Rulla bräda

Hejsan våren och grattis knugen!
image364

Hur är läget med alla glada vårfirare idag då?
Händer nåt skoj på er front?

Jag har varit leeeedig hela dagen och haft det göttans.
Kom precis tillbaka från en sväng i "skateparken" där min karl fått åka av sig. När våren kommer saknar han rullet helt enkelt. Och jag råkar finna det rätt hett med en karl som kan rulla bräda så jag hänger på som värsta tonårsgroupien hehe..
Hur som helst, tillbaka inne i värmen nu. Ute blåser det snorkallt jue!
Måste nog käka nåt också innan jag svinnar av..är ju sådär trevligt att ligga avdankad på golvet med ekande tom mage.

Vad som sker ikväll håller jag ännu öppet. Valborg har aldrig varit nåt jag direkt firat storslaget då jag aldrig varit en av de härliga kidsen som super skallen av sig och somnar i nån park...
Har därför inte några sådana trevliga traditioner att ta upp.

På fredag ska jag träffa mig kära bloggpartner, min andra hälft, min partner in crime - Ulrika!
Jag längtar så jag spricker, var så länge sen jag fick krama om denna ljuvliga varelse.

Yep, thats all I had to say.
Äta. Nu.
Puss o hejsan!

Shoppa Djävul!

Idag hade jag minsann spenderbyxorna på mig gott folk! Ojojoj, inte bra, hur ska detta sluta? Men man måste få unna sig lite saker ibland...försöker jag övertyga mig själv iaf. Inte bara köpa mat och...ehrm, toalettpapper!

Efter några timmars arbete + en timma träning, slutade jag vid 12-snåret. Mötte upp kära Lina på stan för en lunch. Vi fick efterrätt (bestående av diverse bakelser..) gratis eftersom de var så sega med vår mat. Skitbra! Gott kaffe dessutom (till skillnad från det vedervärdiga kaffe jag gjorde till mig och animalet i måndags..URK!), fint att slurka! Nå, sedan klippte jag mig! Min taktik lyckades till 100 %. Jag gjorde frisörskan så skärrad genom mitt mässande om "klipper du för mycket så..", "Om du rör luggen får du se på..." o.s.v.  Olaga hot månne? Jag ser inte ens själv att hon har klippt något, blott att topparna är fina och fräscha igen!=) Goda moset!

Åhå, Jocke♥ och hans fantastiska tjej Carro♥ kommer ända till Göteborg från Karlstad i helgen, så jag ska försöka möta upp dem på söndag för lite tjöt och kanske en fika!:) KUL!

Ikväll blir det antagligen lite käk och socialisering med Johan och lite random peoples, kanske följer Lina med också. Johanna är hundvakt i ett fint hus vid havet, gillar henne! Hon gillar Anders! Men det vara bara en parentes. Nåväl, sedan kommer Jonas förbi en sväng efter kvällspasset (han och gänget är just nu i Slottskogen och häller ut läskig folköl och diverse häxblandningar för de ungdomliga amatörerna. Spännande!) så det här verkar verkligen bli en fullpottsdag (nytt ord!).

På tal om nytt ord, kom på ett nytt igår som jag kände är jävligt användbart: Förkunskaperad! Det är när man har goda förkunskaper i något givetvis. Bra va?! Jag har redan använt mig av det ett otal gånger..fint är det! Fiiiint!

 
image363
Gillar hur jag fått min kamera att fungera för övrigt! Jag råkar ju vara Teknikens under. Hö - hö - hö !

Pöss på Er, alla mina små kycklingar! (....don't ask.)
/U

Hungrig!

Jag är så huuuuuuuuungrig! Jag har lagat en fabulös köttfärssås ska ni veta, den slår både morsans & farsans (ja, jag har provsmakat ett tiotal gånger..)! Jag inväntar mitt ätsällskap! Oj, ett samtal och nu sätter jag på pastan (ja, alltså, häller ner spaghettin i kastrullen, gud va snuskig du är!!!)!
MAAAT!!!



ÄTAA!!!!
/U

Nya skor gör mig lycklig

Heeeeej!
Ljuvligt väder gör mig lycklig.
Nya skor gör mig också lycklig.

image355

Ska in till skolan nu, vilket gör mig mindre lycklig haha..vill ju käka glass i parken lr nåt annat somrigt!

En dagens och gårdagens, så ni inte glömmer bort hur jag ser ut ;)
Idag har jag skönaste tischan från indiska, älskar hur den är kort fram ocg längre bak :D


Pöss på er raringar!
/S

Yeah baby, come on, aha-aha!



Madonna's working her ASS off!!!
/U

Nada fågelskit!

Tjenixen!

Allt väl med alla? Har precis putsat fönstrena, väck med fågelskit och damm! Nu kan man se riktigt tydligt genom rutorna haha..

Har varit en helt ok skoldag. Seminarium på fm som gick fint. Efter det blev det en sväng på stan..shoppade lite. ;) Mer om detta senare.

Har på mig min nya fina blommiga klänning och känner mig väldigt somrig! Härligt!

Har en riktig lyxvecka framför mig då jag bara ska till plugget imorrn med och sen är det fritt veckan ut. Har iofs tenta nästa vecka, så det blir väl att plugga på den lediga tiden. Men ändå!

Nu tänker jag gå och krama på mig karl så jag säger tack för mig!
Heja!
/S

Freak like me (literary)

- Sugababes.
 
- I got a little freakiness inside -

För övrigt rapar jag enchiladas. Yummie! Haha..
/U

Melankolisk!

Då min yngre bror, tydligen inte unnar mig att vara lycklig (han vill iaf inte läsa om det..), så bloggar jag nu när jag känner mig lite smått melankolisk. Jag mår himla bra, jag menar, jag är frisk, stark, härlig och känner så underbart sjuka människor. Men att jag hade söndagsångest från och med den stund jag öppnade ögonen imorse är en sanning. Inte sådan där söndagsångest som infinner sig bara för att det är söndag,. utan på grund av saker som samlats på hög och nu klumpat ihop sig till en liten illaluktande surdeg. Att jag dessutom får ett telefonsamtal på förmiddagen som inte var av denna värld, skapade standarden för den här dagen. Men som jag sa till Animalet när vi åkte för att äta goda enchiladas (tack o lov för smaklökarna!), så kan det ju inte bli mycket sämre under den kvarvarande dagen.
För att berätta mer om det illavarslande telefonsamtalet, kan jag säga att jag uppenbarligen får tänka mig för i vissa avseenden hädanefter. Under samtalets gång kände jag först enorm emapti för personen i andra sidan luren, sedan kände jag inre skam och genans och sedan blev jag mest arg & lite ledsen. Som sagt, tänka mig för i vissa avseenden blir det i framtiden [PUNKT]

Som sagt, nära till tårar hela dagen, och nu tror jag snart att det är time to unleash them. Ska slänga mig på soffan och antingen 1. inte tänka alls, eller 2. tänka hur mycket som helst! Har inte riktigt bestämt mig ännu, men det visar sig ögonblickligen då min stjärt (som för övrigt är ytterst magnifik) rör vid det röda sofftyget!

Så, ha en fortsatt skön söndag EVERYHOPA!
:)
/U



Last request.

Mm, underbar låt. Lyssna! Paolo är dessutom bedårande! Vilken röst!

Idag har jag haft det ganska så underbart. Jag stack iväg till gymet som jag meddelade er tidigare. Där träffade jag Vinko som är en sjukt rolig snubbe! Trevlig överraskning. Jag har gått på stan utan smink! Det var riktigt bra, jag har varit dålig på att vara sminklös det senaste..uhmmm, halvåret, så det var fan på tiden! Tur att man är snygg ändå:P Höhö.
Nu har jag precis inmundigat en god måltid i form av en grandios bakad potatis, räkröra, avokado på smörgås, paprika, körsbärstomater och lite annat smått och gott. Riktigt smaskigt!

