Gårkvällen i bilder!

Inga ord behövs. I goda vänners lag. Fint!

                                                              

De två sista bilderna är på mina nyfunna vänner. Hittade dem på Excet och höll fast vid dem, härliga, minst sagt!

Ja. Johanna & Linas innergård. Kända ansikten. Mysigt väder. Och Excet. Fint!
Nu flyttar jag.

pöss!
/U


kvällning

OJ vad tiden går när man har roligt. Eller, eh, kanske inte idag. Jag har packat grejer hela dagen. Verkligen all day long, oh yeaah. Nåväl, nu är det allra mesta nedpackat, och jag ska en sväng till grannarna, de förträffliga Lina & Johanna.

Bror Mackan har tagit två fina outfitbilder som jag tänkte bjuda er på. Dagens:
 Och gårdagens:

Och en på mig (I can't have my brother steal my shine, right?);

Häråå!
/U

Porrig?

Citat från igår kväll:
"Åh, Lina, du ser ut som en söt sommarflicka, utsläppt hår och lite smink... Du (kollar på mig) ser ut som.. porr."
- Sagt av Alice, tjejernas granne.

Hahaha...liksom, whaaat? Jag, porrig? Knappast. Riktigt roligt sagt dock, oj så jag skrattade. Speciellt åt ordvalet givetvis, "du ser ut som porr". Så kan man ju inte säga?;P



Jag flyttgrejar, men vill egentligen ligga ute på gräsmattan och sola. Ska nog unna mig en halvtimma eller något om en stund. Yep!
/U

Broder Daniel

Goddagens!

Underbart att få vara ledig en sådan härlig solig dag!
Ska minsann sitta ute i min brassestol, käka melon och plugga redovisning.
Primaballerina!

Här får ni se min stiliga bror och hans söta baldejt!
image474



image478

image480

Nu blir det soooolen!
Tjoooooohooooo/S

Javisst!

Så. Ännu en afton spenderad i Akutens tecken. Det var roligt. Johanna & Lina är ju två fantastiska pinglor. Att sitta på deras innergård och dricka gott vin, snacka skojigheter och sedan sjunga singstar i en kvart innan det bilas mot stan (Lina var nykter idag.. levde på energidryck och cola.) - det är fina förfester det!

Att dessutom Niklas & Patrik bevärdigade Gotebar med ett besök var en himla trevlig företeelse. Kul att se & prata lite med Nino, var ett tag sedan nu.. David & Michel dök också upp så småningom. Jag blir alltid uppfylld av fina känslor när jag ser de två killarna, de är två härliga stycken karlar, ja minsann.

Nu ska jag sova, ska packa grejer imorgon, så ska Lina och hennes fina fordon Ebbe hjälpa till att flytta lite saker imorgon eftermiddag. Sedan blir det antagligen festligheter igen. Fint, är du sugen, hör av dig så dansar du med oss!:)

    

Vi ses raringar.
/U

Flygvärdinna

Åh, glömde förtälja. Idag tyckte ett par av mina bastaktik-kamrater att jag såg ut som en flygvärdinna - blå, vit och snygga ben, HAHA! Tyckte jag var roligt.
Här är dagens uppenbarelse:


Jo, just ja, imorgon blir det Club Akut för hela slanten! Jag & tjejerna (vad sjukt att kunna säga så.."tjejer", i plural, häftigt!) har planer på att slänga oss på en filt i Slottskogen imorgon med en flarra rosé i solen för att ta det lilla lugna innan Gotebars lokaler intas på kvällningen. Visst låter det härligt? Speciellt om jag springer och köper en frisbee/fotboll på eftermiddagen efter arbetet, för att nyttja på kvällen så absolut som möjligt:D

Ok, BUH-BYE!
/U

LIfe!

- Des'ree.
 I'll take you up on a dare, Anytime, anywhere Name the place, I'll be there, Bungee jumping, I don't care!

Hörrni, vilken fin arbetsdag jag har haft. Fått en hel massa gjort, OCH samtidigt njutit av solen. Mm. Vem ogillar Kallebäck liksom?!
Idag har vi fixat & donat inför Maritas pensions-avtackning som äger rum imorgon. Vi kom på en snygg "dikt" som vi skrev på tavlan i lektionssalen. Höhö, gillar att rimma. Och att simma. Dimma är mysigt. Höhö (igen!).

JAG HÖLL PÅ ATT GLÖMMA DAGEN VIKTIGASTE HÄNDELSE!
Älskade Anneli fyller 40 idag och befinner sig utomlands på en "överraskningssemester" till solen. OCH HON ÄR NUMER FÖRLOVAD!!! För det var inte bara hennes 40-årsdag idag, det är även hennes och Mickes 5-årsdag. Då slog han till minsann, den spjuvern! Wiiie vad roligt!=)

Ja. Sedan måste jag återgå till morgondagen och Maritas avtackning. Jag funderar på att bära världens klänning. Jag är egentligen inte så förtjust, i och med att jag känner mig som 12 år i den, då den är väldigt... söt.
MEN, eftersom jag aldrig finner tillfälle att bära den annars, så tar jag den imorgon. Nu är det bestämt.
Såhär ser den ut (var givetvis tvungen att pröva den nu i eftermiddags... då jag inte haft den på 1,5 år.):
 

image470

Jaja. Stripez nu, så inte Anti & Viktor blir sura på mig. Hej-svej!
/U


Vad är en bal på slottet?

Ikväll är det bal för min rara bror!
Ska bli så kul att se honom uppklädd och stajlad :D
Har precis fixat utväxten på honom..här är man ute i sista sekund hehe

Kommer minsann stå beredd som en äkta jobbig syster och paparazzifota stackaren och hans dejt.


Var i plugget en riktigt kortis idag. Fixade sista gemensamma arbete. Dock gjorde jag inte så mycket nytta, förlåt rara gruppen! Bra att vi är ett gäng som turas om att dra det tunga lasset.

