure?
Cowardly or brave?
Antique or modern?
Selfish or considerate?
Good choice or bad choice?
/U

Skönsång!

Jag är mycket glad att de här två tjejerna "adopterade" mig tidigt i våras, jag är oerhört förtjust i dem båda.
(trots deras förkärlek gentemot Carola)!



-Midsommar 2008, Lökholmen-
/U

Midsommar

Jag har haft mitt livs bästa midsommar!
Återkommer med fler detaljer i ämnet, efter att jag vilat i min säng framför Sex & the City.
(Dessutom ska jag ladda en låt... en låt av Carola. Herrejävlar, tjejerna(+ Johan) har oerhört dåligt inflytande på mig.).

Until later. Have a good one!
/U

 

Tjalala!

Nu -  Lina står strax utanför med fordonet Ebbe och tutar. Det vankas brunch hos tjejerna i Majorna.
Sedan - Johan hämtar upp oss på Godhemsgatan och vi beger oss mot midsommarfirandet!

Ha det jättefint i midsommar hörrni!
Önskar Er allt det bästa!

Puss!
/U

Lina, Johanna, Ich.

The Outfield

- Your love. Oh yeaaah!

Nu är jag trött och ska sova. Du, läsare, är nog också trött nu. Iaf i skrivande stund. Eller du kanske till och med sover? Nåväl...

Ikväll har jag varit på Sahlgrenska. Och sedan spenderat resten av kvällen i Linas soffa tillsammans med just Lina & Johanna. Jag hann baka en chokladkaka, sjunga singstar OCH kolla på fotboll. Sedermera har vi pratat om livet och relationer. Lina & Johanna drack några glas vin, jag nöjde mig med min transparenta läskedryck - sprite! Tre flickor i olika åldrar, med olika erfarenheter i bagaget har mycket att diskutera. Jävligt roligt. Faktiskt (jag är ju trots allt mindre van vid dialoger(trialoger?!:)) kvinnor/tjejer emellan...)!

Nu har jag packat en midsommarväska och tänkte säga ajöss, för nu är det banne mig sovdags och imorgon beger vi oss mot härliga Strömstad!
/U



Såhär kan det se ut i en liten sjukhussäng på Sahlgrenska. Två hyfsat sömniga syskon!
Kärlek.


You beat me down

Ser ut som fröken Selander har tagit över bloggen helt och hållet ju! Flitig med bilder och allt. Jag får ju inte vara sämre i så fall. Kan ju inte låta henne ta över helt.
Det är bara det att orken inte alltid finns för ett litet inlägg. Dåligt från min sida faktiskt.



Idag har jag haft en enligt mig välförtjänt ledig dag! Har slipat till hårtopparna lite inför midsommar och hälsat på min mormor. Nu ska det tvättas och lagas mat. Sen blir det fotboll för hela slanten. Tummar och tår ska hållas tills det krampar. Sverigetröjan ska bäras stolt och hejaramsor hagla..min stackars karl kommer få lida hehe.

Skoj idag när jag berättade för mormor att vi ska flytta. Blev erbjuden allt möjligt "nödvändigt", som små virkade dukar, hennes gamla bordstabletter, nån gammal tvbänk,  hennes systers gamla lampor och ett pannkaksjärn...yeees..
Jag vill ju såå gärna ha ett hem som liknar en 80-årig söt tants haha..
Hon är allt rar men tog inte ett nej som svar, så ja, det är så jag kommer leva. I alla fall när hon kommer på besök ;)
Kan inte fatta att det där med dukar ska vara så himla viktig för äldre? Jag förstår det inte riktigt, ju fler desto lyckligare?

/S

Kalasbra!

Jorå, så att... bilen går bra?

Fint, min psykologikurs är avklarad och snart får jag hem ett schysst intyg på det hela. Jag är ju inte direkt dålig!