Nu ska jag städa undan lite grejer, tänkte plocka fram dammsugaren. Sedan ska jag slänga mig i soffan och kolla på film! Jag såg att Mars Attacks går på 6:an, haha, den är för skön alltså! Blev en lugn helg det här, känns fint! Om det inte vore för ölen igår kväll med Alingsås-Johan så hade det varit en helt alkoholfri vecka. Trevligt!

Jaja Mackan, du vet att jag avskyr all religion, kan inte hjälpas att jag är en grymt optimistisk, levnadsglad person, hehehe... Frust, pust, och suck, jag vet... MEN NI GILLER'T!!!!

:)

 
Så kan det vara en slapp lördag hörrni!

Ha det magnifikt. Varför inte liksom? Man lever blott en gång!:D
/U

Juzzan!

En av Mias bättre vänner Juzzan, frågade mig genom en kommentar häromsistens om jag var kär. Jag ska här svara på frågan:
Visst är jag kär! Kärlek är fint, och jag är kär i livet! Livet med alla dess överraskningar. Det faktum att jag aldrig vet vad framtiden har i sitt sköte för mig, gör att jag är kär i det oförutsägbara livet. Att ena dagen uppleva sorg, för att andra dagen skratta så att jag får ont i magen, det gör att jag är kär i det känslosamma livet! Människor som av en händelse trampar in mitt liv och lämnar stora avtryck, helt slumpartat - det gör att jag är kär i det härliga livet! Att ha upplevt svårigheter i livet, för att sedermera återhämta mig och komma starkare och mer positiv ur det gör att jag är kär i det knasiga livet! Att människor jag själv tycker väldigt bra om tycker bra om mig gör mig både mycket tacksam och mycket kär i livet! Att livet är så innerligt nyanserat och spännande att ta sig igenom gör mig kär i livet!


Men jag är främst kär i livet för att jag får möjligheten att leva det!
/U
♥♥♥

Slow jam!

Idag var det meningen att jag skulle följt med bror min till Borås, och medverka på Eddies 25-årsfest! Nu har jag dock ingen lust what-so-ever att ta mig till hålan(!) Borås. Så jag skickade iväg ett sms till jonathan. Jag har alltid varit av åsikten att man ska göra precis vad man känner för, själv, i alla lägen. Men när syskon är inblandade blir det alltid lite mer komplicerat - då syns samvetet. Nu var inte det här någon stor grej, men ändock!

Så, blir nog en soft dag. Eftersom jag inte ska kalasa ikväll, slipper jag sticka iväg till bolaget och stan. Då min dag plötsligt öppnade sig, kan jag istället sticka iväg till Stampen och gymet för träning! Känns fint, så nu ska jag få i mig något ätbart och sen är det iväg!

Ja, ha en fin dag så länge, lördagsfirare!
/U

Papperspåse

Goddagens fredagsfolket!

Så var denna veckan snart över...tiden går så fort fort fort..

image346
Har på mig min nyfyndade kjol från Gina Tricot. Är mycket finare i verkligheten :D
Snart ska jag iväg till skolan, en föreläsning väntar. Sen får vi se vad som sker.
Helgen innebär plugg, jobb och firande av P som fyller 25 på söndag. Blir najs

Hm..ska man äta nåt också tro? Vet inte vad det är med mig. Glömmer att äta hela tiden, jag som fullkomligt älskar mat! Får skaffa mig en Skalmanklocka minsann.

Hepp, hare fint tills vi hörs igen!
/S

Lite festlig!

Kan hända att jag blev lite mer kalasig än vad min intention var!



image345

HÄPP, IVÄG!
PÖSS!
/U

Akuuuut!

Ja. Så då ÄR jag ju verkligen en person som gillar när det händer saker. Jag har nog bestämt mig för att iaf gå till Cluben för att käka deras smaskiga mat ikväll! Mellan tvätteriet..haha... Om någon snor min tvätt eller sniffar på den(tjaa, spelar väl ingen större roll när den är ren, men ändock!) ska jag agera crazy on them asses, yehaaa!
Jag måste dessutom vara social med min favoritvakt of all time, hoppas han är där!=D
Arbeta-arbeta...

Heil!

Ny dag - Nya tag

Morsning vänner!

Dagen började himla bra..gick ut till bilen påväg till jobbet. Inser att klockan i bilen visar 9 och inte 10 som jag trodde. Kul. Bara att gå tillbaka och vänta en timma. Vad gör man i ett tomt Knalleland liksom.
Fick i alla fall lite tid till bloggen nu, alltid nåt positivt.

Skriver för övrigt på min nya fina dator nu. Känns najs, men ovant.
Så här ser den ut..och så här ser det ut när jag skriver på bloggen haha..
image340

Såg ut så här igår


Och så här hade jag tänkt se ut idag, om jag inte hinner ändra mig.


Nu ska jag göra ett nytt försök med jobbåkandet.

Ha det fint idag!
Hejhej!

Hm..sjukt jobbigt att alla mina bokmärken från gamla datorn måste läggas in. Suck. Orka ny dator. Har suttit en evighet med att installera program o sån skit.

Tjolahopp tjolahejsan saaaaa!

Hejhejhejhejhejhej och hemskt mycket mer hej!

Jag har haf ett inre samtal med mig själv. Jag har kommit fram till att jag ska sluta publicera inlägg regelbundet varje morgon. What's that all about? Slentrian är så fel! Jag måste komma i fas med mitt finurliga jag i skrift igen. Jag är jävligt finurlig i verkligheten dock, haha...

Så, tills vi hörs igen, ha den trevligaste dagen gott folk!

Ok, pösspöss!
/Ulrika

Ps. Det var varmt imorse, wieehooo!

Är också crazy...

Fan, ibland är man allt bra less på livet...
Orkar inte blogga mer idag. Var det enda jag hade att säga för tillfället.
Godnatt
/Sandra

The crazy one.

Nu ska jag göra en sådan där skojig grej igen, där jag bara skriver ner vad jag tänker just nu, för stunden, utan att greja med det. Nu kör jag:

Ajaj...Det är inte bra när det första man tänker på är sexuellt anknutet. Jag prövar igen.:

.........



Det gick uppenbarligen icke! idag. Håll till godo en annan dag. Atchooooo!
/U


Summertaaajm

Nämen va kul! Sommar! Ahh. När jag sitter i mitt krypin på arbetsplatsen förvandlas vårsolen ute till ett stekande sommarhögt klot. Värmen i mitt rum är densamma oavsett om det är vår- eller sommarsol. Känns skönt att tänka så, att snart är det sommar. Jag är mycket förtjust i värme och sol, även om jag kom på mig själv med att sucka ogillande när jag igår gick från gymet och slogs av hettan påväg till Drottningtorget. Om jag hade tagit av mig jackan hade lyckan varit fullkomlig, men då jag samtidigt som jag gick pratade i telefon, hann jag inte det innan jag steg på vagnen hemåt. Jag vill meddela att jag tog 3:an genom avenyn, och kunde konstatera att ALLA var ute och njöt i solen - uteserveringarna såg överfulla ut!

Jag är hungrig, ska snart äta. Hålla i pausgympa för medarbetarna kl.14. Sahlgrenska i eftermiddag/ikväll. Johan och hans lilla operation är prioriterad och påverkas alltså inte av den pågående strejken.

HAHAHAHA, SEN VILL JAG MEST FREAKA OCH SÄGA ATT JAG ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLSKAR ATT LEVA! TJOHOO,WIEE, YEHAAAAAAAAA. Ok. Så nu vet ni. Min inbyggda iskyla hittade just tillbaka. Tack.

Adjö!
/U



Ps. Brudar, jag försökte mig på att göra en fläta idag. Jag kan inte. Jag är en världelös kvinna som inte borde få använda epitetet överhuvudtaget. Hehe, nåväl, jag har väl en överdos av testo kanske..=P

Leopaaard!

Har precis avslutat ett samtal med den mest fantastiska tjej i hela världen med namnet Sandra - nämligen min allra bästa väninna! Som ni ser i inlägget nedan, är hon nu hemkommen efter sin sköna semester i Spanien. Hon har utlovat att flasha vårat synfält med bilder under kvällen. Vi fick uppdaterat varandra om våra respektive lägen i livet, och konstaterade båda två att saker är jävligt bra just nu!=D
Eller som Petter säger.."Det går bra nu".