Såg ut nåt sånt här idag...
image467

Och körde med jeans för några dagar sen.
image465



Nu blirre lite käk, återkommer med balbilder senare.
/S

Man rår ej för att tårar rinner, när man har mist sin vän

Teddan. Helt sådär apropå började jag tänka på min kompis Sara och hennes öde. Ja, hennes döda öde. Surt!

MEN, en lustig grej som hände när jag gick den korta(!!) biten från spårvagnen och till min dörr. Jag gick, i vanlig ordning,  förbi basketbollplanen där det i den stunden hängde ett killgäng. De ropade rara ord efter mig i stil med "herreguuud, vad snygg", "snygg du är" o.s.v. Då jag vände mig om för att kolla på dem som sade det så log jag lite lättsamt mot dem då de uppenbarligen inte gjorde några obscena gester eller dylikt (HEY, man vet aldrig i dessa tider!). När jag vände mig och gick vidare så ropade de igen "ååh, du vet om det också" "grabbar, hon vet om det!", då blev jag tvungen att vända mig om igen och säga "ja, ni berättade ju det precis för mig" och jag kände att jag borde skrikit BURNED!!!! högt som fan och sprungit därifrån. Varför gjorde jag inte det? Nä, jag fortsatte bara gå, ganska nöjd med händelsen i fråga dock.
Dagens dos yttre bekräftelse,. tackaaar!:)

Annars var Bosse på jobbet rar idag. Han kollade på mig och frågade om jag var förälskad. Jag tittade på honom i några sekunder och sa "nej, det är jag inte... ... ... ... tyvärr!". Bosse gör så ibland, frågar rätt ut om vissa grejer, hur jag känner och sådär. Gulligt tycker jag. Hade velat kunna svara ja på hans fråga dock.

Okej. Nog för denna afton gott folk.
Jag ska promenera i grönskan!
/U

Crazy print

Härligt - ännu en redovisning är avklarad. Det är bara att bocka av ännu en sak på listan.
Belönade mig med en glass efteråt :D

Hade på mig en galen klänning idag..lite förvirrande för ögonen hehe

image461


Nu ska jag iväg,
hörs senare!
/S

Vad jag är lyyycklig, vad jag är lycklig måndag-tisdag-onsdag-torsdag-fredag-lördag..& söndag!

Ungefär som rubriken lyder, sjunger Tommy i Pippi Långstrump när de små liven är ute och åker på ett tåg(PÅ ett tåg, märk väl!). Mycket underhållande. Just själva sången han sjunger är väldigt härlig. Han sjunger ut sin lycka.
Jag är väldigt lycklig! Är Du det?

Jag kanske inte är lika lycklig ikväll, vad vet jag, men just nu har jag bara ett litet, puttefnask (allt är relativt, raringar) till moln på min annars så intensivt blå inre himmel! Det ska jag försöka radera från mitt sinne under dagen.

Så, tills vi hörs igen - don't worry, be happy!
/U


(Syster Mia, ser du att jag också har ett cp-hål idag? Häftigt va?)

Hahaha!

Fan vad bra jag är. Det blir nog full pott på den här tentan. Kl. 19-21 ska vi hålla på, jag var färdig för 15 minuter sedan. Nu ska jag ut och promenera i Slottskogen - men först kila förbi Johanna & Lina med ett gäng gula rosor, då jag överöstes av kärlekskänslor gentemot dem när jag vandrade i min lokala mataffär tidigare idag.
Hoppas de tycker om det.

OK, jag är BÄST.

Pussar till Er alla, kamrater - det ska ni bara ha ikväll!
/U


I väntans tider

Jag sitter alltså och väntar på tentan som startar klockan 19. Ska bli kul.
Jag är dock mindre road av att Sverige lirar träningsmatch inför EM precis samma tid, dessutom här i min stad, Göteborg. På Ullevi.
Nåväl. Jag sitter här i min fina Sverige-tröja och hejjar hårt inombords samtidigt som jag läser den intressanta (vem försöker jag lura, hah!) epilogen till psykologiboken. Uppvärmning, yehaa!

  

image458

Jag ska ta mig något att äta, min far har alltid sagt att man förbränner mycket kalorier när man använder hjärnan. Jag hoppas att det är sant, för jag hann inte träna idag. Jag tror dock att han sade det när jag var yngre främst för att få mig att sitta still & läsa. Vilket jag gjorde. Emellan varven, höhö.

Vi har pratat värdegrund på min arbetsplats idag. Ha ha ha. Det var avsevärt mycket tråkigare än vad jag trodde att det skulle vara, då man tydligen skulle föra en dialog, inte diskutera. Hö hö. Men-men, Bernie förgyllde upplevelsen lite extra. Verkligt roligt blev det först när vi fick se en bild på en präst och berätta vad vi tyckte att hans kläder utstrålade. Jag utropade "idioti"! Bernie sade "hyckleri" o.s.v... mycket underhållande (jag ber om ursäkt för droppandet av information, ni polisanställda som ännu inte gjort "kartan"...).

Nä, nu är jag hungrig som FAN!
PÖSS
/U

(Ps. Uppenbarligen är jag en glad skit! ... meriterande...verkligen...;))

Bättre sent än aldrig..

Jag är allt ett segarsle av mig som inte orkar blogga dagligen utan alltid ligger några dagar efter haha..
Helgen var allt en fin sådan. Lördagen innehöll först jobb (då jag tydligen fick besök av Ulrikas arbetskamrat? Vem var du? och mina rara klasspolare :D) och sedan schlagerkoll med grabbgänget. Liten besvikelse över Sveriges och Charlottes nederlag. Stackars Mathias som tänkte åka till nästa års ESC och hoppades på Grekland..får väl se hur sugen han är på Ryssland om ett år..

Söndagen var mamsens dag! Jobbade först och plockade sen med mig min karlakarl på hemvägen för att dra hem och träffa mormor och farmor som var på besök . Himla najs!
Mindre najs var att vi försov oss idag, fast det drabbade bara P som börjar 7. Själv har man inte föreläsning förrän vid ett.