...Vad som annars är på agendan? Jo, blir att fara till Sahlgrenska i eftermiddag, där jag i sedvanlig ordning skall underhålla lillebror Johan och kära Moderskapet. Det är alltid trevligt att råkas, även om jag känner mig en gnutta trängd i sjukhusmiljö. Östra Sjukhuset påverkar mig dock i högre grad, då det var där Johan spenderade nästan all sin sjukdomstid (Givetvis skall Sverige-matchen avnjutas ikväll. Denna gång hemma i Linas crib i Majorna, där jag dessförinnan skall hinna baka en smaskig kaka att medtaga till Strömstad. Jag är ju inte dålig på att baka, heh!)!
Jag är yttermera lite bekymrad för min hälsa. Det känns som om jag alldeles snart måste besöka den läskiga tandläkaren. Visdomständer kommer antagligen behöva plockas bort. Känns yippie, då jag inte kan låta bli att rysa varje gång jag tänker på munsprutor och verktyg som rycker i tänderna. USCH!  Den dagen den sorgen!

Igår åt jag en donught. Jag konstaterade i samma veva att de är oerhört överskattade. De ser dock goda ut, bra försäljarknep!

Inatt drömde jag inte om rymdvarelser. Så jag vaknade pigg & glad!

Au revoir
/U
(Håller tummarna för ett fint besked i brevlådor idag!)

Schnögg!

Hah! Vad snygg jag var idag hörrni (på bild)! Det trodde jag inte imorse när ögonen var rödsprängda och gäspningarna avlöste varandra...

 

Hehehehe...Älskar de dagar jag älskar mig själv extra mycket(än mer än vanligt alltså..ojoj;)).
Som idag. Snygg - och JÄVLIGT bra på jobbet!;D
Aaa, borde jag byta namn till Narcisissa månne?
/U

Seldom seen

Det är konstigt vilket bloggsug jag får erfara den här veckan. Det var allt ett tag sedan jag var så livligt intresserad av bloggen. Hur känner Ni? Jag är fortfarande lite småfrustrerad över att jag & Sandra tillsammans inte har lyckats skrapa ihop lika många läsare/ dag som jag gjorde med min första blogg. Samtidigt som jag måste erkänna att det känns ganska skönt. Lite mer relax nu...
Det är också lustigt hur jag, runt lunchtid, både känner hunger efter föda och efter inläggsskrivande.

Vad ska Johan, som fyller 28 på midsommardagen, få i present tro? Måste brainstorma kring det i dag...

Jag var megatrött imorse, efter att ha vaknat kallsvettig mitt i natten efter en hemsk mardröm. Seriöst, vem drömmer mardrömmar om läskiga, blodtörstiga rymdvarelser efter att man passerat 10 år? Jag, uppenbarligen. Det var inte bara det att jag vaknade för att den var så hemsk i sig, jag vaknade verkligen för att jag antog att det stod en sådan varelse och lurpassade på mig i min lägenhet. Det allra mest pinsamma, som jag nu kommer förtälja, var att jag genast när jag vaknade gick igenom en lista i huvudet på vilka jag skulle kunna ringa som kanske skulle kunna tänka sig att förbarma sig över mig resten av natten. Efter en egenhändigt utförd psykoanalys, kunde jag dock lugna ner mig och somna om. Jag är ju ändå en mogen kvinna i mina bästa år! Haha... Med barnasinnet kvar...

Lunchtajm!
/U
  
Roooooosa!


Ett inlägg téééé

!!!!!

Efter att solen visat sig, gymet påhälsats och friden efter jobbet infunnit sig, känner jag att det ska bli SJUKT KUL med Strömstad på midsommar! Tog flexledigt på torsdag, så åker vi upp mitt på dagen för att slippa den värsta trafiken.
Ska bli oerhört roligt! Jag pratade med Johan förut (vars stuga vi ska bo i) och Lina som skall med upp, varav båda var superentusiastiska. Vilket smittade av sig på mig. Vilka mer det är som ska med? Johanna kanske följer med, Johan nr 2 skall också med. Sedan är det en gåta. Men oj så gemytligt hörrni!

             
Johan & Lina                               Johan nr.2            Johanna                         Jag

Fina människor det här!
/U

Jag fann två bilder!