Åhå, tränade idag, det var sköönt. Hade bestämt mig för ett ganska soft pass, då jag var lite trött och inte riktigt kände någon större motivation - men det hade tydligen motsatt effekt! Jag körde HÅRT!  Var supertrött när passet var avklarat! Kom sedan hem, brassade lite käk, och gick sedan till affären för påfyllning av diverse varor, såsom a-fil, ägg, socker, skinka, Brämhults apelsinjuice och annat som alltid ska finnas i mitt kylskåp och skafferi.

Påväg till affären pratade jag en stund med Söt-Erik, och när han skulle förklara vad som var så härligt med vårsolen skulle han säga något i stil med att "det är skönt att sitta vid ån", men istället klämde han ur sig "älven vid ån". Mycket lustigt, tyckte jag, speciellt med tanke på att han sa så fel på grund av mat-och-därmed-energibrist. Mycket underhållande!

image336

  
"Tjejen trodde hon var cool, för hon hade en pistol, ajjjjjt!". På bilden till h dricker jag öl på Nivå. Poserandes på dansgolvet. Jag hittade den bilden för en liten stund sedan, förstår inte hur jag kunde tappa bort den? Nåväl...

Imorgon ska jag till Sahlgrenska och hälsa på mor & bror. Brorsan kör sin sedvanliga operation och jag får mig en schysst promenad dit från arbetet. Fint! Alla vinner!

Nu, té och sedan sömn!
Be well, human beings.
/Ulrika

Hem ljuva hem...

Hejsan alla vårglada tokar!

Ljuvligt väder man välkomnas av då!
Landande vid 9,30 idag och har fortfarande inte packat upp väskan hehe..
Gick iofs på en föreläsning idag också och fattade absolut ingenting. Så går det när man åker iväg på semester istället för att plugga. Uscha, får allt sätta fart med det där studerandet...

Saknar min underbara karl för övrigt, man vänjer sig vad att ha honom nära 24/7.
Näpp, nu måste jag packa upp och slänga in en maskin tvätt. Sen blirre att fixa lite med nya datorn som fått vänta en vecka på mig här hemma.

Hörs senare gänget!
/Sandra


Fika på plan 2!

Idag är ingen vanlig dag. Jag ska inte fika med mina närmsta medarbetare här på enheten, utan jag ska ner på plan 2 och fika med bedrägerigruppen! Oj så trevligt att få en inbjudan! Visst fjäskar de på grund av min roll som flexmästare, but still:)

Jag tror jag fixade tentan igår. Eller, egentligen tror jag inte det, men omtentan är samma dag som vi prelilminärt ska hem till före detta chefen och grilla. Så det går liksom inte, hehe. Därför har jag klarat den. Tjoho!
(Jag ska förresten börja plugga till nästa tenta redan idag..haha.. jag fixar ju inte att vara dålig. It's not a good look for me.)

Enligt printade rykten var det varmast i Göteborg igår! 17 grader för att vara mer precis. Visst känns det fint att bo i HELT RÄTT stad!:)


Ha nu en helt och hållet makalöst fin dag!
/ Erat Trötta, men Nöjda, Kreatur i etern 


Tentamen!

AHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!! Vill hellre vara ute i det vackra vädret. Suck. Hehe, det här bli kul. Kl.19.


Förresten, jag gillade min uppenbarelse på fräck hissbild idag:

image333

OK. Var bara tvungen att säga det. Eh, ah. Hörs då! Ok. Härååå.
/U

Tänt var det här!

Jag sov oroligt inatt. Har varit så fruktansvärt törstig! Vaknade av rejäl törst vid 3-snåret, en sådan god törst, när man känner att ett glas iskallt vatten skulle vara lika vackert som pärlemor för strupen, och jag frågade mig själv om det var klokt att gå upp och dricka och svarade nej på min fråga. Tyvärr. För jag kunde ju inte sova förrän jag gick upp och drack! Men oj så smaskigt det smakade. Heh!

Hörrni. Visst håller Ni tummarna för mig ikväll? I sure can use some good ol' luck.

  

Be well!
/U
Ps. Glömde berätta den lustiga händelsen från i lördags natt. När jag & Lina hänger utanför Parkan för att vänta på en kamrat som vill tjöta lite, så ser jag en bekant man gå förbi. Jag ropar vad jag kommer ihåg är hans namn och visst visar det sig att det är han. Det var en snubbe som kom som aspirant till myndigheten sommaren samma år som jag började här. Att jag kom ihåg både hans förnamn, efternamn och tjänstgöringsplats är ju givetvis helt galet, men jag kommer ihåg de allra flesta aspiranter från min första pasp-omgång. Nåväl, han kände inte igen mig givetvis, men blev nog väldigt glad och hedrad över att jag visste vem han var, haha... I vissa avseenden är mitt minne alldeles för välutvecklat.

Sunshine, on my window. Makes me happy. Like I should be.

SOOOOOOOOOOOOL VART DET HÄÄÄÄR! Och där! Överallt idag för bövelen!

Faderskapet & Moderskapet kom inte och hälsade på mig idag, min rara inbjudning till trots! De vet väl att de har en stående inbjudan och komemr nyttja det någon annan - lika solig - dag! Så jag umgicks med Lina & Johanna istället! Sedan besökte jag ett Animal i Frölunda(!!!???!!!ett!11) som födde mig med glass. Det var gott.
Nu är jag hemma, och ser med spänning på nästa vecka, och vad den har för överraskningar vilandes i sitt sköte för mig.
Trivseln kan inte vara annat än hög när det råder sådana här vackra dagar! Det ger mersmak!

    
1. Vackert. 2. Vackert.
Ps. Jag ska sova med min tjocka psykologibok under kudden, och hoppas att ALLA bokens visdomar överförs till min hjärna under nattens stilla gång.

Cheers m8s!
Ulrika

Likey day!

Gillar den här numer snart avslutade lördagen. Den var bra. Kvällen spenderades först hos Johan på förfest, sedan Nivå + en snabbis på Glow. Tyvärr lär jag finnas med på Vimmelbilder imorgon. Surt.

Imorgon kommer mamma & pappa hit. Ser framemot en promenad i Slottskogen. Gillar det.
 På kvällen ska jag äta glass och skratta!

Pussar!
/U


                                            


♥♥♥♥

Kör för FAA-AN!


Svängigt Magistern!

Hemkommen! Blev grovt trakasserad av lediga kamrater och medarbetare som ringde, sms:ade och mms:ade ideligen hela dagen och retades i det fina vädret! Så jag tog helt enkelt mitt pick & pack och gick tidigare! HÄRLIGT!
Underbart skönt. Har inga fler passande adjektiv. Tyvärr. Men min kropp vet hur det känns! Endorfiner överallt!

Mia har lekt med sin scanner hemma, och kirrat in bland annat en bild på mig, Jakob och Mackan från när vi var små. Tänkte visa er, kära, uppskattade läsare, denna bild. En bild på en lycklig, svängig, hårfager liten sprallig Ulrika!
image309
Visst gillar ni mig? Visst gillar ni min nattsärk? Haha..underbar bild!

Och, när jag, några år senare nu i dagarna är glad, lycklig och hårfager ser jag ut såhär (dock inte lika svängig)
image310
Visst ser det ut som om jag skrattat ett tag? Jaa, det stämmer!


TJIPP KAMRATER!!! ÅÅH, NJUT!!!! DRICK ÖL/VIN/KOLSYRAT! GILLA LÄGET! ÄT GLASS! Gilla HELGEN!
=)=)


FRRRRRRRREEESH!