Så här såg det ut i helgen i Simons nya lya

image448

image453



Nu ska jag plugga lite..och dricka mer té!

Ha en finfin dag och glöm inte att hålla tummarna för bästa Ulla som gör sin sista tenta ikväll!
/S

"Söt som en kokosnöt"

image447

Syskonen Selander för herrans massa år sedan. Från vänster är det Mia, Johan, Mackan och jag med Erik i knät. Vedervärdigt bedårande om jag får säga det själv (ja, inte bara jag, mina småsyskon också)!
(Ser ni mitt långa hår? Ojojojoj...)

Godnatt!
/Ulrika

Jag tillverkades i ett tält - inomhus

Ja, nu vet Ni det. När min mor & min far sexade till det och skaffade sitt första gemensamma barn - då small det i ett tält inomhus! Jag gillar mina föräldrars innovativa förmåga och konstaterar att jag är ett s.k. "Tältbarn".
Fan va fint det känns! Inte undra på att jag blev som jag blev. Eftersom jag, vid tillverkningen, antagligen upptäckte med mina små sädescellsögon att man uppenbarligen skulle ha tält inomhus, måste jag fått en ordentlig chock när jag med några år på nacken skulle ut och tälta i SKOGEN. Superkonstigt. Inte undra på att jag är superkonstig!

OK, min dag har varit jättebra. Lade mig på gräsfläcken i Slottskogen, solade och pluggade på samma gång, fungerade alldeles excellent. Ser framemot tentan imorgon! Efter det stack jag till bror Jonathan för lägenhetssyn. Vilken föränding! Han hade gjort det så fint. Sedan mötte jag upp min kamrat Johan vid Lejonet & Björnen för lite smaskig glass. Jag säger bara Texas Fudge, hur gott är det inte på en skala mellan 9 och 10?!:D Sedan dök Johan nummer 2 upp, trevlig gosse det där. Vi gick hem & hängde hos honom en stund, lyssnade på lite musik, sedan skjutsade Johan nummer 1 hem mig, rara gosse!
Och nu sitter jag här!
Okej, ny vecka, nya tag! Tenta imorgon, shopping m Johan på tisdag, pensionering av Marita med eventuell utgång på kvällen på torsdag, flytt på fredag med eventuell utgång med dansanta skeenden, flytt på lördag med eventuell photoshoooot med Lina & gänget mitt på dagen (Mansdjuret i A-stan fyller 30.) och på söndag fyller Kära, Kära lillasyster Mia 18, vilket ska firas i Bollebygd med pompa och ståt (tror jag)!=D 
Fullspäckad agenda mina damer & herrar!


/Ulrika

Ordinary world

- Duran Duran.



/U

CR2032(eller litiumbatteridjävul!)

Fin lördag! Jag är rejält satisfierad! Tog en filt, en vattenflaska, min psykologibok och ett äpple och gick och lade mig på en gräsmatta i Slottskogen - i all sin enkelhet - och studerade ett par timmar! Gick jättebra, och jag har inte den minsta ångest inför tentan på måndag. Dessutom kom jag på en massa bra formuleringar till Stripez-artikeln som jag fastnat lite i tidigare i veckan. Fint alltså, att ligga i solen och bara låta tankarna vandra kan ge en del uppenbarelser. Kort sagt, om solen skiner imorgon kommer jag befinna mig på exakt samma gräsplätt!

Nu ska jag iväg och träffa broder Jonathan. Tydligen ska han och en kamrat lira lite musik för en radiokanal eller något ditåt, jag var inte riktigt med på vad han menade, men visst blir det med all säkerhet roligt!

Pöss!
/U

 

image446

Heaven ain't close in a place like this

- Somebody told me.

Indy-rullen var givetvis bra! Jag gillar hur den blandade äventyr, action, humor och SCIENCE FICTION! Det sistnämnda är ju ändå den allra mest intressanta genren! Kul. Mackan var ett mycket bra sällskap, Roligt att umgås lite "på tu man hand" med bruushan i fråga!
Nu är jag dock supertrött. Ska bli gott att sova.

När jag i ett tidigare inlägg nedan skrev att jag var arbetsfrustrerad, menade jag såklart att jag lider av arbetsrelaterad frustration. As simple as that.

Och med några bilder som slutkläm, säger jag - Hej & välkommen lördag, och godnatt fredag!

.........

  

image442

........ För jag är inte längre skriftligt intressant. Dålig period. Illa skede. I'll be back though. Promise!

Lev väl - och frodas!
/U

Och en dagens...

Eftersom min medbloggerska är så duktig på att visa sin dag i bilder kände jag pressen på att åtminstone visa vad jag traskat omkring i idag...

image439

/S

What doesn't kill you...

Jag har fortfarande inga vettigheter att säga. Så jag låter tre bilder tala för sig själva:

image437

+
(plus)

image438


=
(är lika med)



image436


Jag är arbetsfrustrerad. & sådär.
Men ser verkligen framemot att se Indiana Jones på bio med lillebror Mackan ikväll!

/U

Jeansjacka sökes

Har kikat runt efter en snyggt sliten ljus jeansjacka, sådär lagom trång och kort. Nån som kan tipsa? Har lagt lite bud på några jackor på tradera..men chansen att man vinner och att de dessutom passar är ju liten.
Hojta om ni vet nåt!
/S

KÄFTIS

Hejsan alla fredagsfirare!

Sitter här och har ont i munnen, jäkla visdomständer som aldrig ger sig. De har växt o knakat i fem år men inte ploppar de upp helt inte.. Nejdå, det ska vara en utrdragen, plågsam process minsann. Får väl gå till käftis igen och skaffa penicillin så jag inte åker på en infektion..