Jag finner fotona söta. Jag, tillsammans med två arbetskamrater. Sådana som sprider glädje omkring sig. Fint!

Bilderna är tagna hemma hos Marita, när vi hade en liten gemytlig sammankomst i solen för lite drygt 1,5 vecka sedan.





----------------------------------------------------------------------------------


Älskar henne. F000nky Sistah!
Bild från i lördags

/U

No stress - no mess.

Sitter och lyssnar på den fantastiska samlingsskivan "No stress". Detsamma gjorde jag igår kväll, innan sömnen infann sig. Många vackra melodier och tankestimulerande instrument. Fint!

Jag behöver lugn & ro. Mina tankar vandrade till och med så långt att jag funderade på att skippa midsommar i Strömstad. Bara vara hemma. Hos mig. I Göteborg. Men eftersom Lina ska åka med upp, så kommer jag givetvis åka ändå. Om det bara hade varit jag, hade jag stannat hemma på min kammare. Hela våren har varit som en berg & dalbana, med en del bekymmer på jobbet, där mycket frustration varit inblandad, jag har funderat mycket på vad jag skall hitta på i framtiden (tilläggas bör att jag är ett fan av nuet. Det är nu jag lever, det är nu jag ska må bra), våren har också kantats av mycket utgång och därmed också nya bekantskaper (Lina & Johanna!) och sociala tilldragelser. Jag har haft jävligt roligt! Jag är dock van vid att vara mer ensam, ta det lugnt oftare. Jag känner idag att det börjar komma ifatt mig. Då är frågan, ska jag bromsa in och låta alla intryck skölja över mig, eller ska jag gasa och köra ifrån det och hoppas att jag ruskar av mig det av bara farten (då säger min kloka sida att man någon gång måste bromsa, då man ibland måste fylla på bränsle...)?
Jag älskar mitt leverne, men kände igår kväll när jag vandrade upp för trappan till mitt sovloft, att jag ändå stod och stampade. Det fann jag mycket intressant!

Hörrni. Förhållanden & relationer. Dessa komplexa (eller icke!) företeelser. Är det verkligen vettigt att "verkligen" säga vad man tänker alla gånger? Om någon frågar rätt ut? Jag har funderat på det där.. och funderade en hel massa mer igår kväll. Vad tjänar man på det? Man kan ju tänka ganska galna saker ibland. Ska man dela med sig av det? Verkligen?
Hmm, jag tor att jag behöver en personlig föreskrift gällande sådana saker, så jag vet hur jag ska bete mig. Jag är nog relationsmässigt inkompetent i vissa avseenden!
Ok. Alles för nu.
/U


Schleten idag. Orka?!

Helgen som varit

Heeeeeeeeeey people!

Har helgen varit fin? Själv är man trött som tusan efter sena kvällar, väldigt lite sömn och uttråkande arbete idag.
Men inte ska man klaga. Jobbar två dagar till sen är det leeeedighet ons till sön. Ska bli så nedrans skönt, och jag kommer bli så förbannat sur om någon ringer och ber mig komma in och arbeta...

Har bakad en äpple/rabarberpaj med smarrigt knäcktäcke...ska bjussa karlarna som är här för att kika på film.

Förövrigt vill jag bara säga att min älskade bästa väninna Ullis är underbar. Punkt slut. Herrå!
/S

Gravallvarlig

Sara. Min idiotiska kamrat. Fast det menar jag givetvis inte. Sara. MIn fantastiska kamrat som tog ett idiotiskt beslut. Verkligt idiotiskt.
Jag såg en av Saras allra bästa och äldsta kompisar på Vimmel igår. Det galna var att det ögonblickligen kändes som ett knytnävsslag i magen. Ett hårt, lufttömmande slag, som sargade mitt innandöme. Jag ville gråta. Jag ville kramas. Jag ville kasta något i marken, hårt, så att det splittrades och slets sönder lika mycket som våra hjärtan (och sinnen för all del) när Sara tog sitt liv.
Jag förstår att hennes död kommer förfölja mig hela livet, men jag kan inte förstå hur min kropp och mitt psyke reagerar på sådana små stimuli som igår natt. Det gör mig en aning nervös. Man skall vara såpass känd med känslan att den skall gå att identifera och slå ner innan den bubblar till ytan. Speciellt vid de tillfällen då man i alla andra avseenden har en absolut fantastisk kväll. Som igår.