Hallå äääääller. Galet joyful today. Mysig dag, längtar efter lunchen, för då är det nästan dags för fika. På fikat vankas det kladdigt smaskig chokladkaka. Aha-aha! Jag är ju hyfsat grym i köket liksom. No doubt about it. Ja, jag bakade på förekommen anledning -                      T V Å Å R I M Y N D I G H E T E N I D A G !
Tillåt mig att agera aningens nostalgiskt. Mina två år i Polismyndigheten har varit fantastiska. Jag har träffat så många intressanta människor. Snygga människor. Konstiga människor. Jävligt roliga människor. Jag har kompisar & bekanta i alla möjliga åldrar, hela spektrat. Haft ett utvecklande, roligt arbete som jag har trivts så gott som varje dag att bege mig till. Mina närmsta medarbetare är härliga! Ja, det har varit en fin era. Som kommer fortlöpa en stund till.

Jag var in the mood för shyrrans promenad i vårsolen igår kväll, men då de jag fick tag på var upptagna på annat håll, fick det bli en slapp hemmakväll i datorns och MSNs tecken. Inga större fel på det dock, fick bestämt med mitt rara Faderskap att han kommer till mig på söndag för promenad i Slottskogen och en tur i hans nya åk! Kul, dagen ska ju tydligen bjuda på både solsken och bra temperatur!

Jag fick dessutom veta att en kille från programmet "Fredsstyrkan" tycker att jag är snygg! Det gör ju mig till kändis - nästan..HAHAHA....!!

Nä, jobbet skall skötas i vanlig ordning (roligt är det, hur mina arbetskamrater och min chef pratar med mig några gånger i veckan om framtida studier, "du ska väl inte stanna i myndigheten" o.s.v. Om det inte vore för att jag känner mig så omåttligt populär, skulle jag nog tagit illa vid mig och trott att de ogillade mig starkt och ville ha bort mig härifrån ur den synpunkten..).

  

Gillar helgen!

Live long, kamrater!
Ullllll-rik-a

Nytt inlägg - Ny dag!

Javisst. Precis. Exakt. Jamenellerhuuuur? Janne kom upp & snackade om sitt Thailand imorse. Han såg ut som en pepparkaka, och jävligt nöjd var han också. Han utstrålade förnöjsamhet. Yyysch! Heh, nädå, jag blev oerhört lockad att åka till "svenne-paradiset" Thailand... Det gick tydligen inte en dag utan att det var 40 grader... DÄR snackar vi! Så länge man bortser från alla "Ladyboys" vill säga...hehe.

Vi ska äta enchiladas till luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!!

Ska försöka hinna träna i eftermiddag, innan det blir hem till böckerna igen. Det är så galet intressant det jag läser just nu, men det tar en oerhörd tid. Och jag är inte den som läser sakta. Jag tror att jag måste arbeta med min motivation. Japp. Just det. Exakt!

   
Min syster är fin. Fan, hon är inte bara fin, hon är så galet älskvärd, min syster.

/Hälsningar från Ulrika i solskenet

Practice what You preach

Det yttryck sym får agera ryybrik idag är ett hyymla bra sådant.


Hahahaha...fan, jag är verkligen urbota tråkig! /U
Ps. Fy fan för tråkiga, blåsta feministjävlar på min kurs. Jag får sådana starka lustar att skriva ironiska, nedvärderande saker till dem nu på forumet, men inser att lärarna är inne och spanar på oss...

Solig dag!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! VAD JAG ÄR LYCKLIG! Jag kunde inte valt en bättre "plugg"-dag. Varför? Jo, därför att jag i och med min ledighet kan disponera dagen precis hur jag vill. Det betyder att jag har varit ute och gått 1,5 h i det vackra, vackra vädret. När solen står högt på himlen (som för övrigt är ljust blå) och strålarna från densamme når kroppen och värmer den - då finns det inte många problem. Lyckan är gjord! Nu har jag så mycket energi att jag kan studera resten av eftermiddagen, supereffektivt. Och om energin skulle sina under eftermiddagen, är det bara att dra på sig en tröja och gå ut och fånga solen igen. H Ä R L I G T !

Jag promenerade bland annat i Slottskogen och blev som vanligt hänförd av dess natur. Jag är förälskad i Slottskogen - och skulle vilja idka kärlek med den.

               
Ja, den första bilden är på en bäck. Jag tyckte det var så fint, jag önskar att jag kunde spelat in det fräscht porlande ljudet från den. Mmmm...
Min promenadklädsel. Fick ta av mig jackan efter en stund dock, värmen var slående! Men visst är jag cool..yeah.
Den fiiiina lilla baljan. Så vackert. Ögat älskar det.
Är det normalt att en påfågel vandrar runt i S-skogen? Alldeles allena? Jag gick nära den men var beredd att springa undan utifall den skulle vara elak. Jag vet ingenting om Onbirds. Men hade den rymt? Det är den stora frågan.



image303
Älgen. Dessa kära älgar. Mina underbara Karlstadkamrater och jag har ju ett samlingsnamn - Team Älg 12. Så Älgar är bra saker därför, och det är samtidigt ett djur som gör mig aningens nostalgisk, då vi, boendes i Hindås när jag var liten, hade många älgar i skogen och råkade på dem titt som tätt.

Studera mera! Gillar Er!
/U

Middag hos grannarna

Jag är nu hemkommen från en otäckt mysig stund hos mina fina kamrater Lina & Johanna. Denna gång förgyllde även söta Jenny sällskapet med sin härligt frigjorda spontanitet och skratt. Som jag påstått så många gånger förr - vi är ett härligt gäng i Majorna. Johanna hade lagat mat med bravur, oerhört gott var det, och jag smaskade nog i mig min portion på rekordtid!
Nu på senkvällen visade sig dock min enorma trötthet och jag var väldigt nära att somna på matbordet. Då fick jag ta mig en frisk 6-minuterspromenad hem till min lya.
Nu ska jag sova.

Ska bara berätta om min fina dag först. Jag gick från jobbet 16.45 och fann att solen sken på min trötta lekamen. Jag trivdes stort, och varmt var det! Jag njöt i solen, och tog därför en promenad från Järntorget och hem till Vingagatan. På vägen tog jag ett par små söta foton som jag strax ska ladda upp.

     
Jag hade med mig en kaka till Johannas crib ikväll. När jag bakade den fick jag till min stora förvåning och tillika stora glädje, TVÅ äggulor till priset av en. Så två ägg blev tre äggulor. Mysigt kort! Verkligen.
Vitsipporna var galanta där de stod i backen upp till Stigbergstorget. Jag satte mig på huk i gräset och tog en bild, cyklisterna kan ha trott att jag blev panikartat kissenödig...
Fin utsikt från Stigsbergtorget, bakom Henriksberg.

image297
Kvällsutfitten.

Nu vill jag ge dig lite kritik. Varför kommenterar du aldrig längre? Du är dålig på det!
Önskar dig ändå en god natt, givetvis!
=)
/Miss Wixy a.k.a. Ulrika

Wieeeee!

Jag har varit så otroligt trött & seg hela dagen. Blev blott ett par ynka timmar (om ens det) sömn inatt. Illa som fan. Tar sådana här schyssta mini-naps ibland, då huvudet ramlar åt sidan och ögonen hamnar någon annanstans (inte alls omedvetet...närå..). Lite tufft ändå.
Jag har tagit ledigt imorgon för att plugga hela dagen, och avsluta med det så kallade "forumet" på vår studieplattform på nätet på kvällen. Känns bra ändå. Hade planerat att inte ta ledigt inför denna tentan, men fann det nödvändigt. Att sätta sig på kvällarna efter en dags arbete, träning, sysslor hemma o.s.v. är svårare än vad jag kanske trodde. Då är det fint att kunna komplettera med en hel dags fokus!
Jaja, ointressant munväder.

Vår fina Ulrik är tillbaka i myndigheten! Jag blev så glad när jag såg honom idag, kastade mig i hans armar!=) Han ska arbeta i Kortedala, det är bra, de kan behöva en man med erfarenhet där, hehe. Att lilla Johan agerar yttre b titt som tätt är inte meriterande, hehe...=P

Solen skiner, det tycker vi om. Snart fika nu, det tycker vi om. Ska äta ett päron som jag förhoppningsvis tycker om. Jag tycker om Sandra och hennes karl Philip som antagligen befinner sig i Spanien i skrivande stund. Hoppas hon hör av sig på bloggen under tiden.