I helgen blir det jobb och schlagerkikande med gamla gänget. Såg inte riktigt gårdagens semifinal men uppfattade iaf att Charlotte gjorde bra ifrån sig. Hon må se ut som en alien, men sångröst har hon i alla fall. Sen får hon säkert några extra points när hon klämmer ner sig i ett litet litet silverfodral, bara det är ju en bedrift.

Var hemma hos AL och pluggade med projektgruppen innan. Det gick fint även om vi flummade iväg rätt bra. Ska bli så skönt när allt är över! Jag längtar!

Efter plugg blev det en sväng till Sagaforms utförsäljning där jag köpte lite fina grejer..är ju svinsvårt att låta bli när det handlar om inredning och design...eller ja, svårt att låta bli när det gäller shopping överhuvudtaget.
Köpte även en lite present till mamma, men där blir det ett mjukt paket ;)

Jaa..hörrni, ska man ta o ringa käftis då?
Får klura på detta, är ju inget man frivilligt gör precis.

Ha en fin fredagkväll go vänner!
/S

Abnorm böjelse för självbespegling

     

475473-432
Är det nödvändigt att ge ytterligare kommentarer? Jag tror icke det.
BRA KAMERA!

Nu ska vi strax fira 90-årskalas här på enheten. Anneli fyller strax 40, och Ulf fyller 50. I en salig harmoni.
Puss
/U

Jag är en karamell

!Je suis un Bon-bon!

/U

Förlååååt!

Sorry att jag inte hunnit bloggeliblogga på ett bra tag. Ibland känns det som att man inte har tid och absolut inte tid för att skriva något meningslöst för er att läsa...eller så är jag bara tråkig ;)
Men, tänkte iaf lägga upp lite bilder från helgens skånetrip. Gult är inte fult minsann!

image428

image429

Så här såg jag ut igår när jag fixade en hemmalagad pizza till min karl o hans vän..


image430

Ha bästa kvällen!
/S

Kirrat!

Japp, klarade tenta nummer två. Känns fint, nu är det bara den sista kvar. Måndag kväll. Sedan har jag varit grym och läst & klarat en kurs under våren. Känns riktigt bra ska Ni veta!

Hoppas dagen behandlar er angenämt.
/U

Jag står på en flygplats, och väntar på känslan

Palace & Main. Bra jävla låt!

HEJ, I'm baaaack! Hur mår ni? Har ni saknat mig? Givetvis har Ni det, vad skönt att höra!;)
Jag har haft en helt galet wunderschön vecka. Sol & bad vareviga dag, fantastisk mat och ännu mer därtill. Jag har trivts - Vi har trivts! Charter är uppenbarligen en bra sport och sista-minuten resor likaså!
Vi hade en förmiddag med molnigt väder och en smärre åskskur, men den förmiddagen spenderade vi ändå på land, i Side centrum där vi kikade på lite shopping och sevärdheter och sådär - ingen ko på isen alltså, snarare mycket bra tajming!;)

Idag är jag ledig och har varit iväg med resväskan till Lina. Jag fick låna hennes då min visade sig vara för liten... ehrmm... Jag har dessutom alldeles precis inhandlat mat då mitt kylskåp ekade tomt!

Nu följer tre veckor av en nästintill fullproppad almanacka, får se hur jag klarar mig efter dessa sköna, lata dagar!

Lite foton månne?
                       
Naaaajs, huh?

Ha det fint hörrni. Må så gott. Och allt det där andra...
 
Hemkommen look. Ja, då så.

TJA!
/U

Who wants to live 4ever?

Aa, ännu ett vackert stycke. Bör avnjutas under tystnad. Mm. Bra musik är ekvivalent med ett njutbart Liv!
Queen har gjort en jävla massa bra skit alltså! Det går icke att komma ifrån detta inbankade faktum.



/U

Dancing in the Dark

Vackert stycke!

 

/U

Here I Come!

Jaa..alla har väl hört den nu kan jag tänka mig. Men visst är det skönt reggaegung som gamle Mr Levy ger ifrån sig?
Here I come

Imorgon är det äntligen fredag. Sjukt lång vecka. Är trött som in i nooooorden.
Efter lunch bär det av till Skåne, så packning står på listan ikväll.

Vet att jag inte lagt in några bilder på mig själv den senaste tiden. Men jag är inte så spännande nu för tiden så  ni går inte miste om något. Har inte spökat ut mig i nåt uppseendeväckande som jag känt varit värt att dokumentera. Ibland får man helt enkelt en inspirationssvacka. Men det kommer tillbaka, tro mig, och då är det jag som är framme med kameran igen.

För övrigt är allas vår älskade Ulrika snart tillbaka i bloggosfären :D Då blir det dubbelt upp igen!

Nu ska jag plocka ut linserna innan de ploppar ut av sig själva.
Hejaheja
/S


Schletenheten själv

image417

Hejhoppkokostopp!

Hur är läget med alla godingar? Själv är man trött som in i... Skolan tar mycket energi just nu, men snart är det över!
Höll på att somna flera gånger idag på föreläsningen, riktigt jobbigt att kämpa med ögonlocken hehe

Nu befinner jag mig hemma hos mor o far. Har precis grillat och intagit körv med bröd. Jaa, jag vet. Jag åt det i söndags också. Men det är så jävla gott med grillade körvar.
Stackars P fick traska med pappsen in i skogen för att kika på all nedbränd skog. Tydligen hade det varit lite turbulent här igår då nån eld-älskande-dåre fann det spännande att tutta eld på all torr skog. Såå...mycket eld alltså, många brandmän..mycket rök.

Ska försöka fixa lite här hemma ikväll. Tvätta och så. Åker till Skåne-land på fredag efter föreläsningen. Jag och P ska hälsa på hans mor o hennes gubbe. Ska bli lajbans :D
Raraste Sofia fyller år på fredag med och jag känner mig som en äkta svajkare som dissar hennes party. Men, ska allt komma förbi och lämna en fin present innan jag åker. Så kan vi fira lite när jag kommer hem igen, eller vad säger du Söffipröpp?

