Middag hos grannarna

Jag är nu hemkommen från en otäckt mysig stund hos mina fina kamrater Lina & Johanna. Denna gång förgyllde även söta Jenny sällskapet med sin härligt frigjorda spontanitet och skratt. Som jag påstått så många gånger förr - vi är ett härligt gäng i Majorna. Johanna hade lagat mat med bravur, oerhört gott var det, och jag smaskade nog i mig min portion på rekordtid!
Nu på senkvällen visade sig dock min enorma trötthet och jag var väldigt nära att somna på matbordet. Då fick jag ta mig en frisk 6-minuterspromenad hem till min lya.
Nu ska jag sova.

Ska bara berätta om min fina dag först. Jag gick från jobbet 16.45 och fann att solen sken på min trötta lekamen. Jag trivdes stort, och varmt var det! Jag njöt i solen, och tog därför en promenad från Järntorget och hem till Vingagatan. På vägen tog jag ett par små söta foton som jag strax ska ladda upp.

     
Jag hade med mig en kaka till Johannas crib ikväll. När jag bakade den fick jag till min stora förvåning och tillika stora glädje, TVÅ äggulor till priset av en. Så två ägg blev tre äggulor. Mysigt kort! Verkligen.
Vitsipporna var galanta där de stod i backen upp till Stigbergstorget. Jag satte mig på huk i gräset och tog en bild, cyklisterna kan ha trott att jag blev panikartat kissenödig...
Fin utsikt från Stigsbergtorget, bakom Henriksberg.

image297
Kvällsutfitten.

Nu vill jag ge dig lite kritik. Varför kommenterar du aldrig längre? Du är dålig på det!
Önskar dig ändå en god natt, givetvis!
=)
/Miss Wixy a.k.a. Ulrika

Kommentarer
Postat av: Herr Vägg

Menar du mig månne?! ;P

2008-04-15 @ 22:36:33
Postat av: Herr Vägg

Grymt, flickigt söt outfit btw..! Den där hade jag ju aldrig fått på mig..hmmm....?!
Very fresh ägg-bild också änna..

2008-04-15 @ 22:41:25
Postat av: Markus

Tappar lusten att kommentera när allt är likadant hela tiden. Språkuppbyggnanden, bilderna, etc. Ge mig lite crazy bilder i alla fall, jag har höga krav.

2008-04-16 @ 15:05:24
Postat av: Söt-Norsken

Jag har inte kommenterat på länge och tänkte kanske att det inte gjorde nåt om det inte kommenteras så ofta :-D

2008-04-16 @ 20:57:09
URL: http://mcewen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0