Hörrni, det blir inte roligare än såhär; och inte ens det här var särskilt roligt. Jag är en hemskt, hemskt tråkig människa! Men någon ska ju vara det också...hö hö.

Puss!=D (Ps. JAG SAKNAR PAPIRAOOOOOL!!!)
Ulrika
 
Jag är vädigt mycket fulare i verkligheten än vad det ser ut på bilderna. Bara så att ni är medvetna om det! Det vet de stackare som hälsat på mig idag. Trött & hängig..

Öppenhet

Visst är det så, att jag inte klarar av att inte berätta saker, oavsett hur väldigt o-meriterande det är? Jo, så är det! Jag tänkte faktiskt tanken att den här bloggen skulle vara mindre personlig för mig än den förra, men eftersom jag är en person som gärna delar med mig av saker så bryter jag nog det tankemönstret för en stund.

I torsdags när vi firade Ralphie & Ingrid, fick jag ett, vad jag väljer att kalla, Sara-återfall. Sara tog ju som bekant sitt liv i november, och då var det givetvis fruktansvärt jobbigt. Den senaste tiden har jag dock inte tänkt på Sara så aktivt, hon har funnits i bakhuvudet, men inte så att det har varit jobbigt. Men, som sagt, i torsdags när vi under kvällen bara var 4 personer kvar på Utbildningse. pratade vi om pensionärer, sjukdom o.s.v. och jag började helt sonika gråta. Tysta, lugna tårar som strilade ner för mina kinder. Ingrid blev förskräckt och undrade hur det var fatt givetvis, men jag kände mig ganska lugn. Jag tror att det som utlöste det var allt snack om alla åldringar, och jag tänkte det att man skall vara glad för de år man får som människa. Sara fick knappt 22 år. Nåväl, det var en lite underlig situation, då det kom helt ur det blå. Utan förvarning. Det var dock helt rätt forum, mina tre arbetskamrater känner till historien om Sara och det var dessutom på jobbet jag befann mig då jag fick höra den hemska nyheten om hennes död. Jag kände mig väl såpass trygg att tårarna tilläts rinna helt enkelt.
Jag lyckades i alla fall lugna mig, för att sedan, när vi skulle gå därifrån, börja böla igen. Jag tyckte verklgien att det räckte första gången den kvällen, så det gjorde mig lite irriterad. Men-men, det var ganska skönt när det var överstökat, även om mitt Club Akut-besök fick sig en liten bismak.

Det var allt för denna kväll. Nu ska jag strax gå till sängs! Tisdag imorgon, som bekant den svåraste dagen att genomlida.

Men det klarar vi, visst?:D

Puss & kram kära vänner!
/Ulrika

Jag & fina gumman min.

I`M OFF

image290

Japp, blir sista inlägget innan jag reser iväg. Förhoppningsvis finns det internetkaféer och bloggmöjligheter.
Har käkelikakat nu och ska strax slänga ner alla grejer i resväskan.
Hoppas ni får en underbar vecka och att våren kommer igång ordentligt tills jag kommer hem igen :D

So long, eder Sandris!

Ny vecka - Nya tag!

Så då satt man på sin arbetsplats igen. Inte alls O-angenämt. Men ändå inte jättesött. Jag är i så stort behov av semester att jag håller på att krevera. Även om dagarna är bra, och förnöjsamheten stor, så känner jag ändå att vila saknas mig. Inte vila ekvivalent med sömn, utan vila för sinnet. Koppla bort. Ladda batterierna. O.s.v. Jag är sådär fånigt vårtrött Ni vet!
Men trots min lilla mentala utmattningsdevis ovan, så är jag ju oerhört tillfreds med saker & ting. Jag tycker verkligen om att leva - med allt vad det innebär!

Den här veckan kommer mitt fokus ligga på träning & studier. Har min andra tenta på måndag, och att min veckoträningen gått ner från ca 4 ggr i veckan till 1-2 de senaste 3 veckorna är INTE ok, ändring sker nu!

Nu ska jag rensa papper på mitt bord.
Ha det gott alla söta/mindre söta!
/Ulrika

   
Ni känner väl igen mig vid det här laget?!

475473-289
Fina, Fina, Fina Annisen! Min underbara kollega och..mentor! Fina Du!♥ Från i torsdags.

Bollebygd & så

Heil Mig!

Jodå, lördagen/söndagen spenderad i rara Bollebygd. Den här gången var Bollebygd mycket rart mot mig. Jag gillade det. Umgåtts med alla syskon, en moder & en fader. Fått mat, viss studiero, film på stor duk, många skratt - och ja, kan ännu en gång konstatera att min familj är Le Psycho. Härligt!

Blev hemskjutsad av faderskapet vid 19-tiden i hans fina Alfa (oj vad han kommer sakna den fr.o.m. fredag) med Mobys "Lift me up" på högsta volym (ja, alltså, givetvis inte hela vägen, det fräschaste the knife-albumet avverkades också. Min far äger schysst musiksmak.). Lina & johanna vandrade hit vid 20, fick té och kakor, och sedan strosade iväg en timma på promenad i Slottskogen där vi pratade om allt möjligt förenat med söndagsångest. Mysigt i vanlig ordning, fina tjejer det där!

Nu ska jag koka pasta till den delikata kina-gryta jag fick medskickad av faderskapet, och inom sinom tid också lägga mig i sängen för några timmars välförtjänt sömn.

Gillar Er, Ha en magnifik nästa-vecka:)
/U

image285
Jag På Bygdas torg. Mycket civiliserat - vad annars.

SUNSHINE!

Solskenshej på er allihopa!

Har precis varit ute en sväng i sköna vädret! Härligt att känna lite värme och sol mot kroppen.
Helgen har varit priiiima. Gårdagen spenderades först på jobbet där det utbröt fullkomlig reakaos. Härligt när det är lite tempo! Efter en powernap bar det iväg till vänner för att sedan möta upp fler på George. Åt smarrigaste grillkäket och blev mätt som en plätt. Vi vandrade sedan vidare till Babbel för att förfriska oss en aning. Det blev även ett kort besök inne på Bishop då det var knöka fullt med 50+-are. Eftersom jag var dödstrött och P lite seg gav vi upp där och begav oss hemåt.

Träffade förresten min rara lilla Sofia i förrgår. Hon är alltid så härlig! Men hon var allt lite småsur på mig för att jag lagt ner träningen den senaste tiden...hehe

Annars har jag inte gjort så mycket nyttigt idag. Var inne i Knalleland en sväng för att inhandla lite resegrejer och käk till ikväll. Sjukt vad dyrt det ska vara med lite hudkrämsgrejs...

Imorgon väntar projektplugg och föreläsning. Blir det sista pluggandet innan jag lämnar landet med min fina karl!
LÄNGTAR!

image283

Snart är det bikinitajm :D

Ha en najs söndag kväll!
/Sandra

Gretas!

Kamrater! Alles gut! Vi har varit på Gretas ikväll och lyssnat på Patriks dj:ande.  Jag vet inte om jag vill kalla det en angenäm upplevelse eller inte, men när han spelade Charlotte Perrellis "hero" för mig fick han ett par pluspoäng! Eftersom det främst var hans SAS-kompisar som hade invaderat stället, så var det najs. Jag gjorde mig tydligen populär under 70-talsfesten förra fredagen för de som inte var där, då Carl-Johan lagt upp bilder på mig i min "klänning" på hans Ansiktsbok. Jaja, what to do.

Nä, nu ska jag sova. Åker hem till Bygda imorgon för plugg & rekreation.

Pöss på Er!=)
/Ulrika

 
Jag & Lina. Lina blev "hög" på julmust - tror det var blandningen socker+koffein!
:)


 

image282
Mister Deejay in the DJ-bås. Den Sjungande Polisen in action!

Babes & Butter!