Nu - Städa, Snart - Sova.

Ha det fint ikväll!
Kramkalas o Pussparty
/S

Turkiet!

Goda vanner, och mýndre goda vanner!

Jag har det sa galet bra sa ný anar inte. Visserligen tog det en stund att fundera ut hur ett turkýskt tangentbord var funtat, men nu gar det som en turkýsk magdansshow, typ, jattebra!=)
Jag kan knappt forsta att vý blott varýt har ý ett par dagar, kanns sa hýmla mycket langre. Att vi har hela fem dagar kvar har nere efter idag ar underbart!

Det ar valdýgt varmt och skont, maten ar underbar och befolknýngen GRYMT gastvanlýg! Jag ar fortjust ý Turkýet och darmed pasta!!
Idag har jag fatt en hel massa farg. Mýtt pýgment har varýt otrolýgt segt och ýnte výsat mýnsta ýntresse týll farandrýng pa mýn hud. Men ýdag, som sagt, har jag antagýt en schysst brunrod ton, haha...

Jaja, nu har jag výsat er ett lývstecken, ska týllbaka týll var sota balkong, en ýskall ol, och kanske en glass ý den gassande solen!

Puss pa Er, everyhopa!
/U

FF

image415
Vill också vila på ett träd som Scarlett...



FF
- Fri från Fisk som Skagge så vackert myntade i båten igår.
Alltså, ingen fiskelycka vid årets första fisketur.
Jag, P och hans vän Skagge drog ut en sväng i det underbara vädret för att flyta omkring några timmar i Åsunden.
Himla härligt! Liten besvikelse över att vi inte fick nån firre, men vad gör det när solen skiner och grillkörven smakar mumma?

Idag är det återigen skola som gäller. Efter det en sväng hem till Anna-Lena som ska ha räkmiddad med skumpa. Jag som inte gillar skaldjur och kör bil idag haha... Ajja, kan ju va skoj att kika förbi och se hur hon har det i sin nya lägenhet iaf.

Börjar vid ett och har varit vaken sen halv sju.. Tänkte plugga lite nu innan dagens föreläsning börjar. Och måla naglarna såklart ;)

Jag undrar hur Ulrika har det i Turkiet tro? Hon har inte hört av sig än...lite oroande. Förmodligen har hon fullt upp med att lata sig på playan, shoppa rumpan av sig och parta med sin resekamrat :D

Nä, plugg var det ja.
Hörs sen vänner..ska försöka lägga upp lite pics från gårdagens båttur. Glömde ju självklart mobilen hemma. Smartass.

Ha en underbar dag och kram på er!
/S

OnMyOne

image414



Hejsan svejsan!

Vad har ni för er denna lördag?
Jag är alldeles allena och trivs med det!
Folket som vanligtvis härjar i huset befinner sig på annan ort, P har fått en ledig kväll från mig haha, o bästa Ullis har flytt landet.
Men inte gråter jag för det. Jag trivs verkligen med att få en kväll alldeles för mig själv. Så länge det inte är varje kväll ;)
Tänkte först att; fy vad patetiskt att sitta ensam hemma en fin lördagkväll. Men nejdå! Känner man inte för´t ska man inte gör´t är mitt motto.

Har käkat lite och letat efter lägenhet på nätet. Nån som sitter på nåt fräscht tips? Borås, centralt, gärna en trea...max 7500 i hyra. Hojta om ni vet nåt!

Nu kikas det på en serier av alla de sorter. Jag plöjer igenom det som inte hunnits med den senaste tiden.

Är rätt trött efter en dags arbete så det blir väl och mysa ner sig lite med nått gott. Imorgon vankas det fisketur och picnic om vädret tillåter.

Hej på en stund raringar!
/S

Swedish hearts.

"Jag ger dig inte min morgon och inte min dag
du får nått så mycket bättre, du får hela djävla jag
Hela underbara, unika jag, inte något så fjuttigt som en morgon och en dag"
Fan, ett bra stycke text ju!

Den här gamla dängan!



Jag packar!
/U

Efter regn kommer solskeeeen

Den ovanstående repliken bör varje människa med någon slags kultur i kroppen känna till. Visst är det Roland i Torsk på Tallin med sin underbara värmländska dialekt som myntar(haha..) uttrycket, som i sig är helt fabulöst! Forca Roland!

Vi njöt av solen på den numer öppna terassen. Öppen är den för att byggsnubbarna rev ner den - och inte har byggt upp den igen. Men vad bryr vi oss? Så länge inte någon av oss har en dålig dag och får ett ryck och hoppar...

  

Och en bonusbild på Bernies opererade tå. HAHA, I'm going to make his toe famooouuus!!!!


OK, Hej då!!!
/U

Ps. Vi var inte på Club Akut igår, för det var ingen. Vi gick till Babar istället. Och drack shots. Hemma innan midnatt. Bra kväll!=)

Äntligen fredag!

Jag överlevde denna veckan med! Ingen dålig bedrift ;)
Idag är jag ledig men har massor att göra. Som vanligt när man är råkar få en stund över.

Igår var en prima dag som först spenderades i plugget några timmar och sedan på en klippa vid almenäs.
Hittade två par snajsiga skor på rasten igår..inte för att jag behöver fler men ändå.
Fick båda för 180 pix. De är gamla från typ 60/70-talet..men helt nya och fräscha.




Så här har jag sett ut den senaste tiden..


Kärlek i det fria

image404
Ett riktigt smultronställe - Blir inte så mycket bättre än så!

Nu ska jag försöka studera lite och sen blirre iväg till friskis för lite gymmande. Var ju ett tag sen hehe..
Ha det ljuvligt i solen vänner!
/S

Det är ju torsdag!

David♥ har lovat att bjuda på en drink - och Lina♥ blev mitt kvinnliga sällskap! Det vankas Club Akut. Dock ska jag försöka vara hemma innan midnatt...   ...  .. .    ... ...

