Shoppa Djävul!

Idag hade jag minsann spenderbyxorna på mig gott folk! Ojojoj, inte bra, hur ska detta sluta? Men man måste få unna sig lite saker ibland...försöker jag övertyga mig själv iaf. Inte bara köpa mat och...ehrm, toalettpapper!

Efter några timmars arbete + en timma träning, slutade jag vid 12-snåret. Mötte upp kära Lina på stan för en lunch. Vi fick efterrätt (bestående av diverse bakelser..) gratis eftersom de var så sega med vår mat. Skitbra! Gott kaffe dessutom (till skillnad från det vedervärdiga kaffe jag gjorde till mig och animalet i måndags..URK!), fint att slurka! Nå, sedan klippte jag mig! Min taktik lyckades till 100 %. Jag gjorde frisörskan så skärrad genom mitt mässande om "klipper du för mycket så..", "Om du rör luggen får du se på..." o.s.v.  Olaga hot månne? Jag ser inte ens själv att hon har klippt något, blott att topparna är fina och fräscha igen!=) Goda moset!

Åhå, Jocke♥ och hans fantastiska tjej Carro♥ kommer ända till Göteborg från Karlstad i helgen, så jag ska försöka möta upp dem på söndag för lite tjöt och kanske en fika!:) KUL!

Ikväll blir det antagligen lite käk och socialisering med Johan och lite random peoples, kanske följer Lina med också. Johanna är hundvakt i ett fint hus vid havet, gillar henne! Hon gillar Anders! Men det vara bara en parentes. Nåväl, sedan kommer Jonas förbi en sväng efter kvällspasset (han och gänget är just nu i Slottskogen och häller ut läskig folköl och diverse häxblandningar för de ungdomliga amatörerna. Spännande!) så det här verkar verkligen bli en fullpottsdag (nytt ord!).

På tal om nytt ord, kom på ett nytt igår som jag kände är jävligt användbart: Förkunskaperad! Det är när man har goda förkunskaper i något givetvis. Bra va?! Jag har redan använt mig av det ett otal gånger..fint är det! Fiiiint!

 
image363
Gillar hur jag fått min kamera att fungera för övrigt! Jag råkar ju vara Teknikens under. Hö - hö - hö !

Pöss på Er, alla mina små kycklingar! (....don't ask.)
/U

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0