Jag är så förtjust i denna dag pojkar & flickor! Jag tror att det kommer utveckla sig till en excellent sådan, visst? Kalasigheter ikväll då vi firar 110 år här uppe, två kära medarbetares födelsedagar. Jag drar mig alldeles säkert vidare till Club Akut, antingen själv eller i sällskap av mina söta kollegor. Imorgon är det dansanta saker på Gretas som händer. På lördag planerar jag att åka hem till Bollebygd för att få lite studiero. Hemma i Göteborg är det så mycket annat som lockar hela tiden, och att komma hem och plugga känns som en väldigt bra idé.

Trivselfaktorn? Den är HÖG goda vänner! Riktigt hög! Jag giller't! Extremt mycket! Vardagen är fest! Wieeeehooo!

Åhå, vet ni vad som är ett av mina "varannan-vecka"-nöjen? Jo, det är när jag tvättar (vilket jag gjorde igår..) och ska ta bort luddet från filtret i torktumlaren! Det är härligt tycker jag, ju mer ludd desto bättre! Det är fint att det Bästa kommer sist i tvättprocessen.

OKej, KRAM!
 

Vet ej varför jag envisas med två bildjävlar, jag ser ju precis likadan ut. liksom.
Må så jävla bra nu! Snälla!
/Ulrika, den Entusiasmerande Könan.


För den som undrar...

Såg jag ut så här igår....



och såhär idag..



spännande va? haha

Hippieskippie

image274image275image276


Tjooooooooooo!

Trodde våren var kommen men det snöade ju idag för tusan! Helsjukt... Fast det är ju iofs redan borta men ändå.
För övrigt händer inte så mycket. Jag kikar på So you think you can dance och önskar att jag också vigt mit liv åt att skaka rumpa. Livsglädje och lycka. Ljuvligt.

Dagen har varit finfin. Föreläsning på förmiddagen, redovisning är riktigt skoj ju! På en nördigt sätt gillar jag faktiskt alla siffror och tabeller haha..
Besökte kära mormor efteråt, hon är nog världens fräsigaste tant! Älskar min fina mormor. Ska helt klart bli som henne när jag blir gammal!

Pöss /Sandra


Spring is in the Air!

Ja, då menar jag inte att du ska springa i luften, utan jag menar att det känns som att våren är kommen. Imorse kändes det på den friska, härliga luft som omslöt mig påväg till spårvagnen.
Inatt har jag sovit mycket lite, men mycket gott. Jag är GLAAAAAD & NÖÖÖÖJD!!!=)

Jag har mycket att göra. Massor av papper på mitt bord. Hinner inte ens skriva här egentligen, men ibland får man bara ta sig tid. Den där 5-minutar'n ni vet:)
Ska dela en måltid med Söta Spjut sedan, det ser jag framemot, hon är fantastisk, en glädjespridare till tusen!

 
Ich/Ich. Passade på att baka en kaka igår när Johanna hälsade på. Det var hon verkligen värd, kring all tentaångest hon fick erfara.

Ta hand om Er därute Människor.
/U

Kärlek vid första ögonkastet


Idag fick jag erfara något underbart likt en högt budgeterad Hollywoodfilm. Kärlek vid första ögonkastet. Vår rara instruktör Frostis besökte enheten en liten stund, och med sig hade han hans snart 2-åriga dotter Olivia. Hon var det sötaste jag någonsin sett. Frostis kunde inte neka faderskapet inte, de var väldigt lika! Men åter till Otroliga Olivia: Vilken bedårande flicka. En flicka som man vill leka med i all evighet. En flicka som man vill skall vara lycklig jämt. En flicka förtjänt av all kärlek. En sådan vill jag också ha, någon gång[punkt]

Johanna är här och håller mig sällskap. Min "granne" Johanna är bedårande. Tycker om henne, jättemycket.


Ulrika

Morrn!

Morrn morrn Kamrater! Idag är vi på G. Minsann. Jag LÄNGTAR till träningen i eftermiddag, har blivit alldeles för dåligt med den varan det senaste.
Utanför mitt fönster byggs det nya polishuset, lite häftigt ändå, att se hur det växer fram dag för dag. Piece by piece.

 
Nu ska jag slänga på mig min rara adidas-hoodie och mina schyssta adidas-pjucks(man skulle kunna tro att jag är sponsrad), för nu är det strax utbildningsdags!

Ha en wunderbar dag, ta vara på den!
Ulrika

Julbord -07

Guten Abend meine kleine Lieblings(typ). How are you this extraordinary evening? Jag mår bara bra. Pratade med Lina & Johanna i telefon förut, och visst blir man munter i sinnet av deras fina stämmor och galna upptåg, jovisst!

Leif, allas vår(ja, utbildningsenhetens alltså..) före detta boss, var uppe på enheten idag och grejade lite. Då passade han på att tömma sin kamera på bilder från JULBORDET 2007. Det var ett par månader sedan alltså, men vad gör väl det. Blev iaf glad av några foton, eftersom jag såg ut och trivas så jävla väl. Jag ser så genuint glad ut, och det gjorde mig mycket lycklig att se det på bild! Varsågoda:
     
Min arbetskamrat Bernie är göllig när han skelaaar. Hah! Vi gillar varandra, jag och Bernie, han är en bamsing till Björn och jätterar. När han inte är tyken och elak förstås. Men det kan man bortse ifrån. Ibland=P

Det var bara det jag ville säga. Off to bed now. Utbildning för mig en halvdag imorgon!
Härrråh.
/Eder Glädjespridare i den annalkande våren, Ulrika

Goda vänner. Och äckliga vänner

Jag vet inte om Ni smakar gott eller inte, jag har inte ätit på Er. Därav rubriken. Jag har inga som helst avsikter att äta upp Er heller, så ni behöver inte känna någon fruktan.Om ni ändock känner fruktan, vill jag att ni ska söka i erat inre, för att komma fram till om Ni är rädda för att bli uppätna, eller om ni är rädda för att få veta om ni smakar gott, eller äckligt. Det Ni!

Ny vecka, nya tag. Precis som jag anar att min bloggkollega är (som verkar väldigt tillfreds med livet), är jag också glad & nöjd med mitt leverne. Helgen var utomordentligt rar mot mig, och sådant hyllar vi grandiost och tänker att vi framtiden försöker lyfta fram fler sådana guldkorn för att få livet så angenämt som möjligt. Bra va?

Jag har precis ätit lunch, thaimat för att vara exakt, det är så smaskigt så. Veckan ser ut som följande: Ikväll får jag lite besök. Imorgon ska jag köra ett brutalt, hårt och härligt träningspass. På onsdag ska jag tvätta. På torsdag ska vi fira Ralphie & Ingrid, ska försöka dyka upp på Club Akut också, ska göra mitt yttersta för att få med mina kollegor dit. På fredag ska vi iväg och dansa på Gretas, Patrik ska dj:a! Sedan är det öppet, fint va? Givetvis jobbar jag också hela veckan, mån-fre, men det har Ni nog redan listat ut. Jag ska yttermera göra mitt bästa för att tag i den förut så fina disciplinen gällande studerandet, men jag chansar(hoppas!) på att den dyker upp innan nästa tentamen stundar.

  
Jag. Jag. CARL-JOHANS HÅRIGA BRINGA MED 70-TALS HALSBAND, HAHAHA. Galet snyggt. Från i fredags, givetvis.

Live long & prosper!
Ms.Moneypenny

Knallelaaaand

Tjohejsan!

Varit en sväng i Knalleland med P, hans polare och barn. Himla skoj :D
Sötaste ungarna i världen för övrigt. Inte för att jag är sugen på småttingar nu haha
Kanske kan få låna dem lite nån gång, de är ju rara när de är lugna.

P lekte lite med brädan innan..var tvungen att smygfota haha

Bra att åka inomhus va?

Idag blev det jeans på benen tillsammans med sköna monkitröjan....inte var dag ;)


Ha en prima söndagskväll allesammans!
Chingaling!

God Morgon!

God Morgon på Er!

Visst är det härligt att vakna och se att det fallit lite snö på backen återigen? Som tur är ösregnar det så det blir väl inte kvar så länge. Inte ofta man är tacksam för regn.