 
Två cp-kort, men vafan, det hör inte till vanligheterna. Så, HEJDÅ!

/U
=)

baaaarn

Eftersom mycket av min psykologikurs behandlar spädbarn och deras utveckling så har jag funnit ett helt nytt barnintresse hos mig. Känns både roligt och lite konstigt. Idag har jag iaf funnit ett nytt barn att favorisera. Fina, fina Arvid. Jag tänker para ihop honom med Frostis fantastiska skapelse Olivia. Båda två är ytterst bedårande, och det är mitt kall i livet att se till att de träffas, gifter sig och lever lyckliga i alla sina dagar. Fint va?

Ja, det var nog det. Just ja, solen skiner och jag är lycklig! Var uppe på Råhult på "öppet hus", där alla i myndigheten som var intresserade av hundverksamheten kunde komma upp och kika. Givetvis var höjdpunkten att konversera och skratta med papiraol, och sitta i solen och njuta förstås! Fiiint!

Om en och en halv timma är jag outta heeere, ut på stan för tusan! Ska försöka finna mig en bikini, åker ju som bekant till TURKIET på lördag, höhö.

Tjarå!
/U

Vår Ruset

Jomenvisst serrni. Då har alla tanter/flickor/kvinnor/kärringar/fetton sprungit/joggat/gått/lunkat/hasat sig fram de 5 kilometrarna det handlade om i kvällen lopp i Slottskogen. Det var himla trevligt att springa runt där och kika på alla människor, lyssna på Peter Siepen som agerade konferencier och DANSA till härliga samba-rytmer! Jag & pappa fick dessutom en massa bilder tagna - jag med min lilla digitalkamera och faderskapet med hans monster till fräcka kamera! Det hemska med pappas kamera, är att den är så bra att verkligen alla, och då menar jag ALLA, drag syns. Det är inte särskilt fördelaktigt, "usch är det så jag ser ut", tänker jag alltid på hans foton, haha...

Såhär ser några av mina bilder ut:
              


Jaja, vad är väl en bal på slottet?

Jo, just ja. Jag åker till Turkiet på lördag! Kul va? Blir borta lite drygt en vecka. Hylla spontaniteten!
Pöss & Natti/U

rövhål till karl.

Ja, sådana rubriker skrivs då underskrivet flickebarn är galet irriterad. Ja, när jag gick av spårvagnen var det en kort, ful man med utländskt påbrå som smackade med tungan, sade "jättefiiin...you are", lite mer smackande, och sedan sa han "ses senare". Tack för den jävla as liksom! Låter kanske töntigt, men hur han gick bakom mig, för att sedan inte släppa blicken från mig när jag fortsatte min vandring hemåt...burr, sådana hade man velat kicka långt bort till..Katla (den eldsprutande draken i Bröderna Lejonhjärta, ni vet)! Lär mig lite Krav Maga för bövelen!

Nu, roligheter. Pappa är påväg hit, vi ska kika på mammsen i Slottskogen när hon "springer" "Vårruset", haha...

Vi hörs säkert senare.
/U

Morgonstund har guld i mun...

Wiiiiiiiiie! Är rätt pigg och glad idag :D
Känns så gött att vakna utvilad när min karl ska upp vid 6-tiden. Hängde med upp och kan därför sitta i lugn och ro och sörpla jordgubbsté medan jag kikar på nyhetsmorgon och blogguppdaterar mig. Najs.

Är förresten stolt över att jag lyckats sluta föna mitt hår! Iaf för tillfället ;)
Haha..inte för att detta är nån intressant upplysning för er.
Men tidigare var detta ett nödvändigt tidskrävande ont för att jag skulle vilja visa fejjan utanför dörren. Men har nog kommit över det nu och kör halvslarv a la natural istället. Spara hår, tid o energi :D

Läste att Ullllleerikka är duktig hon som traskar till jobbet i ottan. You go girl! Ska bli spännande att se hur uthållig hon är med det där ;) Härligt är det iaf att hon hittat nån att sakna och längta efter :D Synd bara att hon ska behöva längta...

Idag blir det heldag i plugget. Trevligt att starta dagen med en jag-fattar-ingenting-är-jag-dum-i-hövet?-redovisnings-lektion för att sedan bege sig till en jag-somnar-snart-och-varför-skrattar-han-åt-sina-egna-skämt-organisations-föreläsning. Yihaaa..
Kanske kan avläsa lite skoltrötthet i mitt klagande?
Men eftersom jag känner mig pigg och på G idag kanske det inte blir så illa ändå :D

Japp, nu blirre havregrynsgröt!

Hörs sen gó vänner!
OCH, jag har inte glömt att jag ska lägga upp lite resepics från Alicante. Kanske blir ikväll om jag orkar...
Hepp/S

det går bra nu, kompis det går bra nu

Ja, visst gör det? Jag trodde att den här veckan skulle bli übertråkig, då jag knappt tog mig upp ur sängen igår morse. Hade ingen motivation what-so-ever! Det visade sig dock att den skulle börja bra. Fint! Jobbet var inte så tråkigt som jag hade inbillat mig under helgen, och eftersom större delen av vardagarna spenderas där så är det en stor lättnad!

Bra saker under dagen:
* Jag gick upp kl.05.30 och gick till jobbet i det tidiga solskenet imorse. Javisst, superlativ, ös dem över mig bara!
* Jag bongomobbade Istvan för hans långa frisyr. Mycket underhållande.
* Jag tjuvade några minuter i solen ute på vår terass på jobbet.
 * Jag hyste stor kärlek gentemot min fantastiska väninna och medarbetare Anneli.
* Jag lyckades skriva en stund när jag kom hem från arbetet.
* Jag har tvättat, vilket medför större urval på kläder och underkläder once again, tackaar!
* Pratade med Herr Vägg som gjort bra ifrån sig idag igen uppe i Hufvudstaden, makes me happy! 
Att han dessutom sade att han saknade mig gjorde mig mycket munter till sinnet (därav energin till detta, egentligen helt onödiga (säg mig, när är det inte onödigt? Hihi...), inlägg)
* Pratade precis med Sandris, my blogpartner in crime, hon skrattade åt något galet som hennes man PH höll på med, mycket roligt att hon har roligt. Heh.
* När jag kokade potatis tidigare ikväll observerade jag hur vattnet sakta men säkert värmdes upp och tillslut nådde kokpunkten. Psykiskt sjuk som jag är, kunde jag inte låta bli att direkt tänka på att man kunde jämföra det skeendet med en orgasm. Jag vet, jag har kikat för mycket på Sex & the city.
* Det var nog allt.