Blott en reflektion. En söndag.
/U

Push the feeling on!

- Nightcrawlers. Hur bra är inte den låten på en skala mellan 7 och 10?

I vilken ände skall jag börja min berättelse mina vänner? Jag tror jag börjar med gårdagens abrupta uppvaknande.

Vaknade vid 13-tiden av mitt alarm, då jag hade satt 13 som en absolut sista-gräns för att stiga upp ur sängen. Vilket det också blev då, givetvis. På telefonen hade jag x antal obesvarade samtal och ett par sms. Kanske inte är jättekäckt att ha på ljudlös alla gånger? Nåväl, jag mötte upp Johanna på stan kvarten efteråt, då vi förärade systembolaget med ett besök. Mackans skumpa skulle inhandlas och lite smått & gott till oss själva naturligtvis. Sedan följde Johanna med mig upp till mig igen, där jag fick ta en skön dusch och äta en bit frukost(!). Sedan mötte vi upp Lina på Nisse-terminalen och åkte till min föräldrar i Bollebygd. Där hade redan Jakob, hans Nina, Filip och Jonathan anlänt. Yttermera dök också Cina & hans Camilla upp. Dessutom var syskonen Mackan, Mia, Johan och Erik hemma,vi var alltså 15 pers hemma i huset!
Jävlar vad skojigt det var! Jag tror det räcker så. JÄVLIGT KUL!
Vi fortsatte mot Borås på kvällningen, där vi inte behövde betala något på bussen. Fint flyt! Vimmel intogs av oss Selanders och våra bekantskaper, och det var dansigt i vanlig ordning. Jag pratade med en del bekanta Borås-förmågor och tyckte väl inte att det var så farligt att befinna mig i Borås. Sandra dök upp en snabbis, vilket förstås gjorde mig mer än glad, det gjorde mig jätteglad!
Jag slutar min berättelse där, då en bussresa hem kl. 3-4 med sovandes Göteborgare inte är värt att berätta om.

       

        

       

JO, såhär var det. En seriöst ljuvlig mix av en massa syskon och kamrater. Det var ren kärlek helt enkelt!
/U


Ps. OMG vad min lillayster (sista kortet, med bror Jonathan) är s n y g g ! ! Och dansar som en gudinna gör hon allt. Älskar henne mucho!

Nyhetens behag

Några grejer att förtälja goda vänner!

Har haft en suverän dag!

Kom hem efter jobbet runt 16.45, hoppade i mysbyxorna, grejade lite, och satte mig vid datorn. Efter ett par minuter pep mitt alarm, och det stod följande: Tid hos frisörskan. Jävlar vad skönt stressad jag blev. Alarmet kom kl.17, jag skulle vara på salongen femton minuter senare. Så jag slängde på mig kläder, tog med mig pengar, och magen värkte. PÅ min rejält snabba gångmarsch går jag förbi Storans parkering. Där upptäcker jag en söndersargad handväska med blott kvitton och kort i. Kort som i Lisebergskort och H&M-kort. Jag tar givetvis med mig väskan för att lämna in på närmaste polisstation, nämligen på min arbetsplats på Stampen. Jag anländer till frisörskan prick kvart över 17. Grym  var jag, och visst är det fantastiskt att bo i stan?! Jag är dessutom nöjd med min nya hårfärg. Fast det sved i plånboken.

Nu sitter bedårande Johanna och hennes fina pojkvän Anders här hos mig och förfestar lite, vi ska gå en sväng till Excet serni. En liten sväng.

Kort? Javisst!
           

OKej. NU går vi!

Hejsvej
/U

wow!

Fredag! Äntligen! Wihoooo.