Gårdagen var en lugn sådan..spenderades hemma i all enkelhet. Tråkig man känner sig som inte är ute o ränner varje helg hehe..kanske börjar bli gammal o grå?

Idag ska jag in till Knalleland för att fixa lite grejer. INTE shoppa som en stolle.. Jag och P åker ju på semester om drygt en vecka, så det gäller att hålla i stålarna tills dess.

Var ute och "sprang" en runda på Kransmossen igår..mådde sjukt illa och marken gungade rejält efter bara nån km..haha. Snacka om dålig kondis. Har ju inte varit så aktiv på Friskis det senaste (förlåt Sofia). Har hur som helst världens träningsvärk..det gör ont överallt. Men så ska det ju vara efter en igenomkörare..härligt att känna att kroppen fått arbeta lite.

I veckan inhandlades lite paltor...en söt sommarklänning och ett svart fodral. Prima grejer!

Bildkavalkad...var som sagt uttråkad igår hehe




Ha det fint idag!


Gårkvällen!

Haha, när jag kollar på bilderna nedan från igår kväll, blir jag jätteglad! Fan va roligt det var! Johannas & Linas initiativ (det var väl Carl-Johans idé egentligen...han med peruken ni vet) lockade fram 70-talet ur många vänner, det tyckte vi var trevligt! Utgång runt midnatt, Excet i vanlig ordning. Kille framför oss i den korta "kön" kommer inte in för att han är för full(ful). Han såg inte full ut. Nåväl, det brydde vi oss inte om, för in stormade vi och ägde dansgolvet ett par timmar innan vi snabbt tröttnade (var klockan 2 kanske?) och åkte hem. Träffade på Johan också, & Lars som jag till och med snodde en kram av. Vapenvila månne.
Träffade också på David, Michel och Emil en snabbis igår. Danke schön.

Häpp, nu ska jag äta ett kokt ägg, duscha, och sedan åka på utflykt i det fina vädret!:D

Vill passa på att, även om hon inte läser denna blogg, gratulera Ingrid på hennes högaktningsfulla 60:e födelsedag! Grattis grattis fantastiska kvinna och tillika fina vän och medarbetare! Enligt Ingrid själv befinner hon sig i skrivande stund i Danmark och har det "dejligt" som hon så fint skriv i ett sms till mig.

Må väl, eller som vi, trevliga satar, sa igår; Fred, Kärlek och Förståelse!
Ulrika

(Jo.. fick höra, enligt källa, att jag vid tillfälle bakom min rygg blivit kallad Miss Moneypenny. Vet inte om det är meriterande eller inte, tyckte ändå att det var ganska fräckt.)

Seventies

Bilder:

                                    

/Ms. MoneyPenny

Veeeegby

Tjosan i stugorna!

Så var det fredag igen. Härligt minsann!
Igår var jag och karln min iväg på biltur...vi hamnade i Dalsjöfors..och sen i Vegby där vi slukade varsin glass i solskenet, för att slutligen nå destinationsmålet Gällstad. Köpte ett linne för 25 pix, där snackar vi storshopping hehe


image227
Vegbys golfbana..yeah

             
Glass är gott ;)             Svanar är konstiga fåglar..


Gårdagens utstyrsel


70-talsfest

Jag är så taggad! Gick från jobbet efter lunch, tog flexledigt. Så jävla skönt känner jag nu, väl hemkommen. Mötte iaf upp Bedårande Johanna och Carl-Johan på stan, så shoppade vi lite inför kvällen. Snubblade också in i Johan & Nina, trevligt! Fick dessutom reda på att min vän, allas vår vän, "Den Sjungande Polisen" Patrik ska dj:a på Gretas på fredag, så jag kan garantera ÄNNU (mitt liv har ju hittills inte bestått av få sådana...=D) en dansant afton. Givetvis går vi dit och diggar och skakar våra tailfeathers.

Häpp, vila och sedan makeover!

Härråh.
U

Fasligt intresserade?

Hejsan-svejsan igen hörrni-ni! Har glömt att nämna att jag ska käka lunch med den fasligt söta Spjutan på onsdag! Hon är fasligt bedårande! Vet vad som mer är fasligt fint? Jo, att jag ska på en fasligt fin utbildning på tisdag, jag ska bli "Pausgympaledare" på jobbet. Det Ni! Den fasligt fina utbildningen tar blott en halv dag, och sedan anses jag tillräckligt lärd att utföra pausgympa med mina fasligt fina arbetskamrater! Jag gillar det fasligt mycket! Vet Ni vad mer? Jag ser rysligt mycket fram emot morgondagen där kalasandet är den primära faktorn. Jag ser dessutom rysligt mycket framemot att gå och lägga mig i min sköna säng, så det ska jag ta och göra rysligt snart.
Middagen jag och min kära storebror inmundigade var verkligt smaskig för de verkligt utvecklade smaklökarna. Nu ska jag måla mina naglar med ett verkligt läckert nagellack, så att de blir verkligt läckra!

Vet Ni vad som är undantaget som bekräftar regeln? Jo, undantaget som bekräftar regeln är att jag inte är på Club Akut idag - men annars brukar hänga där på torsdagar, som en del av den verkligt, fasligt, rysligt vackra interiören. Det Ni! Jag lär nämligen befinna mig där, enligt regeln, nästa torsdag. Då ska vi fira mina verkligt bedårande arbetskamrater Ralphie och Ingrid som fyller 50 respektive 60 år. Det Ni!

Nu ska jaf sluta ordvomera till Er Stora Sorg. Jag ber om ursäkt, men jag måste faktiskt bege mig mot bädden. Den varma, stora, mysiga, härliga, VERKLIGT, RYSLIGT, FASLIGT goda bädden.

Ciao!
 
Kolla andra bilden, vilken faslig biff-arm jag har. Jag säger då det. Snart större än Lycke, HÖHÖ!
(så såg jag iaf ut precis innan jag gick för att möta Jonathan vid Vasastan[punkt])

U♥ L♥ R♥ I♥ K♥ A♥
(Jvlar va mesig jag är. Hjärtan, hur ute är inte det? MEN, det sedvanliga budskapet från Eder Moderna Kärlekspredikare lyder som följer: Ta hand om varandra på allvar, ni vet inte när er sista dag är kommen (sagt med domedagsstämma för att få bort det fluffiga.)!)

Dinner taaajm

Jadå, lurpassar på kakan i ugnen, pratar med McTönt och lillebror min på msn och väntar på att få dra iväg och käka något smaskigt med bror min!  Det var en hård dag på jobbet idag. Viel zu tun och efter att ha haft två telefoner i mina ägor under 4 dagar är det inte annat än att man känner sig helt slut som idag. Funderar starkt på att fråga chefen om flexledigt efter min, Annelis och Vinkos lilla presentation imorgon bitti. Uträtta lite ärenden på stan, käka lunch, inhandla lite alkoholhaltiga drycker o.s.v. Ta det lite lugnt innan den beryktat härliga 70-talsfesten!

Men, ut med kakan nu, på med nougaten!

Cooookie. Dough. Coookie-dough!

Buh-bye. Pössar På Er. & Till Er
/Ms. Wool

Guten Morgen alle Menschen!

Vill främst önska er en riktigt god morgon!

Yttermera hängde jag på Katrin Schulmans blogg i vanlig ordning igår kväll när jag kom hem från badhuset(skitkul förresten, vågade åka den jobbigt läskiga trattkanan!! Dessutom simmade jag en del... Johan var kass, hade sjunkfart när han "simmade".). Det visar sig att min, lite smått, diaboliska lillebror Mackan har retat upp henne och en miljon av hennes äckliga feministkönor till läsare(jag skummar igenom den mest för mitt stora nöjes skull, kommentarerna är oslagbara!). Det är jätteroligt att läsa vad Katrins kvinnomaffia till nerds skriver för, vad de tror, nedvärderande saker i kommentarfältet om Mackan, haha... Jaja, det är inte svårt att få uppmärksamhet i vårat samhälle idag.