Tack och hej! För mej! (avskyr att skriva mig med e och j. Fy fan.)
Ok, puss! /U

Ps. Hörrni! Jag gillar er! Verkligen! Fan vad jag gillar mig också! Ojojoj...

TheCleaningLady





Heheheheeeeej!
image391
Längesen man hörde av sig här, ber om ursäkt för detta. De senaste dagarna har ägnats åt plugg o dyl. Hade en sån där trevlig skriva-allt-du-kan-tenta idag. Var riktigt desperat igår kväll, i upplösningstillstånd imorse och lättad i eftermiddags. Skönt att ha det gjort. Det gick nog bra hoppas jag.

Blir så där överstimulerad av tentaplugg och tentaskrivande. Blir liksom uppjagad och överenergisk.
Efter tentan idag, besökte jag min farmor och tjatade om ditten o datten. Sedan hem för att städa lite. Sedan vidare till min söta mormor där det också vankades städ o tvätt. Är hennes lilla städhjälp ;) Och som om det inte vore nog, eftersom jag kände mig så pigg och glad drog jag vidare till coop för att inhandla allt jag tyckte så gott och bra ut. Alla som känner mig vet ju att det inte är nån bra idé eftersom som det tar sisådär en timma och slutar med en massa kassar fyllda av med onödigheter.
Så..nu är jag hos PH...funderar på att städa här med hehe.. Lika bra att smida medan järnet är varmt, eller vad säger ni? Har lite svårt för att slappna av på nåt sätt. Man jagar ju upp sig så fruktansvärt innan en tenta och sen när den är över känns det så tomt o knasigt. Som att.."jaha det var det, nu då?"

Äh, man kanske skulle göra ett försök med att slänga sig på soffan. Vore ju rätt trevligt det med.

Hoppas ni har haft en fin dag och att ni inte varit lika jobbigt överenergiska som jag ;)
Puss på er pussgurkor!
/S

Robyn på letterman

Jamenvisst, är hon inte enormt begåvad så säg? Jag är ypperligt förtjust i tanken att de gillar henne i staterna. Fast givetvis stör det mig att jag uppskattar storebror Amelllikas gillande...




/U

Slottskogen med mor & far!

Glada nyheter! Glada nyheter! Glada nyheter! Oj, jag hakade visst upp mig lite, ber om ursäkt. Men vet Ni vad? Jag har glada nyheter! Vilken kväll jag har haft. Moderskapet och faderskapet och deras suveräna dotter (jag, ditt tröga as!) har promenerat in the Castlewoods. Vi hade käk med oss, och picknickade således på en av utkiksplatserna. Det var makalöst fint! Nu har de åkt hem, och jag ska ställa mig och steka lax och koka pärer (potatis på mammas dialekt). Dessutom måste jag gratulera Herr Vägg som är i Las Hufvudstados och gör fysiskt bongokrävande (tanta i Lyxfällan som gick i lördags sa "bongo" i något avseende, jag avskydde det med hela mitt sinne. Därför har jag också börjat använda ordet.) tester och klarar sig alldeles galant hittills. Men det visste jag ju! Kul!

Nu blir det bildkavalkad och sedan laxstek. Efter det väntar bädden.

                 

image390
Mitt kära Team Älg 12 i Karlstad, kolla in bilden! Nu ska vi inte få något käk heller... I guess we're on our own!
Ball va!? Haha..

Natti go' vänner!
/Ulrika
Ps. Jag kikade på statistiken för min gamla blogg. Det visar sig att några av Er fortfarande är inne där och kikar, vad roligt! Den var ju jävligt bra liksom! Här är den!

Johans fest!

Vänner, tjenare igen! När blogglustan pockar på, Ni vet!:) Jag snodde den här bilden från Johans Facebook. Johan K, Johans kompis, tyckte jag såg ytterst förförisk ut på den. Eller ja, han hade åsikter om att jag försökte ha en förförisk (läs: pilsk!) blick. Tjaaaa, kanske...lyckas jag?!

475473-381
Blondinen heter Jenny, hon är suverän. I telefonboken i mobilen heter hon "Jenny Craaazy", det får tala för sig självt. Johanna till höger känner ni igen sedan tidigare, och hon heter "Johanna Bedårande" i mobilen. Johan står bakom, glad i hågen, och han heter Tönt-Johan i mobilen, haha-hihi!

/U


Besök av föräldrar!

Ojdå, min reaktion gör mig väldigt munter om än något överraskad. Mamma ringde och tjötade med mig vid lunch. Hon hade läst min artikel i Stripez och ville säga att den var bra. Typ. Sedan ringde hon en gång till och avslöjade att hon bakade bullar. Då föreslog jag att hon och gänget hemma skulle ta en sväng till Göteborg på kvällen och hälsa på mig och överlämna bullar. Jättebra idé tyckte jag, dålig tyckte uppenbarligen mamma, som sa att det hade de minsann inte tid med. Den bitchen. Nåväl, efter 10 min ringer det hemifrån igen, den här gången är det faderskapet som säger att de visst kommer förbi! Jag blev superglad!=D
R O L I G T M E D B E S Ö K H E M I F R Å N !

Wiee, pöss på er!
/U

Tasty like a raindrop!