Sandra har alltså gått och blivit med lägenhet. Vad som känns så himla svårt för mig att förstå är att min bästa väninna ska gå och bli sambo. Fattar ni, S A M B O ! Det är ju hur stort som helst..tycker jag. Kan inte annat än att supermegagratulera rara, fina Sandra och hennes karl Filip! Häftigt!

Som sagt, veckan lider mot sitt slut, och imorgon vankas det fotboll. Ni som känner mig vet att jag alltid varit överoptimistisk i sportsammanhang, och tror givetvis på en seger för Sverige även denna match. Jag tror att vi vinner med 10-0 mot Spanien (mitt något lite mer försiktiga, men ändå optimistiska bet, blir 3-1 till Sverige!)!

Så. Jag lever. Du som läser också, givetvis. Höhö.
No more vettiga things to förtälja.

Tudiluuuu!
/U

Ny Lya på G

Hejhejhejhej!

Måste berätta att jag och P äntligen haft turen med oss att få lägga vantarna på en finfin trea i villastan!
Är så glad och tänker bara på hur vi ska möblera, fixa o dona.. Helt plötsligt fick min arbetsfyllda sommar lite betydelse! Har redan (för flera månader sen iofs) spanat in en potentiell megasoffa..

Har för övrigt varit ledig idag. Himla skönt då det blir jobb i dagarna framöver.
På lördag blir det formodligen lite skojsigheter med Selander-skaran som anländer till Borås för att göra stan.

Det var längesedan jag la upp nån "dagens" men hade en gammal på lager från en solig varm dag som jag slänger upp nu





Nu ska jag hoppa in i duschen och kika lite på matchen som började nyss...och kanske leta lite möbler med hehe

Puss på er godingar
/S

jag agerar Kontroversiellt: Sverige vinner med 5-0.

Hehe, tjeeeeena!
Visst Sandris, för att svara på ditt påstående i föregående inlägg: Vi hade SJUKT kul i Tyskland på fotbolls-VM! Det bästa av allt var ju det enorma svenska trycket. Gul-blå fägring all over Köln inför Sverige-England matchen! Men nu är inte ens England med..buhuu.

För att fatta mig kort: Sverige vinner. Och ja, det har jag sagt till alla som kommit i min väg idag. Sverige vinner med 5-0. För jag ÄR den obotliga optimisten!=)=)=))=

Avenyn var avstängd nu. De skall visa fotboll på storbild. Tänkte gå dit och kika alldeles allena, men då risken att blåsa bort blev för stor, beslöt jag mig för att stanna i min våning!
(När jag gick hem från jobbet idag så råkade min blus blåsa upp totalt. Verkligt trevligt, då har man blottat magen för x antal nöjda bilister...haha...)

För att fortsätta fatta mig kort(!), så lunchade jag med härliga Mattias! Det var en rolig upplevelse, han är en god och ädel man, som en fin ädelost. Haha...(dessutom läser han ibland denna blogg...och att fjäska har alltid varit en av mina starka sidor).

Ok. HEJJA SVERIGE
Puss
/U


Heja Sverige!

Hej i blåsten! Det gäller att hålla i sig ordentligt idag så man inte åker med i vinden...
Idag har jag varit en sväng i Gällstad med Sofia för att kolla in läget på Lager 157. Hittade inte så mycket, mest saker till andra. Som vanligt hehe.. Köpte iaf ett par underbara skor på Vagabond! Så nu är lyckan gjord. Fattar inte hur svag jag är för fina skor, upplever verkligen en inre lycka när jag hittar ett par riktigt ljuvliga pjucks. Helsjukt.

Ikväll blir det att heja fram Sverige i matchen mot Grekland. Får väl ta och slänga på mig gamla Sverigetröjan från fotbolls-VM i Tyskland. Sjukt kul vi hade då eller vad säger du Ullis?



Skrik er hesa ikväll är ni rara, det hjälper faktiskt ;)
/S

Utsikt.

Såhär ser min utsikt ut. Jag gillar det:





Godnatt!
Må nästa vecka gå i lugnets tecken.
Adjö!
/Ulrika

Hade ju mer saker att förtälja...