Ikväll ska jag käka en måltid med storebror Jonathan på Vasatan. Blir gott. Och rackarns gemytligt. Men innan dess ska jag hem och baka en chokladkaka som jag ska ta med mig till 70-talsfesten imorgon. Mmmmm, kommer ju vilja käka upp den ikväll liksom, jag tänker som världens fetaste Fetto!

Vill avsluta med att hylla...Livet, som är så himla fint!
Eder Ulrika

Ps. Ingen bild eftersom jag är supertråkig idag. Och orkar inte springa in i internetrummet där jag kan ladda upp bilder. Typ.

Baglady

Hörde att en vän i nöd behövde råd angående ett väskinköp...
Självklart ställer man upp med ett inspirerande inlägg :D


Lindex 299:-            Topshop ca 1200:-  Wedins 399:-   


 Asos 800:-      Bianco 560:-              Wedins - DonDonna 995:- 



Bianco 130:-            Asos ca 425:-   H&M 98:-

/Sandra

Regn och Rea

Heeey!
Kom hem precis efter en smaskig måltid hos min finfina karl..världens raraste som lagar mat till mig efter jobbet :D 

Idag har jag fått lära mig mer om redovisning och budgetering..siffror är fina grejer hehe
Efter föreläsningen rusade jag vidare till jobbet för att hjälpa till då magsjuka härjar i vår stackars butik. Det blev rätt stressigt med en massa reaförberedelser. Imorrgon kör vi igång med upp till halva reapriset på Wedins om det är nån som är sugen på lite snygga vårskor? Hade hur som helst fullt upp med en massa fixande och klättrande inne på lagret. Fick med mig ett par fina skor...är lite osäker ändå, får sova på saken.

Imorgon är jag ledig. Vad ska man hitta på tro? Om det blir fint väder skulle det vara skoj med en liten utflykt av nåt slag? Tips mottages gladeligen :D
Annars blir det väl att sätta sig och plugga lite. Vore ju bra om jag kunde bryta mig ur den onda cirkeln av icke-pluggande..haha

Så här såg jag ut idag...



och igår..

image204

  

 Vad tror ni om pjucksen?

Hej så länge rara vänner!

/Sandra


Bada!

Nu go' vänner, ska jag skynda mig att kirra något ätbart (kommer min fabulöst, fantastiskt, underbara smörgåsgrill till användning tro?). Sedan bär det av till badhuset i Mölndal där jag och Johan (& Hult?) ska möta upp Lina för lite bubbel och simning. Ska bli skönt att flyta runt i vattnet eftersom jag har brutal träningsvärk i axlar/skulderblad idag. COOLT VA!?;) Ja,  that's that! Jo, förresten, mina Kära, Kära RÅTTOR till Chefredaktörer fick mig att tro(i några timmar för mycket) på ett aprilskämt. Ganska kul faktiskt, även om jag kände mig lite dum när jag till slut sms:ade och frågade om det var ett aprilskämt!

Jaja, iväg, hopp & lek, tjohoo!

UUUUUUUUUUlrika



Softare klädsel för kvällsgöromål - utflykter.

Vårregn!

Hörrni, imorse vid morgonpromenaden regnade det. Men, det var inte vilket regn som helst, det var ett stilla, mysigt vårregn! Helt OK start på morgonen alltså! Jag ser framemot att strax fika, då jag kommer inmundiga en saftigt vitamberikad kiwi. Yummie!

 
Bröööl!

Hear ya l8er, alligator.
/Ull-to-the-ICE

Hemkommen

Jag har spenderat kvällen, pratandes med moderskapet över en kopp kaffe, tidningar och ätandes diverse sötsaker. Fy, hur ska jag nu kunna sova? Jag hade med mig vindruvor kvällen till ära - medan mamma hade köpt en stooor godispåse. Suck, hehe. Johan sov större delen av tiden, och yrade en del. Vi pratade några minuter innan jag gick därifrån för 40 minuter sedan.

Tänkte mest bara säga det. Och att ni är himla Fina förstås.

Och bjuda på några bilder. Vassegoda:    
Den första bilden är på två bakelser, låt oss kalla dem för "Gremlins" som någon så påhittigt sa, haha. Vi smaskade bakelser på jobbet i fredags, och jag blev hög på socker. Ojoj, vad roligt livet är! Den andra bilden illustrerar mitt val av look för söndagsbrunchen m Johan. Schleten men nöjd, dock tyckte kamrat Johan att jag såg stylad ut. Hmpf, TACK för den, inte meriterande! Den tredje bilden är utsikten från lillebror Johans sjukhusrum, Sahlgrenska i all sin kvällsprakt!

image200
Under jackan och utan glasögonen i söndags. Soft, söndisssh.

Såja. Jag är redo för bädden.
Sov gott hörrni!

KramochsådärpåEr.
Ulrika

Lunchtid!

Visst är min kära bloggkollega en bedårande Köna minst sagt? Nu är det snart lunchtid, och jag har funderat på om jag skall göra ett referat av helgen+måndagen som har varit, men kom fram till att det är gamla nyheter och därmed inte längre av intresse! jag kan dock, såhär i förbigående, nämna fredagen som var VÄLDIGT rolig. Efter jävligt varm bastu i trevligt sällskap (här fick jag censurera mig själv... innan jag ens skrev något! Mycket intressant!) och vin gick vi vidare till Excet. Lite smådragna redan vid 20 -tiden hängde vi där i myllret. Oj va trevligt det var! Jag drog mig hemåt vid midnatt då jag ansåg mig ha fått nog av den sociala biten och tröttheten från natten innan hann ifatt. Sedan kan jag, också såhär i förbigående, verkligen rekommendera brunchen på "Farrelli's". Jag och Johan var där i söndags och åt oss nöjda och belåtna. Härligt! Söndagarna kommer att bli spenderade där något oftare i framtiden.
Lillebror Johan & moderskapet blir kvar på Sahlgrenska över natten, så jag planerar att besöka dessa vackra två i den väldigt oglamourösa tillvaron!

Annars leker livet i vanlig ordning - Inga konstigheter alls!


The Snapshot of Today. Ni som läste min andra blogg kanske har lagt märke till att jag slutat le på bilderna? Jag kör en hårdare, tuffare stil nu!;) Haha..

Såja, ta hand om Er därute Underbara Följeslagare!
/Ms. Wool

ÄNTLIGEN!

kan man blogga igen, haha.. Har frustrerat väntat på att kunna logga in och delge er med lite uppdateringar.
Äntligen som sagt.

Hoppas allt är fint mer er? Vad har ni haft för er i det plötsligt så varma (men grådassiga) vädret?

Jag har inte gjort så mycket sen sist. Fått andas ut efter tentaveckan i alla fall.
Jobbade hela helgen och umgicks med lite vänner. En prima lugn helg :D

Igår var jag på intro för en ny kurs - Ordningslära. Visst låter det spännande? Eller inte..
Att lära sig hålla ordning låter det som, men så lätt ska vi nog. Igår tillbringades tre timmar åt att lyssna på hur vi bör söka problem och inte lösningar...tre timmar! Den här kursen kan nog bli givande ;)

På dagens schema står ytterligare en introföreläsning - Redovisning. Börjar inte förrän kl 13 så jag ska nog hinna med lite annat innan också.

Funderar på att kuta runt en sväng på stan o kika utbudet. Men är det så smart egentligen? Då vill man bara tokshoppa och det har jag inte råd med. Ska ju köpa kurslitt för 1500 denna månaden...
Får allt se vad det blir av mig nu på förmiddagen. Först är det té-drickande som gäller!

LIte gamla utstyrslar som jag inte kunnat lägga upp. Dagens kommer inom kort.


Haha...sailorchic med knogjärn ;) Och ursäkta insikten i min garderob..och klädhögen haha




Puss o hej på er alla!

Bloggfängelse!

Då blogg.se har uppdaterat sina servrar och grejer har vi inte tillåtits att blogga på ett par dagar.
Jag har befunnit mig i ett skriftligt inre fängelse. Hehehe...

Återkommer snarast!
/Ulrika

RSS 2.0