Smaskigt med vatten. Är GÖÖRtörstig efter min timlånga, härliga promenad i solskenet. Mina vänner, idag var det min linne-premiär! Jag behövde inte långärmat (de andra dagarna har jag ju arbetat..inte hunnit ha lite kläder på mig. I det avseendet). Underbart!

Jag skulle ju ändå handla en del varor (jag köpte tamefan en massa rotfrukter. Är jag sjuk?!), så jag tog en lång omväg i den blomstrande Slottskogen. I vanlig ordning - ordentligt med folk! Det såg så galet jävla mysigt ut att sitta på den stora öppna gräsytan och bara sola, ligga och halvsova, umgås, lira lite boll eller grilla som vissa gjorde! Mm, det ska göras i sommar. Minnesanteckning - köp en mysig utefilt!
Yttermera tror jag bestämt att Elfsborg spelade fotboll på Majvallen 100 m från min lya. Kan det stämma tro? Något ungdomslag eller något? Gule var de iaf!

Näe hörrni, nu ska jag ta och skriva lite. Skriva är kul! Jag ska dessutom ringa Malariamannen och höra hur han har det!

Dagens Gata!
 
image379 

Leve våren!
/U

Visst gör det susen?!

Tudiluuuuuuu everyhoopa! How ya doin'? Jag är riktigt nöjd. Med fritiden. Dock ser jag icke framemot att jobba imorgon. SUCK!
Jag ska sammanfatta min helg fram till denna stund  Fredagen har jag redan berättat om, den dag jag träffade min sköna böna i Borås - Sandra! Dock har jag inte berättat om den sena nattens bravader. När jag väl kom till sängs på fredag natt, började jag läsa en bok som Animalet rekommenderat mig: Flyga drake. Den utspelar sig i Afghanistan(därav rekommendationen givetvis..då han befinner sig där i skrivande stund), och efter x antal sidor blev jag tvungen att kasta den tvärs igenom sovrummet för att den var så vedervärdigt sorglig att jag låg och hulkade i en timma efteråt. Jag överdriver icke, det är snarare en underdrift. Så mycket har jag inte gråtit sedan Sara dog. Jag låg och grät till 04 ungefär, inte särskilt angenämt, men väldigt förlösande. Hade sådär tufft svullna ögon och läppar efterå, haha. Nåväl, anledningen till mitt gigantiska saltvattenutsläpp var givetvis inte bara boken, det var blott den förlösande faktorn i sammanhanget. Jag grät mycket för Sara också. Då vi på dagen fikade med Nettan, Emmy och Malin kom minnet av Saras begravning och hej & hå ifatt mig, och det var skönt att få gråta ut de känslorna. Dessutom grät jag för den tid då lillebror Johan var svårt sjuk. Alla svårigheter egentligen, och att världen kan vara en sådan ond plats. Det blir så emellanåt för mig. För att kunna vara glad och uppskatta världen i all dess sköna prakt, måste jag också ibland påminna mig om att mycket är åt helvete!
Så kan det vara, det var mycket skönt när det var över!:)

Igår dock, när jag satt i Herr Väggs bil påväg till hans hem i Stenungsund, var jag så lycklig att jag skrattade högt! Inte för att något var roligt, utan bara för att jag blev tvingad att ge utlopp för alla lyckokänslor i kroppen!
Gud vad härligt det är att känna, gott folk! 

Nu sitter jag hemma och har grandiosa planer för dagen. Not. Heh, ska ta mig ut på en skön promenad i den blomstrande Slottskogen, och jag ska handla lite varor eftersom mitt kylskåp nästintill ekar tomt!

Må så gott så länge, mina små Göllefjuun!;P
/U

The Asian Girl says Hi..

image376


Nej, det är inte jag på bilden. Men visst är hos vacker? Hon får vinka i mitt sömninga ställe haha..
Annars, hur mås det idag?

Vaknade precis, någorlunda utvilad. Tänkte det var lika bra att sätta fart på denna dag. Kanske lägligt att studa lite inför kommande tenta som jag inte börjat kika på än :S

Igår var en prima dag, som ni ju kan läsa om i föregående inlägg.
Min Ulrika är  helt fantastiskt! Bra på alla sätt och vis! Ohhh vad jag giller henne :D
Önskar jag kunde hänga med henne vareviga dag..

Idag blirre lite hemmamys med vänner och älsklingskarl. Grill o film tror jag allt.

Seee yaaa later aligator!

Dålig fotograf!

Jag glömde fotograferi favorit-Nettan, Favorit-Malin och Favorit-Emmy! Glömde dessutom fotografera Favorit-lillasyster(har blott en...) och hennes fina fika-gäng! Suuurt! Jag & BästASTE Sandra blev dock förevigade i diverse fula poser och sådär. Fiint det!

Träffade de nämnda tjejerna ovan över en fika och det var SÅÅÅ trevligt! Lite ledsamt att det blir så sällan bara...

Jag & Sandra har haft kul i vanlig ordning. Hon är inte riktigt klok, min kära bloggkollega och bästa väninna! Vilket givetvis är den egenskap jag älskar mest hos henne - förutom att hon är supervacker, supersmart och superbäst!
(Jag glömde min påse med två shoppade plagg hos Sandra..det är ingen tapper själ som råkar befinna sig i Borås men som sedan ska till Göteborg..? Tjalala..ingen? Första..andra...suck, okejdå!)

Jag ska klippa naglarna, ta en snabbdusch, och sedan sova! MÅ GOTT ALLA!

          

Pöss!
/U

Reunion

Snart kommer bästa Ullis till Borås! Yiiiiiihaaa...

image369

Hej!

Hejdå!


HIHI...
/U

Gladiator

En himla massa tjat om gladiatorsandaler nu för tiden..och visst är de grymt läckra.
Blir nog ett köp framöver. Frågan är vilka man ska välja...finns ju många snygga varianter..

image352
Dessa snyggingar kommer från Urban Outfitters



Monki och tantgladiator från Wedins



Vadhöga och jellysandaler från Topshop

/S

RSS 2.0