Ja, vi var ju i Bollebygd på dagen igår! Lina & Johanna och jag tog vårat pick och pack och satte oss på 100-bussen till Bollebygd för lite trevligheter. Det var mycket fint minsann, jag är nöjd att de två har träffat mina föräldrar och några ur sykonskaran!

VI förärade Excet med ett besök också i fredags, mycket roligt, i vanlig ordning. Takterrassen går ju inte att dissa en sommarafton. Jag hade egentligen tänkt säga nej till utgång, då jag var ute på en söt kvällspromenad då flickorna ringde mig. MEN, efter några minuters eftertanke kom jag på att jag ju faktiskt nästan bor granne med Excet - och man vill ju inte försumma sina grannar, visst?

I torsdags var vi på Råhult på förmiddagen. Med jobbet givetvis. Tobbe visade oss runt och det är alltid kul att socialisera med den leende blondinen!:)
I ondags var vi hemma hos Marita på eftermiddagen och hade lite mysigt. Som en privat enhetsavtackning. Var kul. Efter det drog jag & grabbarna på ölhak och tjaaa, drack en massa öl. Galet roligt var det! Går dock inte att misslyckas i min fina medarbetares sällskap.
I tisdags klippte jag mig, och sedan kom mamma & pappa och besökte mig. Ja för tusan, det har hänt saker hela veckan. Därav min lathet denna givna dag. Jag har legat i min bädd och kolla på film på datorn, mycket fint. Jag har inte varit ute någon gång alls. Ganska skönt. Jag har under kvällningen tvättat kläder och dylikt, och känner mig ganska balanserad och "har nu hunnit ifatt mig" litegranna. Har inte hunnit det tidigare i veckan.

Så kul var det. Tänkte ändå ge er en liten ledtråd till var jag har hållit hus i veckan. Nu vet ni!
Imorgon kommer 72 polisaspiranter till vår myndighet. Blir trevligt med lite spring i våra korridorer. På kvällningen sen, åker vi hem till Linas föräldrar i Mölndal där vi ska fira att hon nu är nyexaminerad lärarinna! Vår tjej är så grymt duktig! Blir alltså att träffa henne släkt och vänner. Kul!

Nä, hämta tvätten, sen dusch. Jag har äckliga fötter. Skräll?! Haha...
Pöss, och lev väl!
/U

Goodlife

Hej på er era gamla galoscher!;P
Hur fan står det till egentligen? Här är det väldigt fint ska ni veta. Har haft en fullspäckad vecka, och har haft väldigt roligt överlag!

Jag ska inte bli långrandig, främst visa några bilder från Mias 18-årsdag i söndags, och bilder från Annisens 40-års fest igår! Jag skall också tillägga att det är fint att leva. Ja jävlar.

Lina& Jenny förärade precis min fortfarande hyfsat nya lägenhet med ett besök. De hade även hunden Charlie med sig, han var välkommen. Eh.

______________________________________________________________________________________

Nedan visar jag några bilder från förra lördagen. De två första var på lördagen efter min flytt. Jag var grymt trött, vilket illustreras väl på bilden liggandes i hammocken.  Mia var dock galet läcker i sn paljettstass inför hennes kvällsliga äventyr. På söndagen fyllde hon 18, min kära, kära syster om jag älskar så mycket!

         

________________________________________________________________________________________

Igår var jag på Annelis fest! Det var mycket roligt. Åt smaskig mat i form av grillat kött och potatissallad, drack sangria, likör, öl & vin i en salig harmoni. När jag sedan begav mig från Eriksberg mötte jag upp Lina & Jenny på Gretas, där Patrik ännu en gång agerade Dj. Mycket trevligt. Vi blev dock inte långvariga, utan begav oss till Excet för att dansa och dricka en drink(Mitt vätskeintag den givna aftonen var mycket nyanserat. Allt rann ner i perfekt hastighet).

           



Och en Gretas-Patrik!  
__________________________________________________________________________________________________

HEJ DÅ!
/U

Sjung om studentens lyckliga daaaar..

Åhh..nu har min lillebror blivit en stor bror! Fick nästan en tår i ögat när de kom ut och sjöng studentsången. Att Danne fixat det här är härligt och jag är så oerhört stolt över honom!

