Hade ju mer saker att förtälja...

Ja, vi var ju i Bollebygd på dagen igår! Lina & Johanna och jag tog vårat pick och pack och satte oss på 100-bussen till Bollebygd för lite trevligheter. Det var mycket fint minsann, jag är nöjd att de två har träffat mina föräldrar och några ur sykonskaran!

VI förärade Excet med ett besök också i fredags, mycket roligt, i vanlig ordning. Takterrassen går ju inte att dissa en sommarafton. Jag hade egentligen tänkt säga nej till utgång, då jag var ute på en söt kvällspromenad då flickorna ringde mig. MEN, efter några minuters eftertanke kom jag på att jag ju faktiskt nästan bor granne med Excet - och man vill ju inte försumma sina grannar, visst?

I torsdags var vi på Råhult på förmiddagen. Med jobbet givetvis. Tobbe visade oss runt och det är alltid kul att socialisera med den leende blondinen!:)
I ondags var vi hemma hos Marita på eftermiddagen och hade lite mysigt. Som en privat enhetsavtackning. Var kul. Efter det drog jag & grabbarna på ölhak och tjaaa, drack en massa öl. Galet roligt var det! Går dock inte att misslyckas i min fina medarbetares sällskap.
I tisdags klippte jag mig, och sedan kom mamma & pappa och besökte mig. Ja för tusan, det har hänt saker hela veckan. Därav min lathet denna givna dag. Jag har legat i min bädd och kolla på film på datorn, mycket fint. Jag har inte varit ute någon gång alls. Ganska skönt. Jag har under kvällningen tvättat kläder och dylikt, och känner mig ganska balanserad och "har nu hunnit ifatt mig" litegranna. Har inte hunnit det tidigare i veckan.

Så kul var det. Tänkte ändå ge er en liten ledtråd till var jag har hållit hus i veckan. Nu vet ni!
Imorgon kommer 72 polisaspiranter till vår myndighet. Blir trevligt med lite spring i våra korridorer. På kvällningen sen, åker vi hem till Linas föräldrar i Mölndal där vi ska fira att hon nu är nyexaminerad lärarinna! Vår tjej är så grymt duktig! Blir alltså att träffa henne släkt och vänner. Kul!

Nä, hämta tvätten, sen dusch. Jag har äckliga fötter. Skräll?! Haha...
Pöss, och lev väl!
/U

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0