Var så kul att ta emot honom vid skolan och se hur lyckliga alla runtomkring var. Minns ju själv hur det kändes när jag gick ut för några år sen. Total frihet. Lättnad blandad med rädsla. Från och med nu finns ju ingen utstakad väg, inga självklarheter. Nu börjar vuxenlivet och allt vad det innebär. Nu får man börja leva!

Sjukt stort grattis på studenten till min finfina bror!

image532

/S

Ljuvligheter

Imorrn tar brorsan studenten! Yeeeeeeey! Då ska det allt firas!
Idag var sista skoldagen..tentan gick som jag befarat - dåligt!
Men shit the samma...över är det iaf. Nu är det sommar o sol!

Bjuder på lite fina streetpics att vila ögonen på...

image518

image524

image531

/S

Fri som en fågel..

image517

Fy tusan vad jag är omotiverad och trött på pluggandet. Det går inte. Jag kommer nog uppleva min första kuggning...men förhoppningsvis inte. Har aldrig känt att det varit så nära innan... bröööl. Det gör ont i kroppen och huvudet av denna oro och panik som strömmar genom mig!

Vill bara vara friiii! Jag vill ha lov! Jag önskar att detta kunde vara över..och helst få ett lyckligt slut.

Fan, varför var det tvunget att vara sånt prima väder de senaste dagarna? Varför har jag ingen disciplin? Varför är jag ett korkat fanskap?

Uscha..nog med negativiteter, kände bara att jag tvungen att gnälla av mig en aning..gråta ut lite..

Förlåt till er som läser..bortse från detta deprimerande inlägg ;)

/S



Silence!

Vänner, det har blott hörts tystnad från mig de senaste dagarna! Det var ett rent lyckokast att jag hann kludda ner några rader i lördags förmiddags. Jag har alltså flyttat till en adress närmare det göteborska centrumet. Och varit hemma hos la familia i las Bollebygdos. Jag har haft det oförskämt bra, skall tilläggas.
Förhoppningsvis får jag igång mitt internet hemma i min nya fina lägenhet under dagen. Jag har så mycket fina/roliga/härliga bilder att visa er från mitt dygn i Bollebygd, då jag i vanlig ordning agerade paparazzi.

Den här veckan är något speciell då jag för det första arbetar blott 3 dagar. Tack & lov att nationaldagen blivit röd dag. Och för det andra har ett helt berg av trevligheter på agendan (men iofs, när har jag inte det?).

Nu har jag inte tiden på min sida, så ha en suverän dag fortsättningsvis, så hörs vi snart igen!
Ps. Visst har vi ett fabulöst väder?
 
Jag idag. Lillebror Johan i Bygda är glad trots det faktum att min fot nästan nuddar hans skalp.

Jo, Ps2. Vi såg the Gurdge 2 i lördags kväll. Jag satt bokstavligen och SKREK ut min rädsla. Oj, så uppfriskande, haha!

Ps3. Kände mig jävligt hipp igår när jag satt på Seven Eleven och surfade på nätet..haha! Vilken grej!

/U
=)


Sandris, vad har du för dig idag? Vad gör du på nationaldagen? Ska vi leka i solen?


WannaGoBikeRiding?

image512

Jag vill ha en cykel, punkt slut.

Värmebölja

image506

Hejhopp alla glada!

Visst var helgen strålande härlig? En massa sol och faktiskt ett litet litet dopp för mig :D
Har gått och blivit världens badkruka. Jag som var fisken själv när jag var yngre. Fegare med åldern kanske.

Fin helg med andra ord och inte så mycket pluggat som jag önskat. Precis som jag visste att det skulle bli.
Så nu är det jag som är fastnitad vid böckerna idag och imorgon. Vill ju bara klara tentan för tusan!!!

Igår fyllde Ulrikas syster Mia 18 år! Stort grattis i efterskott till henne! Nu kan hon ju lagligt hänga med ut och skaka lite rumpa.

Åter till tentaplugg...
/S


RSS 2.0